- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Köszi srácok, jövő héten szerintem meg is nézem!
-
Geresics
addikt
Sziasztok,
úgy hallottam, most jön valamikor (vagy már megy?) a WoW Classic Classic, azaz elérhető lesz a játék (majdnem) teljesen úgy, mint anno induláskor. Évekkel ezelőtt játszottam pár hónapig, de nagyon bennem volt, hogy lemaradtam valamiről anno, így most ezt lehet megpróbálnám pótolni. Ha most újra előfizetek, akkor mit kell választanom ahhoz, hogy a Classic-Classic legyen az, amivel játszhatok?
Ill. úgy hallottam, hogy van valami add-on, ami hangot ad az NPC-knek, ez hogy működik, és hogy tudom megcsinálni magamnak? Anno azért is hagytam abba, mert nagyon-nagyon hiányzott a hang a szövegek mellé, pedig nagyon tetszettek a küldetések amúgy (különsen az undead kezdőrész humora ütött nagyot nálam)!
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest