- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
K21_overlord #23443 üzenetére
CDGalaxis, 576, mindenhol egy árban vannak.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
K21_overlord #23388 üzenetére
Mi van a realmlist.wtf-edben? Igazából attól függ mit látsz.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
K21_overlord #23386 üzenetére
A realmek csak egy kontinensen belül különbözőek. Arathor pl. van amerikában és európában is, ezek szerint ragnaros is
-
Wolverine
félisten
válasz
K21_overlord #23347 üzenetére
Dolgoznak rajta elvileg...
-
FefeeX
veterán
válasz
K21_overlord #23347 üzenetére
BS néha nagyon gázos. Múltkor (asszem talán vasárnap vagy hétfő este) 35 percet kellett sorban állnom hogy beengedjen a játék. Sajna túltöltött a szerver, és nem írnak ki ingyenes transfert... Pedig szerintem - talán - sokan elmennének
Dalaran meg, hát, van hogy nem 2-3mp a lagg hanem akár 8-10 is... Az meg már nem kicsit zavaró... És még nem voltam WG-ben... Persze normál kerékvágásban Dalaranban sincs lag, legalábbis nálam, viszont ha van az engem nagyon fel tud bőszíteni.Engem egyébként az aréna 8-10 perc várakozás idegesít legjobban. Most ez azért van mert túlterhelt, vagy mert kevés a jelentkező? 2v2-be órákat kell várni hogy lemenjen a heti 10 könyörületmeccs
-
Ribi
nagyúr
válasz
K21_overlord #23343 üzenetére
Rendszerint Dalaranban aszondja hogy 200ms a latency, eközben eltolok 1 spellt és 2-3 sc mulva el is kezdi castolni, majd végig megy a csík, de persze megint 2-3 mp mire tényleg el is megy
De ez mostmár szerencsére csak Dalaranban és környezetében van. Instákat megoldották.
Wolfi, nekem rendszerint 200 ms-t ír, de nincs egyáltalán lag. Vagy csak már nagyon hozzászoktam -
Wolverine
félisten
válasz
Wintergraspban valóban nagy a lag; Dalaran sem kellemes; de egyébként a 100 ms már gyenge netet jelent
-
Viktor77
titán
válasz
Átlagos terhelésű szerveren, és nem Winterben olyan, hogy lag, nincs. Ez számodra pozitív lesz.
Viszont a zsúfolt szervereken és Winterben (ahol jellemzően akár 80vs80 is simán kialakulhat) akár 2-3 mp is lehet (sőt, WG-n ennél több is), ez sajnos a szerver hibája, egyszerűen nem bírja a terhelést.
De mondom, ha jól választasz szervert, akkor ezekkel nem fogsz találkozni, nem lesz lagod.
-
FefeeX
veterán
válasz
K21_overlord #23330 üzenetére
Sok rajta a nib
Egyébként messze nem baj, ha épp jó gruppal kerülsz be gázosak akik ellen tolod...
Fireshadow: nem, a wrath 10 nap próba tudomásom szerint csak fizetett accon megy...
Pocak89: egyik leveling kategóriás BG-n sincs nagy tömeg, jelenleg mindenhol a szintezés a lényeg. Majd 80on egész más lesz a helyzet - legalábbis remélem, hunterrel nem mentem BGzni még 80on, mert sokallottam a 40-50k honort 1-1 cuccért farmolgatni...
Wintergasp:
Valaki akkor már pls világosítson fel hogy van ez, mert azt tudom hogy pl nem lehet akármikor menni, nem tudom mit kell/lehet csinálni, mennyi honort ad stb... DKval kelleni fog a sok honor, de ugye ehhez jó BG-k kellenek. Valaki azt írta be /2-be hogy van vmi AV premadejük, 1 ember kell aki tudja a tacticot, runonként 5k honor ami szinte garantált... -
Sanya
nagyúr
válasz
K21_overlord #23292 üzenetére
ha meik, akkor BS
-
L4mie
veterán
válasz
K21_overlord #16748 üzenetére
Euro árfolyam alapján változik a havi előfizetés ára. nekem eddig 3000-3400 között volnt le, az átlag 3200.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
12.99 EUR One-Month Subscription
35.97 EUR Three-Month Subscription
65.94 EUR Six-Month Subscription -
bobace
addikt
válasz
Árak. A Game Card 7-8k, azzal 3,5k-4k egy hó.
-
ScouserHUN
tag
válasz
K21_overlord #16737 üzenetére
Az jó ötlet, hogy 10 napos trail után élesíted be az eredeti Key-el, én is így csináltam és nyersz vele 10 napot. Viszont 20as szint fölé nem fejlődhetsz vele és nem whisperelhetsz ha jól tudom. A kártya mindenképpen dombornyomott kell, hogy legyen, Mastercard az tökéletes és olyan van a K&H-nál is. Sokkal jobban megéri azzal fizetni, mert most olcsó az Euró is és alig 3000 Ft egy hónapra.
-
ciao
senior tag
válasz
K21_overlord #16636 üzenetére
3 wow-nak bőven elég az 1Mbit, toltuk már 3an ilyen netről, semmi baj nem volt, és még thottbot/wowhead is elmegy melette
-
L4mie
veterán
válasz
Csak támogatni tudlak, az eredetire váltára, sokkal jobb élmény ezzel játszani.
LAN??? max ugy tudom elképzelni, amit lan alatt értesz, hogy LANon keresztűl csatlakozol az internetre.
Routerrel esedékes.
-
klambi
addikt
válasz
3man ezen a neten tuti nem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged