- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
faber24
őstag
Ok, aláírom, hogy a hobbitokra költötök, ezt a kérdést nem is boncolgatnám tovább, bár nekem más errőla véleményem, pl. egy hobbi akkor igazán értelmes, ha az ember megdolgozik érte, hogy elérjen benne valamit...és nem megveszi...nekem ez kicsit olyan(lehet elszált hasonlat), mint a dopping...vagy mint ha odamenne vki egy versenyre és megvenné az érmet, amiért mások megdolgoznak....de ezt hagyjuk, biztos én vok az irígy...bár annyira nem érdekel, hogy ki mit vesz, nekem meglesz az az örömöm, hogy munka és barátnő, barátok mellett is meg fogom szerezni a kék szetjeimet, és előteremtem vhogy az epic ló árát, valamint MC-be is el fogok jutni és ez csak a normál havidíjba kerül. Nekem ez jelenti a játék értelmét.
Egyébként én is vettem az accountomat,mivel akkortájt épp hiánycikk volt a WoW, volt is rajta magas szintű karakter. DE! Amikor az account eredeti tulaja megkérdezte, hogy kell-e a karakter, megkértem, hogy törölje le, mert én a sajnát erőmből akarok boldogulni, és nem a mások munkáját akarom felhasználni.A srác fogta a karit, ami volt cuca, eladta és a pénzt elküldte az ismerőseinek, a karit pedig törölte. Ez fél éve volt, azóta 2 karaktert húztam 60-ra, és még van pár kisebb is, átlag napi 4 óra játékkal (na jó, hétvégén több).
Ja, és ha akarnám, én is vehetnék goldot, akármit, annyira nem keresek rosszull...de vhogy az nem volna az igazi szerintem...
Na de erről ennyit, nem akarok tovább erről vitázni, ez csak az én szubjektív véleményem, vegyen aki akar annyi goldot, amenyi jólesik neki, nem az én dolgom.
Peace és szigorúan FOR THE HORDE!!!
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Ebből flame lesz, de beírom...(mielőtt valaki ezzel jönne, nem mondom meg, ki mire költse a pénzét)....
Szóval....szerintem, akinek barátnője, felesége, gyereke nem teszi lehetővé azt, hogy farmoljon vagy pénzt szerezzen (mellesleg én se farmoltam sose, csak a mountért, most, lvl60on ugyan full kékben vok, de az egyetln kék tárgyam, amit AH-ban vettem az egész játék során, az a szettem karvédője...ja, és van 160g-m), az szerintem inkább gondolja meg mégegyszer, hogy nem-e volna érdemesebb a barátnőre, feleségre, gyerekre költeni azt a párezer forintot, amit igy gyakorlatilag elszórna mindenféle pixel-halmazokra egy játékban....
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Hát az szívás. Én is rohadtul utálom a farmolást, de fogtam magam, és lvl 35 környékén elkezdtem Badlandsen farmolni vagy SoS is jó (hordásnak mondom, ally-nak máshol kell nézni helyet). A skillek közül a nem létszükségleteket nem kell megtanulni, bármilyen csábítóak, és a pénzt nem szabad AH-s cuccokra elverni, mert az instákból-kvesztekből jön elég cucc ahhoz, hogy ne kelljen szürkében járni.
Én annyira viszafogtam magam, hogy lvl 60on sincs Flametongue vagy Frostband weaponom (sámánként), tök fölsleges lenne, mert a windfury mindet űbereli.
Mondjuk én se voltam tökéletesen eredményes, mert nekem is 44-en volt pacim, de engem annyira nem szorított a dolog, hiszen volt gw. Én is LW-vok, és sajna arra is elszórtam némi pénzt, ha nem teszem, talán én is előbb ülök lóra.... -
faber24
őstag
[link]
Pl. ez. 1 mp se volna a váltás, de ugye Blizz az elmúlt időszakban beiktatta, hogy ha harc közben váltunk, akkor 1 mp global cooldown mindenreEz egy harcosnál, vagy sámánnál nem is olyan borzasztó, de pl. a rugómal megérzem...
Ja, az addon úgyis beállítható, hogy pl. a különböző stance-okban (mint pl. rugó stealthje, vagy a warior stancei) is azonnal váltson...tehát pl. ha a rugó kardal megy, és átvált stealthbe, akkor a main hand fegyót tőrre cseréli automatikusan.... -
faber24
őstag
A Ventri hasonló a Skyp-hoz, de kisebb sávszélt foglal, nem okoz lagot, és ha jól tudom, Skyp-on csak 5 ember beszélhet, Ventrin nincs ilyen korlátozás.
Amúgy egy ideig jó a friendlist (én kb. előző karim 25. szintjéig nyomtam úgy), de előbb-utóbb mindenképp szükséges egy guild(főleg 60 felé, a raid-instákba már jó, ha nem mindig random partyval megy az ember, és 10-15 online friend nem mindig van....) Ha van nagyobb guild, ott természetesen előfordulhat, hogy olyan emberek is vannak, akiket nem kedvelsz, de szerintem ez még így is jobb megoldás, mint hogy mindig 1-2 friend-re hagyatkozz.
Az meg pech, hogy a Twilight-on nincs sok magyar...ezért nem is megyek én oda
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Valaki aki sokat újratalentelt: mennyibe fájnak ennek a költségei, leírnátok(részletesen)? Tudom, megvan valahol, de már fogalmam sincs, hol....
Btw, elértem a lvl60at Ragnán is, szóval ''For the Horde!'' mostmár 1000L.... -
faber24
őstag
Na most a rugó duellben nem nagyon téma senkinek. Palák consecrational kiszedik stealthből, warior ellen rugó amúgy is rossz esélyel megy, warázsló kiexplosionoza, tehát minden kaszt rákészül. De ha váratlanul meglep egy maget, akkkor azért más a helyzet. Nem mondom, hogy egyértelműen a rugó nyer, de azért egy gyógyításra képtelen karinak, aki clothban jár. elég sz*r lehet imo ha rögtön a csata elején bekap a 2-3k hp mellet egy 1k+ ambusht, és esetleg a rugó gyors becheapshotolja-gougeoli és kap még mellé vmit.
Majd letesztelem ezt, tény, hogy a jó mage mindenkinek kemény ellenfél, de ha belegondolunk, a rugó épp a gyengébb páncélzatú casterek kiiktatására van kitalálva....na mindegy, majd ha a rugóm nagyobb lesz, megnézem ezt magamnak is, hiszen a puding próbája az evés, és részemről ez még csak elméleti vita...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Ezt feltétel nélkül aláírom. Eddig egyedül a shadow-papot nem tudtam megverni duelben sámlival, tehát azok elég durvák, és sokban a warlock is hasonlít hozzá, ráadásul ott a hülye succubusa...bár sajnos ritkán jutok lock-duelhez, mert valahogy ritkán találkozok velük....
Hála istennek, magas szinten remélhetőleg kihalnak a shadow-papok, vagy legalább is keveseb marad...menjenek csak holy-ra, instázni...azok pvp-ben finom kis csemegék
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Nincs mágusom, és nem is tervezem. Úgyhogy én csak a látottak alapján itélek. 5x-es mágus haveromal áltunk multkor Stonardan, és egy kis gnóme rugó vagy 3x jött be, és mielőt ö, vagy mi (kát sámán meg egy harcos) bármit is szólhattunk volna, a rugó 2 ütéssel kinyírta, és 3-ból 1x el is tudott menekülni, a fenmaradó alkalmakkor is többnyire a város őrsége miatt nem jutott ki...pedig se a mage, se mi nem vagyunk lámák, de egy rugó ellen a clothosok, ha meglepetésként éri őket, szerintem esélytelenek...
-
faber24
őstag
És igy fognak kinézni a taurenek 1.9 után Cenarion-vállasal
[link] -
faber24
őstag
válasz
Darth_Revan #1922 üzenetére
Nem ártana már
Multkor bekommandoztunk oda (én 56 voltam, volt még egy 56os druida, meg egy 59-es warior, egy 60as (a végére idegösszeomlást kapó) mage, meg egy másik 57 körüli sámán....), fun volt...kb. 3 szobányit jutottunk...de azért jóvolt...régen, emlékszem, raidel könnyeben ment
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Én Enhanc/Restro vok, megyek verekedni, de van imp. lesser healingem is, és NS-is, de nem kizárt, hogy átállok majd Elementalra 60on, mert a set csupa int-et ad, tehát közelharcra nem tesz igazán alkalmassá. Mindenesetre mindig van a tatyómban egy 2h fegyver, ami a casterek ellen van, meg a farmra, de van nállam egy 1h fegyó és pajzs is, ezek közt addonal váltok 1 mp alatt, akár harcban is. Harcosok, palák és rugók, vmint insta- és elit mobok ellen ezzel harcolok. De igazából 2h fegyverel is mehetnék a legtöbb mele-kaszt ellen, mert Frostshock és Earthbind miatt nem sokszor ütnek meg...de fő a biztonság.
Egyébként Ehancos sámán sobban blokkol és pary-zik, mint az Elementalos, mert Enhanc tree-ben van a +5% block, meg a parry skill is.
Ja, és a shadow-papoknak van ránk ''I WIN''-gombja...de azoknak mindekire van...csendesen futkosok utánna, és ütöm rá az erősen redukált sebzést, miközben ő az én életerőmet és manámat elszivattyúza...csúnya....
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
A sámán szempontja:
- eddig még 1v1ben nem győzött le adott szintű harcos, persze a többség nem is rohangászik UF-al.
-rugó: helyzetfüggő, de töbnyire elesik.
-mage: helyzetfüggő, de többnyire hullik.
-pala: ha odaérnek a társai, túléli
-hunter: általában OWN engem
-pap: ha shadow: én megyek a spirithealerhez, ha nem, akkor ő
-lock: sucubusal el tud futni, ha nagyon jó, nyerni is, de igazából kevés ally-lockal futottam össze
-másik sámán: embere válogatja
-druida: ha windfurry is úgy akarja, és jókor szakitom meg , amikor visszavált kaszterbe és healelne, akkor meghal, ha kifogyok a manából, én halok meg
Egyébként a warioral csak az a bajom, hogy sok mindentől függ: felszereléstől, healertől...pedig nagyon bejövős lenne...mindig is élveztem a csata sűrűjét, és instában aztán lenne részem benne...meg egy-két rugónek is szívesen arcára fagyasztanáma mosolyt, mikor eldodgeol és kap egy fincsi overpowert
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
bélanéni #1913 üzenetére
Hát, én személy szerint próbálok (nem mindig sikerül) nem túlzásokba esni, úgyhogy napi 5-6 órában (szociális élettől függően sokszor kevesebb) lemaximáltam a függésemet. Hétvégén persze ez kiszámíthatalanul ingadozik a 6-10 órás sávban, de mikor már napi 12 óra játék után mindenki feje felett piros feliratot látok és nyugtalanul keresem a konyhában a hátam mögött vacsoránál a rugókat, akkor kinyomom a power gombot a gépemen....
-
faber24
őstag
Ebben van vmi, én ugyan csak manás karikat húztam magas szintre, de mikor a rugóval vagy harcosal vok, tényleg érzem annak előnyét, hogy nem kell, csupán életet tölteni néha, nem kell folyton mana-rest-eket tartani.
Igazából vacillálok, hogy 3. reménybeli 60as karim mi legyen, mert a rugó nagyon tetszik, de a harcos is.
A rugó mellett szól, hogy a stealth iszonyat nagy előny, jó vele darabolni, brutál pvp-isten, de ellene szól, hogy instába nagyon nem must have, gyenge a páncélja.
Harcos táp páncél, instába nagyon kell (bár én még 60on se tudnék protra állni és csak tankolni), és azért üt rendesen, viszont szerintem a legtöbb kaszt, talán épp a rugó kivételével gond nélkül alázza 60ig (legalábbis se palaként, se sámánként nem okozott nagy kihívást soha, bár 60as, igazán jó warioral még nem harcoltam).
Mindenesetre ez még a jövő zenéje, most sámán FTW -
faber24
őstag
Mondjuk, annyiban tényleg gáz amúgy, hogy ha belegondolok, hogy ott van a 60as palám, aki ha nem hagyom ott, már röhögve talpig lilában csikizhetné Ragnaros vagy Nefarius orrát...de majd most, a sámánom megteszi...sajnos a palát, az ötperces buffok és nulla DPS, ''luck based attack'' világát erősen meguntam....
-
faber24
őstag
Aggódok...a franciáknak eddig is gondot okozott a szerverek fentartás...most, hogy még zavargások is vannak ott, vajon meddig tudják zavartalanul működtetni őket?
-
faber24
őstag
Nekem van: lvl 60 pala, lvl 58 sámli, lvl 34 rugó, lvl 11 harcos (x3, egy tau, egy human, egy ork), lvl 6 druid, lvl 6 mage, lvl 6 pap, lvl6 lock, lvl3 hunter....
A sámán ''felepicezése'' után tervbe van véve vagy a rugó, vagy az egyik harcos felhúzása még hatvanra, bár a kieg. közbeszólhatA többi csak fun-kari, mikor épp nincs kedvem a magasabbakal játszani....
(miután a pala - és ebben szerintem még a legtöbb ally is egyetért - az egyik legunalmasabb support-kaszt, ha azzal végig tolod 60ig, már semmit sem unsz el, és bármit kibírsz...)
Ja, és célom, hogy minimum olyan karakter-listám legyen, mint a Roguecraft 2-ben a srácnak
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Jaj, olyan izgatott vok...még a héten meglesz szerintem a 2. 60-as karim
Már csak 50k kell az 59-hez, az szerintem ma meglesz, és a 60at hétvégéig simán összehozom -
faber24
őstag
[link]
Na ez volnék én éppen (lvl 58-on)
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
#PeTeY# #1793 üzenetére
Én még áprilisban vettem, mindent át tudtam állítani, csak az account hoz tartozó nevet. Annó megkérdeztem, és Blizz azt irta, hogy azt is át lehet állítani, csak kell hozzá egy igazolás vagy mi, a tulaj fényképével vagy igazolványával, már nem emlékszem. Lényeg, hogy nem vesződtem vele, minden adat az enyém, csak a név nem. Max ha postán keresnek, nem találnak meg, de a mail-címet én át tudtam írni...mondjuk nem mostanában...
-
faber24
őstag
Egy link a kiegről (lehet róla vitázni):
[link]
(thx to Stone) -
faber24
őstag
[link]
Köszönöm, Blizzard, hogy ezt is megértem....rekord latencyt mértem tegnap...és a félreértések elkerülése végett nem a netemel van a baj.... -
faber24
őstag
Aha, így mondjuk érthetőbb. Bár akinek megéri pusztán ezért fentartani két accountot...na mindegy. Majd ha nagyon felvet a pénz és már nem tudok magammal mit kezdeni, veszek én is egy második WoW-ot. És majd én is seftelek...De egyenlőre maradok az ''egy szerver-egy oldal'' politikánál
-
faber24
őstag
Ingame talán...de IRL a gatyám is rámenne két accra....
Amúgy ehez nem kell két account, elég egy ismerös az ellentáborból (persze vmi megbízható), és már mehet is a ''csempészet''...de amúgy szerinted mi az, ami van az egyik oldalon, és a másikon nincs? Egyedül a pet-eket tudnám elképzelni ilyennek, és abból is talána macska lehetne esélyes vmi zsére...nem hiszem, hogy sok szövis vágyna pl. kígyó vagy csótány-petre ... a többi meg mindkét oldalnak elérhető...szeritnem... -
faber24
őstag
válasz
Apophis #1384 üzenetére
A pala gyenge. 60-ig eltoltam, tehát tudom. A SoC az egyetlen értelmes sebzése lenne, de az is szerencsealapú.
Az, hogy egy Legendary (vagy vmi jófajta epic) fegyverel sebez, sokat nem jelent...
Egyébként szerintem minden kasztnak választani kell, hogy pvp vagy pve buildet használ. Én a mageket még a legszarabb talent-buildel is veszélyesnek tartom.... -
faber24
őstag
válasz
Darth_Revan #1363 üzenetére
Szeritnem WP-n vagy EP-n jól tudsz farmolni. Sok runecloth, néha tárgy is esik...bár igen sok az ally...
-
faber24
őstag
válasz
Andras6800 #1350 üzenetére
Nem tudok sokat a magekről, de ismereteim szerint a legtöbbjük vagy fire, vagy ice...mert az arcane ágra sok pont kell....
-
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #1317 üzenetére
Az én sógorom legalább ért a számítógépekhez. Az övék nem
-
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #1316 üzenetére
A játékaik tényleg jók. Ez az egyetlen, ami mellettük szól. De ezt megjegyzem nekik. A franciák meg inkább csinálnának salátát szerver helyett...az legalább finom...
-
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #1311 üzenetére
Erre én csak annyit mondanék, hogy egy fejlesztő cég, ha ad vmit magára és csinál egy jó játékot, akkor ne egy rakás dilettáns csigapusztítót bízzon meg a szervereivel, hanem ha már x évig fejleszt egy game-t, és x millió embertől szed be egy zsák pénzt, akkor keressen már olyan szolgáltatót-akárkit, aki képes egy minőségi szolgáltatást nyújtani. Nekem semmi közöm ahhoz, hogy ők kivel szolgáltatnak, kit bíznak meg a szerverparkjukkal, engem csak az érdekel, hogy ha már fizetek érte,tudjak is játszani. a többit oldják meg. Ha meg nem tudják a szolgáltatást biztosítnai, húzzák le a rolót és utalják vissza a pénzem.
Az nem megoldás, hogy egymásra mutogatnak. Én semmilyen kapcoslatban nem állok a Vivendivel meg az istentudja kivel, a pénzem Blizzardhoz megy, őket kérem számon.
Ja, és ne hogy támadásnak vedd, ez csak a véleményem a Blzzardról és a cimboráiról. De mivel ennek nem itt a helye, ezt majd az ő fórumjukon is kifejtem. -
faber24
őstag
válasz
Andras6800 #1309 üzenetére
1. A mik a hol? Kocka alakú fülek?
Ez biztos vmi NE-deviancia...azoknak van hegyes füle
Biztos már vannak kockafülűek is...
2. Nem. Pedig milyen szép is volna...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Jaja. Én teszteltem annó, működött, és 1.8 másnapján elmentem Gadzi-ba, és már nem működött...de azt hiszem, az inspect-ranget még növeli...
-
faber24
őstag
Büdös Ragnaros már sokadik este lagol mint a szemét...
Anno egyik ok az volt, amiért BS-ot otthagytam, mert lagolt..erre most a lag ide is követ...ma kb. 3500 pingnél lett elegem, mikor már ilyen 5-10 mp-ekre megált a játék...
Az egész Blizz-fórum tele van sírással a lag miatt...tettem hozzá én is párat (bár mit se ér)...
Nem értem, miért nem szedik már rendbe a rendszert...mit gondolnak, meddig fogunk ezért a sz*r ért fizetni? GRRR -
faber24
őstag
Hát igen vszleg ez az egyetlen kézenfekvő megoldás. Most 2h fegyverrel rohangászok többnyire (windfury-val elég szépen tud proc-olni, még akkor is, ha lassú szegénykém), és az azért még a vastag bundás macit is ledarabolja...de ugye az sem rossz, ha fincsi sokk-okkal megkínálom, ami ellen meg aztán az armorja se sokat ér...de vszeg a lassú megoldás a nyerőbb...mindenesetre keresnem kell majd mi skillesebb druidát a hétvéginél....
-
faber24
őstag
Jah. Látttam már pár druida-sámán duelt. Hát igen, a druidának alapból előny, hogy átváltozva ugye nem fogy a mana. Ez a druida perzse gyakorlatlan volt, egy komolyabb biztos megízaszt, mert én a sokkokal-healekel elnyomom seperc alatt a manámad és nem tudom elég gyorsan viszatölteni, míg őt ha leverem, viszavált és akkor max annyit tehetek, ha még van rá manám, hogy egy Ertshockal megpróbálom megszakítani a gyógyítását (már ha nincs neki instant healje mert akkor még ennyit se tehetek)...
-
faber24
őstag
Jó ez a szájkarate. Akkor én is beszálnék az imba sámánok képviseletében
(Meg hogy az új motorral is meglegyen a link oldalt)
Ugyan nem szerettem eddig duelezni, de most kicsit rákaptam (meg ugye sámánal izgalmassab, mint a palával volt annó). Bár én még csak egy szerény lvl 52-es sámli vok, aki még köezlében sincs az epic cucainak..
Lényeg az, hogy a hétvégén a ST-runok közt heveny duelezgetésekkel ütöttem el az időd Stonardban. Sajna kevés volt az azonos szintű jelentkező (értsd, egy druida kivételével mindenki 2-3 szintel magasab volt), de ez nem fosztott meg a sikerélményektől.
-én vs. 55-ös rugó: 3:1 (persze tudom, valószínűleg élesben más lett volna, hiszen nem volt meg a meglepetés ereje, ami a rugó fő fegyvere)
- én vs. 55 warior: 3:0..ezt mondjuk vártam...a warinak kevés az esélye, ha jól szétnukozom...
- én vs. 54-es mage (nem tudom, milyen build volt). 2:0 (érdekes, lehet nem volt formában vagy másnapos volt...mindenesetre én is az voltam)
- én vs. 56-os sámán: 0:2...lesúlytó volt...kikapni 2x...
-én vs. 51-es druida: 2:0 (mondjuk itt melletem szólt, hogy a druida csak kölcsönkapta a kariját, tehát nem ismerte)
Kiváncsi lettem volna egy hunter, pap vagy lock duelre is, de azok sajnos nem voltak kéznél...
Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy én mekkora istencsászár vok (tudom, hogy mindenki utálja az imba sámlikat, és lehet, hogy amúgysem a kasztjaik legjobjaival találkoztam...sőt azt is tudom, hogy 60on vszleg változnak a dolgok, főleg ha átállok /nem szeretnék/ restrora), mert persze a sámán is verhető...csak ha már mindenki szájkaratézik, én miért ne?
Mellesleg érzésem szerint hunterek erősen elpüfölnének...a shadow-papok is kellemetlenek tudnak lenni, és a lockoknak is jó sok dotja van ami nem igazán tesz jót az egészségemnek... -
faber24
őstag
Egy kis szösszenet a paladinokról...bár a sámán-fórumban találtam, de az a baj, hogy teljesen igaz (palként mondom)....remélem 1.9 után már nem lesz az...
Bővebben: link -
faber24
őstag
-
faber24
őstag
Vki megosztja velem, hogy UBRS kulcsát hogyan kell megszerezni? Bár van 60as karim, ezt tényleg nem tudom...ha linket ad vki, azt se bánom....
-
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #1166 üzenetére
Ja. De az mekkora hülyeség, hogy ha rajtam van az a Trick or treat effect, nem tudok bat-re szálni....
-
faber24
őstag
válasz
(Kolombusz) #1141 üzenetére
Volt ott több lag is. Én felmentem fél 5 körül és laggolt mint a szemét, félóra után fel is adta és elmentem mást csinálni. 19 felé visszanéztem, akkor viszonylag tűrhtő volt, de hamarosan megint elkezdett sz*rakodni, de akkor már maradtam 23-ig...
-
faber24
őstag
válasz
Darth_Revan #1094 üzenetére
AB-ben veszit a horda?
Igaz, mióta két hete meglett a (igen, igen, a kemény második) grunt a sámlimnak, nem voltam bent, de előtte vagy 2 hétig nem voltam 2 alkalomnál töbször bent, hogy veszityünk...pedig 1 szerveren vagyunk, egy oldalon.... -
faber24
őstag
Bővebben: link
Kicsit lejebb van az oldalon ... -
faber24
őstag
Ezt most nem értem. Alapban is vagy 50%-ra korlátoz, de ez talentel növelhető (bár szerintem felesleges), plusz van Sprint, stb...egy magenek lazán a hátába lehet kerülni, ha nem csinál folyamatosan AoE dolgokat...
(csizmában meg tőr legyen, vagy laposüvek..esetleg Mikuláskor csokimiki )
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Tegnap nekem is voltak belépési lassúságok, aztán belépés után 4000+ ms latency, utánna estére valahogy helyreállt, volt hogy egész 40ms-ra!!!!! lement...de vágül olyan 200 körül állt be....kiváncsi vok, ma mi lesz...
-
faber24
őstag
válasz
(Kolombusz) #1000 üzenetére
Na, látom, sokan jól eljátszottak a downloaderel...én Cikasz linkéről szedtem le, kb. 2 kemény perc volt...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Én vagyok olyan türelmes, hogy váaszolok...de evidens dolgokkal tényleg ne itt zaklasd a patchtől, lock-druida-nerftől és gankerektől amúgyis megtépázott idegeket...
Először is az nem Rogue Stone, hanem Rough Stone(a rogue egy kaszt, nem egy minőségjelző). És ezt bányászatból tudod szerezni, vagy ha a bányászok beteszik AH-ba, onnan (ha megkérdezed, mi az AH, akkor utánna javaslok egy alapos WoW letelepítést, és egy 70 év hosszú szigorú single player diétát).
Cooper bart szintén innen szerezhetsz, mert, a bányászok tudnak Cooper ore ból olvasztani bar-t. (ha esetleg nem tudnád, mi az összefüggés az ore (érc) és a bar(fémtömb) között, javaslok egy huzamosabb korrepetálást fizikából-technikából..)
Úgy ennyi most.
Ja, nem..még annyi, hogy cloth-ot meg a mobok dobnak...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Bővebben: link torrentesek figyelmébe
Money: de biztos lesz WoW, du már tuti mennek a szerverek...
Küldik: olyan biztos van, ami szellemben vehető fel (BRD-ben van egy ilyen, meg hallotam egyről Desolaceban, de azt még nem próbáltam). -
faber24
őstag
válasz
Darth_Revan #944 üzenetére
Nem baj, a horda azért szeret téged...
-
faber24
őstag
Kicsit off, mert ma ettem pár humorbonbont:
Ezentúl akinek gondja van azzal, hogy a WoW-ért havidíjat kell fizetni, annak ezt ajánlom:
Bővebben: link vagy ezt Bővebben: link -
faber24
őstag
Nem válaszoltam rá, csak letöröltem...már alapba gyanús volt, ugyanis még anóó irtam már mailt a tech supportnak, és meg is jegyeztem, hogy amit arra válaszul küldtek, aze gy csiricsáré e-mail volt, ogyan krémszinű háttérel, mint a wow.eu, és ha nem volt rajta 3 Blizz-logó, akkor egy se, ez meg egy sima e-mail volt minden extra nélkül....
-
faber24
őstag
Lol. Most olvasom a wow.hu-n :
''igyázzon mindenki, scammerek próbálkoznak!
October 06, Thursday, 18:26:02 Jóváhagyta: radical
A mai nap kaptam egy levelet, melynek felületes olvasó bizony bedőlhet.
Arra kértek, hogy az európai szervereken tapasztalható lag és adatvesztések miatt adjam meg a szevert ahol játszom, a felhasználónevemet, jelszavamat, az emailcímet amivel regisztráltam és a titkos kérdésre a válaszomat, hogy biztonsági mentést tudjanak készíteni a karakteremről.
Ennek a levélnek senki se dőljön be, ezt rosszándékú ''emberek'' azért küldték széjjel, (főként magyar emailcímekre) hogy hozzáférhessenek más játékos karaktereihez!
A Blizzard SOHASEM kéri emailben senkitől a jelszavát, pláne nem a titkos kérdésre a választ! Erre ott a http://www.wow-europe.com/en/ weboldal.
Mostanában nagyon beindultak az account lopások, jönnek a scam levelek, ezért kérünk mindenkit hogy fokozottan figyeljenek oda az ilyen próbálkozásokra és ne adják ki a felhasználói adataikat senkinek! Mellékelem az eredeti levelet is, melyet egy blizzardra hasonlító címről adtak fel (wow_blizzard_support@europe.com), hogy ezzel is hitelesebbnek tűnjön a dolog. A mostanában elszaporodott account lopásokkal kapcsolatban pedig mindenkinek azt javasoljuk, hogy legyen naprakész antivírus/spamirtó és tűzfal programja, és nagyon figyeljen oda, hogy milyen letöltött programot, emailben kapott attachmentet futtat, mert az account tolvajok trójai programokat próbálnak feljuttatni a gépekre, hogy ezekkel szerezzék meg mások belépési adatait. Úgyhogy a saját érdekében mindenki legyen nagyon óvatos! ''
Hehe..azt a levelet én is megkaptam egy hete...jót röhögtem, mikor ahhoz a részéhez értem, hogy ''adja meg jelszavát''...aztán egy fagyos mosoly kiséretében kitöröltem...majd persze megadom.... -
faber24
őstag
Pedig nincs is annáll jobb...vmi kis fincsi trójai...
Viccet félretéve én pl. 1.7-nél úgy jártam, hogy miután 3 órát szemvedtem a Blizz downloaderel, és 95%-nál nem találta a trackert, némi ideges hajtépés után megnéztem Blizz oldalát, ahol fórumban adtak 2 linket a pecshez, ahonnan 2 perc alatt lejött...
Update: Bővebben: link
(nem kell megköszönniszivesen )
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Nem tudom, van logika abban amit moondasz, mert a 60 alatti cuccok tényleg 3-4 szint alatt ''elkopnak'', de én inkább farmolom az instákat, mint hogy mobokat irtsak egyedül...instában jön gyorsan az xp-is, meg azért a kieső cuccok is egy darabig jól jönnek, és én élvezem.Már csak azért is, mert instában nem idegelnek fel gankerek.
Én most a sámlimmal lvl 50 vok, és tegnap 2x voltam Maraudonban, 1x ZF-ban...nem is annyira lootért (már mindkét helyen nagyjából minden sámános drop kiesett, bár a Landslide által dobott 1h mace és a princes által dobott 2h mace még hiányzik a trófeákat közül), mint inkább a partyzásért...egyre jobban unom, mikor magyányosan kell mob-okat farmolni...pedig a 3. karakterem, a rugó nemsokára pont abba a ''korba'' ér (lvl 28 épp), mikor a lóra kell farmolni... -
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #856 üzenetére
Jaja, sajnos sámán nem olyan hatékony...bár azért megnézem, ha majd lvl 60on lesz vagy 5k manám (a mostani 2,5k helyett), és manatide totemek közt állok, akkor mire leszek elég...
-
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #849 üzenetére
Kihagytad a palát. Igazából az is csak support-kaszt 60on.
-
faber24
őstag
válasz
Tigerclaw #832 üzenetére
Jól beszélsz. Annyival még kiegészíteném, hogy a tavas-princess(hülye név egy akkora hólyagnak)-es részhez a lila részből is át lehet jutni. Tehát tök mindegy, hogy hol mész be, az egész instába el lehet jutni (máskérdés, hogy könnyű eltévedni).
Lassan kezdem kiismerni ott magamat, mert már a második karakteremmel farmolgatom
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged