- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jNk
senior tag
válasz
fsb1000 #22943 üzenetére
Tudom hogy nincsen egyensúly, de a 4850 már nem bírta szuflával 1080p-ben, ezért kellett egy izmosabb vga és a húzott E8400/7850 kombó meghozta az eredményt egy high-on bőven játszható wot formájában.
Egyébként a fél sebességre (500Mhz) csökkentett vga-val is hasonló az eredmény, bár az átlag fps érdekes módon ~37 körül volt mindkét cpu sebességnél, de a minimum/maximum fps 15/47(@2700MHz) és 20/69(@3600MHz) lett, tehát a Core2 szériában ott van a tartalék, csak igényli a vga-t is hogy igazán megmutassa
-
jNk
senior tag
válasz
Chris0321 #22930 üzenetére
Elkészült az egyszerű sebességteszt; 3 csata visszajátszása átlagolva, ~8-10e sebzés medium tankokkal Hidden Village, Fiery Salient és Winterberg pályákon.
+25% cpu tuninggal az átlag FPS is 25%-al nőt, hogy a minimum és maximum értékekről ne is beszéljünk. Ez nem tekinthető reprezentatív tesztnek és a megfelelő vga kártya is szükséges, de az jól látható hogy a játék meghálál minden extra Megahertzet
-
jNk
senior tag
válasz
Chris0321 #22919 üzenetére
A bizalmatlanság ellen keress garanciális használt vga-t és/vagy megbízható eladót a hardveraprón. Szerintem megéri körbenézni, bőven erősebb kártyát kapsz a 20e Ft-os kategóriában aprón egy újhoz képest.
A processzorban lévő tartalékhoz akkor érdemes nyúlni ha látványos az eredmény pl. 25-30 fps helyett 40-45 és/vagy az erős vga is igényli a gyorsabb cpu-t. Nekem is egy hasonló (E8400) processzor van finoman felpörgetve (3.0->3.6GHz) de mostmár engem is érdekel úgyhogy csinálok pár tesztet különböző sebességen.
-
jNk
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest