Aktív témák
-
na arra jutottam hogy gf mx440 64mb-ás kártya nem jó wow-ra...rohadt szar...nyílt terepen minden lowon van 1024-ben és 16fps...
nem fogom kibírni ezt 2+ hétig -
úgy nézem hogy itt alakulóban van egy magyar nyelvű thottbot.com
Bővebben: link -
na egy ideig nemtok játszani
meghalt a vid karimegyik percben még játszottam utána meg kikapcsol a gép és ha vmi game-et akartam indítani kikapcsolt
más vidkarival ment.
most próbálok vmi kis vidkarit szerezni hogy legalább netezni tudjak -
Juj, kik voltak az ok a Hunstars-osak? én is közülük való vagyok
majd keresd Silverrock-ot (lvl60 druid) egy-két barátságos duelre vevő vagyokpersze ha meglesz 60-ad
melyik klánnak vagy a tagja? mert ha GULYA akkor ott az egész klán KOS-listen van mindenkinek
duel-lel kapcsolatban. múltkor farmoltam essence of air-t Silithusba, még patch előtt. volt ott 2 PT-s egymás mellett nyomtuk (mage meg pap) egyszer odajön a pap és emote-okkal tudtomra adja hogy duelezzünk. mondom jó van miért ne
a vége az lett hogy 3szor álltam nyerésre (holy-pap volt) és mind 3szor besegített a mage és úgy öltek meg
a másik pozitív duel élmény tegnap vagy tegnap előtt volt. 2 PT-s eljött IF elé shaman és druida. haverral dueleztek egy eldugottabb helyen és oda hívott engem is. rajtam volt még pvp-flag, de így legalább 1v1-es vérre menő duelt játszottunk. a végeredmény én-shami 1:0 én-PT-s druid 1:0
sámli majdnem megölt egyszer, jó hogy van az az instant heal, kb 50hp-n álltam mikor be tudtam nyomni -
ezt a két videot töltsd le és nézd meg
ezt a rouge videot birom a legjobban Daimxl lvl60 gnom rouge aláz
(emiatt kezdtem gnom rouge-t
) Bővebben: link
ez meg egy human rouge alteracben. itt asszem többet üt mage-et, ez is jo video: Bővebben: link -
-
-
válasz
Tigerclaw #988 üzenetére
aham.
hát nekem sajna még csak wh-ból az a 3 van meg ami ah-ban volt.
még nem esett ki sehol se ahova eddig mentem
de most nem is wh-ra törexem, hanem a stormshraud szett-re. ahhoz meg le kéne mennem 5fős scholo-ba kinyírni butchert és utána tudok oan receptet venni amivel tudok essence of air-t csinálni, mert Stormhoz kell 8db sajna és nálunk oan 17-20g -
na úgy nézem authenticating szerver megint beadja az unalmast
most probálnék bemenni hogy addonokat elrendezzem hogy este már ne kelljen tökölni a hiba üzikkel de nem enged be
mod: ja meg még egy jo dolog ami itemekkel kapcsolatosvégre az ironfeather szett (vállas és chest) kapott jó szett bónuszt. +20damage to heal and magical spell (tömören angolul:T)
[Szerkesztve] -
-
tegnap este 11-re meglett a Bővebben: link-om is végre
+770 armor, fincsiii.
-
-
valaki letöltötte már 1.8-at? feltenné vhova hogy letőccsem?
mert itt vhogy nem nagyon gyors és nemtok portokat megnyitogatni... nem vmi ismeretlen oldalas linket szeretnék kapni hanem, ph-s arctól aki feltolta, mert nem akarok mást is kapni a patchel együtt. -
válasz
(Kolombusz) #905 üzenetére
31.25mb-át akar tölteni.
-
válasz
(Kolombusz) #896 üzenetére
hát nekem semmi gondom nincs a kilépéssel. vszinü nálad lesz a gond.
1.72-es patch meg nem lesz
1.8 lesz a köv -
-
válasz
(Kolombusz) #866 üzenetére
grat
-
válasz
tjhooker464 #839 üzenetére
ja de sztem jo az a 360% armor így lassabban hal meg egy raid alatt ha a rugok hátba támadják a castereket
-
válasz
(Kolombusz) #789 üzenetére
igen. mert amit telepitettél az 1.0-ás (asszem)
mi már 1.7tel játszunk
de ha lassan jön akkor vhol fenn van egyben az egész és onnan gyorsan jön. nemtom mi a neve de vmi fileplanet vagy filefront. nemtom már. -
válasz
(Kolombusz) #785 üzenetére
ja utána már láttam
sztem bármilyen kaszt jó választás
hunter nagyon jó pve-re mivel van petje ami feltartja a mobot és igy tudja osztani az áldást a hunti. -
válasz
(Kolombusz) #771 üzenetére
van junior kártyád? annak a száma is jó, én azt használtam.
-
a Blizzcon az hol szokott lenni? ki kéne menni
szerk: ja meg van''BlizzCon at the Anaheim Convention Center in Anaheim, California, on October 28-29th, 2005! ''
és az Offspring is fellép
[Szerkesztve] -
-
válasz
tjhooker464 #707 üzenetére
vissza esni vissza lehet, csak amit megszereztél pl rank 7en utána is tudod használni ha visszaesnél rank5-re. 1.6 előtt nem tudtad használni ha visszaestél.
-
válasz
(Kolombusz) #693 üzenetére
tökre nem érdekli őket a honor
megölnek bárkit akit látnak. csak hogy ge**zzenek, csak hogy röhöghessenek hogy milyen erősek. és ez mind2 oldalon megvan ally-n és hordán is.
az ilyenek miatt irl nem kell összeveszni hiszen ez csak játék
sztem arathor-ra menj, az pve is és magyaros is.
de mi is szeretettel várunk a bs-en ha kötélből vannak az idegeid -
F-ECT: én sok kasztot kipróbáltam, és élvezetes mindeegyikkel játszani. mondjuk csak egy 60asom van druid és régen is és most is nagyon szeretek vele játszani. mage is vicces (lvl41) meg a rugom (lvl28)
minden kasztnak megvan a maga varázsa. én szeretek állatkodni ezért is vagyok druid vérűbár mondjuk a paladin az a kaszt amit nem akarok kipróbálni. de nemtudom megmagyarázni hogy miért nem...bocsi palák
ami meg a Bloodscalp szervert illeti (ez már nem Neked szól) szerintem javult, tegnap fél8kor kaptam egy disconnectet és akkor kezdődött a sor, kemény 3 embert kellett kivárnom
mondjuk lehet hogy péntek/szombat de főleg vasárnap 7-8 körül csúcsidő lesz, de remélem hogy nem lesznek 3-400nál nagyobb sorokha meg igen akkor megyek warlockozni arathor-ra
-
druidák, ezt a videót látta már valaki? Bővebben: link
én most töltöttem le de még nm tudom megnézni.
egy-két idézet a hozzászólásokból:
wow... that's a lot of dmg for a druid, this makes baby rogue and mage cry
Wow ... 1800 crits on cloth, thats just sick. -
válasz
-Jackson- #576 üzenetére
azta a epl es küldi sorozatot én is csinálom
már a 2. rész van folyamatban
egyébként epl-en ha wpl felől jössz be akkor a folyó északi részén van egy barlang jelöli is térkép és ott áll előtte egy npc (legalábbis allynak de láttam hordásokat is arra) és ott lehet felvenni. -
hát, nekem is az lesz hogy öszeválogatok egy kék szettet és nem a wildheart-ot szedem össze...
-
sztem fórum hiba. pl wow.hun is van ilyen ezért gondolom.
tehát ha vki töröl egy hsz-t akkor eltünik a hsz, de kinnt a tartalomban nem jelenik meg a törlés, tehát ha van egy topic ami 27 oldalas és abbol 2 oldalt töröltek akkor te csak a 25ös oldalon fogsz tudni olvasni mivel az az utolso hsz, de a tartalomban meg 27 van. remélem érthető -
válasz
(Kolombusz) #532 üzenetére
meg van magyar channel is. ahol csetszerűen lehet írkálni. /join hun -nal tudsz belépni és ott is lehet segítséget kérni más magyaroktól.
de ez még a jövő zenéje, először meg kell venned a gémet -
válasz
(Kolombusz) #521 üzenetére
az ilyen játékokhoz főleg ram kell, utána jön csak a proci és a vége a vid kari
-
a teszt szerver-es patch-elosztó állomásról mennyi cucc jön le? a kliens megvan még vmi régebbi, ehhez kéne nekem vmi hogy tudjak nagy sorokat állni
-
MoneyM erősen ajánlom a worldofwarcraft.hu fórumát áttanulmányozásra.
-
válasz
nofreenick #445 üzenetére
ha kipróbálod akkor már mind1. mivel úgyis megveszed
szóval csak késlelteted a game megvételét
igen én nyitottam, Vértestolnát nemtom vágod-e, no mer én ott lakom, de tbányainak vallom magam -
válasz
nofreenick #441 üzenetére
Egyébként nem tudom miért keresel guest pass-t
azt mondtad hogy szereted a warcraft világot, így gondolom végig is játszottad az előző warcraft-okat. és azok tetszettek akkor ezt ne mfogod tudtni abbahagyni
elmondom Neked, hogy én nem nagyon játszottam a régi warcraft-okkal így nem nagyon tudom mik történtek a világban. egyedül w2-ztam lanon elég sokat
engem már 7 hónapja ''fertőz'' a játék és én úgy játszom hogy szinte 3-4szer többet fizetek mint mások. mivel nekem csak dial up-pom van itthon ezért estéként tudunk felmenni kb 2-3 órára. de néha elszoktam menni fizetős helyre ahol 8 orát vagyok és játszok.
és már marhára várom a dsl-t csak itt falun még nincs
szóval sztem ne várjál guest passra, vedd meg és használd el annak a guest passját számodra, ha vmi folytán nem tetszene, amit kétlek (bár torzonborz abbahagyta, lehet kifejti majd a véleményét) akkor el tudod adni még az 1 hónapos ingyen játékkal együtt, tehát csak a guest pass-t bukod.
na ennyi voltam, remélem látjuk majd egymást a világban
ui: nem vagyok blizzard ügynök, nem célom a Blizzard gazdagítása -
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged