- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Tegnap olyan balfék csapatokat kaptam, hogy őrület.
2-3 olyan csata is volt, hogy egész csata alatt a Bulldoggal spot alatt tartottam az enemy 2/3-át és senki nem lőtt szinte semmit - 1x sikerült 2.2K spotig jutni! Sosem lesz így meg a 4K spotom.
100m-en belül álltak a tankok - egy lövésesek - és ott remegett az ujjam a tűzgombon, hatalmas erőfeszítésbe került, hogy ne lőjem ki, de sikerült megállnom, de miért is?!? Se spot dmg, se saját dmg viszont járt érte egy fos WN8!
És csodálkoznak az emberek a csatákban, hogy a spotter miért nem megy előre spottolni, miért inkább sebezni próbál hátulról vagy sunnyogva!?!?! -
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #25925 üzenetére
Ilyenekre gondoltál?
-
jano_77
nagyúr
válasz
#21346560 #25840 üzenetére
Én sírhattam volna, mert napok óta ultra szar csapatokat kapok, de a tegnapi nap vége végül sikerült 50% fölé tornászni a WR, így nem sírok.
Viszont tényleg viszonylag régóta brutál 0 csapatokat kapok. Általában ha nálunk zöldek vannak és sárgák, akkor ez ellenfélnél sötét kék és lila playerek. Viszont már lassan kezdek oda jutni, hogy ezeket a színeket sem nézem, mert az egyik ilyen leosztású csatát simán nyertük - nem is értettem, hogyan, percekig ezen csodálkoztam a csata után.
Viszont amíg a WN8-am elfogadható, addig kezdem letojni az ilyen agyhalott csapatokat.Jaaaa.....és pár napja chat-bant kaptam, tehát most nem tudok még anyázni sem, pedig lenne rá ok és lenn kit elküldeni.
(#25842) galervin93: nekem tegnap voltak olyan lepattanóim, hogy majdnem lefejeltem a monitort! Kis szutyok FV207 - van ilyen? - artyról pattantam le vagy pont a CDC-el vagy STA-1-el. Egy szaros artyról ráadásul 2x egymás után! HOGYAN?!? Esküszöm a MINIMAP is a legtöbb RHCP-nek ki van kapcsolva, mert hogy használni nem tudják az bizonyos. Nem veszik észre, hogy a bázis a másik oldalról már elbukóban, csak tolják előre a másik oldalon azt a 3-4 tankot, ami ott maradt őket feltartani. Persze nem tudják 8-10 sem legyűrni azt a 3-4 tankot.....szánalmas. És ezek élvezik!? Te jó ég.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #25704 üzenetére
Nagyon jól leírtad, ez tetszett, osztom a véleményed!
Én szívesen eladom vkinek, ha elintézi a WG - SerB-nél, hogy lehessen egymás között tankot adni-venni!
Konkrétan nekem már olyan poros és pókhálós lehet szegényke, hogy lehet meg sem találnám a garázsban. -
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #25679 üzenetére
Barett és Jozef: micsoda csapatokat kaptatok, szeretett Titeket tegnap a WG.
Barett nagyon durva, hogy mit művelsz a T71-el! -
jano_77
nagyúr
Ezért kell megtartani olyan tankot, amivel szerettél menni, az ilyen ínséges időkre!
Nekem ezért van még mindig meg a T67, Cromwell páros, de mondhatnám a SU-76 is, csak az már tényleg kis tierben van.
Ha nagy vasakkal nem megy, akkor átülök ezekbe és megyek pár jó kört - no meg persze azért puffogok is -
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #25408 üzenetére
nem rajtam múlott....én összelőttem 3K+ dmg és 6 killt!
-
jano_77
nagyúr
KÖSZÖNÖM SoulRiver és Jozefgucci-nak a tegnapi szakaszozást! Nagyon élveztem és szerintem jók is voltunk.
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #25365 üzenetére
Ok én most indulok haza, kb 1 óra múlva már biztos fent leszek - farkasjano
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #25363 üzenetére
Nekem lenne kedvem hozzá.....szakaszozáshoz - a küldikhez - is.
-
jano_77
nagyúr
válasz
#21346560 #25306 üzenetére
Szerintem elértél egy kerek csata számot vagy egy kerek győzelmi csata számot és arra kaptad. Nekem legalábbis az utóbbi időben 2x is adott ilyet - 11.000 győztes csatáért (ami egyébként nem is volt még meg) és 20K lejátszott csatáért is, ami szintén nincs még meg mindig.
Viszont, hogy miért ilyen szöveget ír ki, az tényleg vmi mod gubanc lesz.(#25308) Tenken: szerintem ne add fel, fejleszd fullosra és meglátod, hogy nagyon is használható gép egészen jó ágyúval.
(#25313) Departed: egyet értek, a T30 nagy gun-al bitang egy masina, érdemes érte küzdeni!
(#25319) mtade: én azt nem értem meg ebben a játékban, hogy vannak olyan időszakok, mikor csak szakaszban lehet játszani, mert ha egyedül megyek akkor csak bukó és brutálisan foch stat. Viszont van olyan, mikor pont az ellenkezője, ha szakaszban megyek, akkor azt bünteti és egyedül jobban megy! Most ez utóbbi van az elmúlt napokban. Ezt támasztották alá haverok is, akikkel szakaszozni szoktunk. Hogy van ez?
(#25323) Veatta: az nagyon szép, gratula!
(#25332) Runo: biztos sok reportot kaptál! Ilyen fogadott már párszor engem is.
(bár Téged nem úgy ismertelek meg, mint aki beszólogat játék közben
)
(#25348) lacibacsi: nekem úgy rémlik, hogy annak idején a KV-13 nagyon szerettem, mozgékony jószág és egészen jó a gun-ja is. Tud pattintani is. A-44-el most küzdök és eddig nagyon utáltam, volt egy időszak, mikor ki sem vittem a garázsból, mert csak stat rombolásra volt jó! Mostanában már ki-ki viszem és lehet, hogy kezdek ráérezni nem tudom, de a statom is kezd javulni vele. WR legalább 10% javult az utóbbi időben, mert 45-46 volt és most már 56%-hoz közelítek. Obj.416-ot tudom, hogy nagyon dicsérték, arra kíváncsi leszek. Tényleg, az megúszta a nerfeléseket!?
(#25356) Runo: ennek a WG12 klán-nak van köze a Wargameinghez?
-
-
jano_77
nagyúr
Rosszul tudom, hogy csak olyan tankba lehet a lányokat kérni, amelyik ki van fejlesztve illetve jelenleg elérhető prém tank!? Lehet a T95E2-be is!? Amennyiben igen, akkor a T28 HC küldikért kapható lányokat abba fogom kérni.
(#25082) h1mpi: én is a WT E100 ágnak álltam neki és nem kezdek el másikat, de azért akciósan befigyelt még egy FCM 50t a garázsba.
SzBalogh: persze tudom, hogy kevés a csata szám, de én csak a saját véleményemet írtam le. Nagyon sok olyan tank van a játékban, amik ilyen kevés csata számnál is már annyira fosok, hogy az ember az arcát letépi idegeskedésében.
-
jano_77
nagyúr
válasz
#21346560 #25077 üzenetére
Látod, látod Runo....mire oda érek, már nem is azt kell majd csinálni.
Amennyiben mégis, akkor majd 2 hétig cumizok miatta.(#25081) Runo: ne legyél már ennyire "Magyar"! Ha megdöglik a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is!?
Ejnye no....hiszen Te nem is itthon élsz, változhattál volna már ennyit.
-
jano_77
nagyúr
Én is a második acc-on kezdtem bele ebbe az ágba, de azóta neki veselkedtem a fő acc-on is. Ugyan ott a Nashorn-ál tartok mindkettőn.
(#25076) h1mpi: azért az 1 misszió max 2 kör kijelentéseddel megint csak vitatkoznék! Vagy ki***zott szerencsés vagy!
Konkrétan a LT15 küldit már legalább 1 hete nem tudom letudni. SPG11-et is több napig toltam, mire meg lett (az amikor 2 tankot kell 1 lövéssel sebezni. Lehet a számára nem jól emlékeztem)
-
jano_77
nagyúr
Jaaaa....hogy a második accodat húzod most, hogy meg legyen mihamarabb a T95E2!? Én sajnos megrekedtem vele.
(#25070) jozefgucci1: ez azért nem igaz ilyen formában. Sokszor hívtalak szakaszba, de vagy nem értél rá vagy nem voltál gép előtt és nem reagáltál. Mostanában láttam, hogy hívtál 1-2x szakaszba, de pont stronghold ment, így nem tudtam menni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Magany #25067 üzenetére
Tegnap sikerült ezzel a körrel megcsinálnom a Stug-os arty küldetésből a 15-öst. Örültem mint majom a farkának.
Én aki rühelli az artykat és az artysokat is.
Jozef: szerintem jó gép a Puttony is! Viszont CW-re nem viszik - bár Te nem igen szoktál ilyet.
(#25064) h1mpi: az utolsó mondatoddal azt gondolom a legtöbb Klán vezetői erősen vitatkoznának! Legalábbis akik CW-nek!
-
jano_77
nagyúr
Nem értem, hogy nem tetszik az a TD!? Szerintem az is és a követője a Marder 38T is remek járgányok voltak. Vagy user error vagy a nagyon gyenge legénységnek köszönheted, ha nem megy vele a játék.
72,73%-os WR-al adtam el, igaz 11 csata után már vettem is meg a következőt! 60% találatom volt vele. Igaz az ÁSZ nem volt meg, nem érdekelt annyira, hogy emiatt tovább maradjon a garázsban. Utóddal már 21 csatát mentem és ott ugyan csak 52,38% WR, de meg lett az ÁSZ, ha jól emlékszem az első csatában.
47,62% a túlélésem - ennyi szerintem egyik tankkal sem voltTalálati arány 65%.
(#25057) [HUN]Dani: SOKAT! Tegnap volt pont egy csatám Prohorovkán. Délről elmentem a 2-es vonalra és megálltam hátul egy bokor mögött. Én álcahálóval és fix távcsővel nem láttam semmit, de engem láttak és egy Chi-Ri-Panther páros pillanatok alatt elintézett!
(#25060) h1mpi: Ha ez megnyugtat, akkor én a 15 küldiből 12-t Marderekkel csináltam meg és mindet Kitüntetéssel és viszonylag nagyon gyorsan. A maradékot T67-el és T30-al.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #24162 üzenetére
és meg lett a LT-12 küldi is mindkettőnknek. THX Zozyk!
-
jano_77
nagyúr
Ezért írtam az imént, hogy akkor játssz egyszemélyes játékkal, ahol csak rohansz és lősz! Ott nem kell figyelembe venned csapat érdekeket, semmit ami egy csapathoz tartozik! Igen, igazad van, lehet, hogy egyedül maradtál, de mivel heavy-el voltam, ugye nem baj, hogy nem oda mentem Veled fel a hegyre!? Viszont akkor is gyáva dolognak tartom, amit tettél! Láttad, hogy mentünk vissza, de Te elrohantál, pedig ha csak annyit tettél volna, hogy egyik ház mögül 1x-1x lőttél volna egy resetet, míg vissza érünk, akkor lehet el sem buktuk volna a csatát.
De tudom, biztosan én látom rosszul a dolgot, Te pedig a tökéletes vagy.
-
jano_77
nagyúr
válasz
fradi81 #23373 üzenetére
rendben....akkor védjétek csak továbbra is drága Emre barátotokat! Szerintem akkor is gyáva volt....nem kicsit! Főleg úgy, hogy egy pro játékos....szerintem Nekik aztán mindent el kellene követni és nem megfutamodni! én Leo1-el is vissza megyek ilyen esetben, még akkor is, ha tudom nincs sok esélyem, de legalább megpróbálom a lehetetlent! Mert akkor az Ő hozzá állásával inkább be se lépjen a csatába, mert egyel kevesebb emberből tevődik össze a csapat! Akkor inkább játsszon vmi egyszemélyes lövöldözős játékkal, ott ha megfutamodik akkor nem hátráltat vele senkit!
(#23377) Bingisz: meséld már el, hogy hol volt a bázisunk közelében E100!? LOL (irkálhatod a 444-eket, ettől még amit Te beírtál az kb ugyan akkora baromság volt)
-
jano_77
nagyúr
válasz
fradi81 #23370 üzenetére
Igen?!? De akkor legalább lőtt volna! Megnézted, hogy mennyit sebzett igen tisztelt "kolléga"!?
de nyugodtan lehet nevetni, mert úgy is tudom, hogy egy követ fújtok VELE, mert a sleppjei vagytok. Annyira irritál, mikor akkor is azt védik, aki a hunyó éppen, csak mert cimbora!
-
jano_77
nagyúr
válasz
joergie #23348 üzenetére
Örülök, hogy Mindenki ennyire jól szórakozik! DE vajon most miért nem kérte rögtön mindenki a REPLAY file-t!?
Megnézése után akkor el lehet dönteni, hogy tényleg gyáva volt-é a Leo1 avagy egy pro játékos módjára viselkedett és ez a normális!? Mert ha ez utóbbi, akkor sosem akarok pro játékos lenni!
Amúgy ha a szöveggel volt gond, igen, elismerem, hogy az angolom nagyon gáz, de a lényegét szerintem megértette a tisztelt Emre fórum társunk.....még akkor is, ha nem tudtam, hogy Ő van a Leo1-el! -
jano_77
nagyúr
túl sok a TOG? örülj neki, akkor tudsz rengeteget sebezni.
(#18838) [HUN]Dani: tegnap egy mocsok SU-100 egy lövéssel kiszedte a Stugomat. Egy sárga játékos, majd közölte, hogy szar az álcám. Álca festés, 3 skilles - 100% álca - legénységgel, csigaszemmel! Mondom biztos igazad van.
Himmelsdorfon a bal oldal hosszú utcában - park baloldala, nem a halálút. Be sem tudtam állni a Stug-al, Ő már ott volt és BUMM!
-
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz
mefistofeles #18442 üzenetére
Szuper! Hogy nyomná anyukájába a WG ezeket a fránya micropatcheket! Azzal meg el egy csomó idő, hogy újra normális, játszható állapotba hozza az ember a játékot.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Flatron710 #16859 üzenetére
Nagyon komoly volt...hatalmas gratula hozzá!
-
jano_77
nagyúr
válasz
scyllarus #16815 üzenetére
Jó csapat....Runo, Taper Harley, Uniqum és a többiek! Üdvözlöm őket.
(#16813) patrikgtaivs: Prohorovka - K1-ben top tier T34-el?!? az mennyire rendben lévő!?
Se ping-re, se chatre nem reagált a gyökér! Pontosabban épp az volt a bosszantó, hogy reagált chaten, de egy taposottat sem mozdult előrébb! Végül is Ő volt a top heavynk, miért is ment volna.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Steelheart2 #14705 üzenetére
Holnap lesz patch váltás.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Djuree #14678 üzenetére
Én 69-ig jutottam - asszonnyal meg volt dumcsizva, hogy vasárnap csak WOT -, azért nem lett meg a 70 mert addigra már annyira bukó széria következett, annyi agyhalott került a csapatba, hogy nem volt lelki erőm bemenni a következő csatába, csakhogy szép kerek szám legyen.
(61%-ban nyertünk, többnyire szakaszban toltam én is)
-
jano_77
nagyúr
válasz
Patrick76496 #14640 üzenetére
Sajnos nálam is folyamatos a játékon belüli lag, sokszor akkorákat ugrik a tank, hogy csak lesek, illetve a honlapnál is szarakodik.
Pedig a ping jelzőm nekem is normál értéket mutat.
-
jano_77
nagyúr
Gratulálok....és picit irigykedem is.
(#47042) Sanya: E szerint az oldal szerint ha semmi mást nem teszel fel, akkor éppen felmegy még a Panther II ágyúja!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
belaazallat #13300 üzenetére
1 hónap ban?!? nem túlzás az kicsit? Mondjuk azoknak, akik direktben tolják a team kill-t, ok, de a véletlenek miatt!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
fsb1000 #7502 üzenetére
Nem valószínű, hogy nerfelik. SerB azt válaszolta arra a kérdésre, hogy a Foch túlzottan erős, nem lehet vagy csak nagyon-nagyon nehéz sebezni, 1 vs 1-ben legyőzhetetlen, csinálnak-e vele vmit esetleg: Ki kell fejleszteni és játszani vele ha ennyire jó!
(#7506) Runo: tegnap olyan csatában voltam IS-8-al, hogy a mi csapatunkban 6db T10-es tank, az enemynél 9....szerinted?!? Vagy egy másikban 4 vs 5 és mellette -3 T9 a javunkra! Elég igazságosak a leosztások!
(#7509) Stigma.HC: tegnap nekem is kb minden 3. csatában volt MONEY klános vagy nálunk vagy az enemynél. Eddig nem tűntek fel.
Nekem alig ad 50% feletti csatát mostanában....általában a 3X-eseket tolja!? Csak nem nézik, hogy mennyi idős vagyok?! -
jano_77
nagyúr
válasz
fsb1000 #7481 üzenetére
Viszonylag sokat. Van olyan, hogy nem jön össze a szakasz és akkor magánzóban, de többnyire szakaszban próbálok, mert a random csaták borzalmasan szarok!
Amúgy pár nappal ezelőtt volt a csapatomban egyik csatában egy WG-s srác - már nem emlékszem a nevére - és pont elég szarul balanszolt csapat elosztás volt épp, de a mi javunkra. Be is írtam, mint mindig, mikor szar vmelyik irányba a csapat elosztás MM-nek hála, hogy fucking MM and WG és megkérdeztem a srácot, hogy javítják-e ezt a fos MM-et, amit rohadtul el**tak a 8.6-al....mondjuk előtte sem volt a legjobb. Azt írta vissza a chatben, hogy igen tudják és dolgoznak rajta.
(#7482) SgtBradly: sajnos tényleg elég girbe-gurba
Volt az utóbbi időben több olyan nap/napok is, mint amikre sokan panaszkodtok mostanság, hogy bármit is csináltam, bármilyen tankkal, bukó csaták sokasága volt, nem tudtam nyerni és olyankor bizony rohamosan zuhant a WR.....aztán jött pár jobb nap és megint vissza kezdett emelkedni, majd újra le.
.......amúgy nem, nem kórházban
-
jano_77
nagyúr
válasz
Dobi 562 #7205 üzenetére
Tegnap nekem is csak platoonban ment a játék és tudtam nyerni, mert mikor egyedül próbáltam leduplázni pl a KV-1S, amivel eddig egészen jól ment a játék (65% WR is volt) sehogy nem tudtam megszerezni a napi duplát!
Feszt idiótákkal tesz össze a játék és 1xűen nem tudok mit csinálni, mindig bukunk!
Akkora ordító baromságokat csinálnak a "Vörösök", hogy fáj a fejem már tőlük.Nekem az xvm nem frissült már több hete!? Mi lehet a gond? Olvastam, hogy van vmi generál problem, de ezt nem tudják megoldani!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Steelheart2 #7154 üzenetére
Ez tényleg jó kis összefoglaló....jókat röhögtem magamban.
Én az utolsóba tartozom EFF(WN6) alapján. -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #7101 üzenetére
Asszem megtaláltam a megoldást a javuláshoz: Válassz egy vagy két jó szakasz társat és csak szakaszban játssz......eredménye:
2013.16.30.
2013.07.01.
2013.07.02.
és az elmúlt 3 napos IS-3 platoon következménye
Jelenlegi általános statom....tegnap majdnem 3 pontot ment feljebb a WN6-om -
jano_77
nagyúr
válasz
Dobi 562 #7071 üzenetére
én az M26 Pershinggel szívok, mert vhogy nem tudok nyerni vele, bármit is csinálok a csatában. Pedig alapból tetszene a tank, mert formás és egészen jól mozog, de a nyerés nem megy neki.
Talán a legrosszabb WR van vele kb 37%
(#7077) Taragas: hasonlóan éreztem én is mikor elkezdtem a T32...aztán mostanra annyira megszerettem, hogy azon gondolkodom, hogy nem adom el. Bár azt mondják, hogy az M103 sokkal jobb nála, így akkor nem lesz szívfájdalom, ha tényleg így van.
Amúgy a WR nekem is folyamatosan sajnos - még ha minimálisan is - csökkenőben van!
-
jano_77
nagyúr
válasz
fsb1000 #6901 üzenetére
Pedig nagyon állat egy-két tank motor hangja....pl. nekem most T25/2 a kedvenc...vmi csodálatosan szép hangja van....lehet csak emiatt megtartom ezt a tankot - pedig el akartam adni.
Vagy esetleg vhogyan be lehet azt állítani, berhálni, hogy minden tanknak a T25/2 hangja legyen?!?(#6904) robogo81: német tankoknál beszélnek, de oroszoknál nincs semmi duma. Jövőben állítólag tervben van - talán már a következő patch-ben, hogy minden tankban anyanyelven fognak beszélni alapból, nem kell hozzá majd mod sem!
(#6909) mno: Gratula, szép legénység!
Ahogy nézem nagyon bejönnek a TD-k!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Patrick76496 #6891 üzenetére
A második videón az első csatában az a marha IS-6 mi a faszt szerencsétlenkedett, te atya ég!?!
-
jano_77
nagyúr
válasz
Dobi 562 #6886 üzenetére
Mekkora balfasz volt ez az IS-3
Megnyugodva láttam, hogy másnál is szarakszik az XVM, nem mutat minden játékos statját, hanem többeknél vonalak vannak. Mitől lehet ez?!?
Én folyamat NOOB-ozok - néha cifrábbakat is -, többször írták már, hogy reportolnak érte, de még eddig nem kaptam büntit (kopp-kopp-kopp) Mondjuk tényleg olyankor anyázok csak, mikor agyhalott a csapat és én tettem azért a csatáért - mondjuk mikor 3 perc után meghalok, de még így is a csapat legjobbja leszek vagy második.
-
jano_77
nagyúr
válasz
LoLHunCsirke #6821 üzenetére
Ez szép kis tiszta haszon (98.9K)! Gratula!
-
jano_77
nagyúr
válasz
Steelheart2 #6792 üzenetére
Gratula! Sikerült beállítanod mindent tegnap? Én Hellcattel toltam tegnap, meg utána egy kicsit még IS-el.
Ma nem hiszem, hogy leszek, mert színházba megyünk, de holnap talán tolhatnánk majd egy szakaszt Hellcattel, mit gondolsz?(#6814) Dobi 562: szerintem ne várj ettől a TD-től túl sokat....elég gyenge gép!
-
jano_77
nagyúr
válasz
fsb1000 #6780 üzenetére
Ez most már mindig így lesz? Hogy adnak vmi akciót, de játszhatatlanok az akciós tankok!?
Ugyan ezt éreztem én is a 7végén, hogy bármit is tettem, a fülem mellé tűzhettem. Rendszerint a csapat aljára tett be és olyan véglények közé, akik szó szerint nem tudták merre áll a tankjuk eleje.
De pénzt keresni azért sikerült nekem is, amit már el is költöttem gyorsan a T71-re.(első forgótáras tankom)
-
jano_77
nagyúr
Addig itt van egy kis videó - kicsit van köze tankhoz, a vége felé feltűnik egy -, de baromi jó szerintem!
-
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz
Steelheart2 #6458 üzenetére
Scout tankokkal én sem szeretek menni....nincs is csak a T21 nagyobb osztályban, de gyúrok a táras T71-re.
Ezek szerint egymásnak nem fogunk spottolni!
-
jano_77
nagyúr
válasz
Steelheart2 #6402 üzenetére
Ennek a replay-et fel tudnád tenni? Mostanában vettem meg én is a T-34 szívesen tanulnék belőle, hogyan is kellene használni. Gratula hozzá!
-
jano_77
nagyúr
válasz
Steelheart2 #6382 üzenetére
Őt keresd meg!
-
jano_77
nagyúr
válasz
Plasticbomb #6233 üzenetére
Na aztat nagyon nem bánnám....SŐT nagyon is díjaznám....venném is meg rögtön! Már alig kell a T21-be XP és ki is lesz fejlesztve a T71.
-
jano_77
nagyúr
válasz
#21346560 #6212 üzenetére
Runo ezt kár feszegetned, mert rossz oldalt linkeltél!
Ez bizony nem a hónap tankja akció volt, hanem a Heavy tankok következő nációjának (német) akciója.
A hónap tankja akció a 7végi event végén olvasható, amit FSB jól linkelt is kicsit utánad.
Viszont a júniusi naptár még mindig nincs kint.....tényleg mi a faszt csinálnak az EUs- WG-sek?!?! -
jano_77
nagyúr
válasz
#21346560 #5920 üzenetére
Hol kell lőni ezt a dögöt, mert IS-3, T32-el ha vagyok, sosem tudom sebezni! Na jó, kicsit túloztam, néha-néha sikerült betalálni, de tényleg ritkán.
Pedig lőttem már testét, tornyát, lent-fent....1xűen nem találom az ellenszerét, gyenge pontját.....pedig fent van a weakspotos mod!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Plasticbomb #5828 üzenetére
Nem lehet, hogy vki más spottolt nekik?!
-
jano_77
nagyúr
válasz
#21346560 #5532 üzenetére
Köszi...közben rátaláltam, ráadásul számomra jobban érthető nyelven is
Szép eredmény! -
jano_77
nagyúr
Ugye jól gondolom, hogy mióta átállították az órát Sergejék, azóta már ilyen akciók során az utolsó nap hajnalán már nem lehet újra megcsinálni a 2x/3x/5x szorzókat!?
Vagyis jelen esetben kedden hajnalban hiába kelnék fel, ha ma megcsinálom a szorzókat!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest