- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
Meglett az AT2, felpakoltam rá free-ből, amit kell, első pálya városi... egész jól feküdt neki...
replay van, de szerintem nem nagy kunszt, legfeljebb az, hogy a másik két heavy milyen jól összedolgozott (már amennyire volt időm nézni).
-
bullseye
addikt
válasz
#21346560 #4518 üzenetére
Pedig néha jogos. Csak nem az elején derül ki, hanem a vereség után
Tegnap több pályán is voltam scout, világítgattam percekig az ellenfelet passzívban vagy aktívban, a legtöbb spot dmg olyan 200 volt. Egyik pályán az artyt villantottam föl többször (Widepark, úgyhogy nem mehettem át látogatóba), de senkit nem érdekelt. -
bullseye
addikt
válasz
fsb1000 #4490 üzenetére
Ezt még én sem értem el szerintem (az 50 win asszem megvan...), pedig túl vagyok 8k csatán, és átlagos játékos vagyok szerintem, meg a WN6-7 szerint is.
De a szép piros játékosok, két-három ezer csatán túl, <500 WN6, 0,2-0,3 kill/csata meg hasonló statokkal nem értem mit élvezhetnek a játékon. Illetve ha élvezik az agyatlan játékot, amivel másokat meg idegesítenek, akkor bírják ki, ha néha kapnak a fórumon. Ahogy Mencia mondta: If you can take a d*ck, you can take a joke!
-
bullseye
addikt
Nem vagyok nagyon alázós, de ma befigyelt egy "Booyah!" Leo kis vacak ágyújával hátbaküldtem egy IS8-at, hogy elvonjam a figyelmét a T28-ról. Kigyulladt. Nem volt poroltója. 900+ sebzést adtam neki.
Ha nyertünk volna szép XP járt volna érte -
bullseye
addikt
Szívok erősen a Churchill VII-tel (lassú, a páncélja itt már nem sok és picit üt - bár gyakran), és látom a következő szint is hasonló. Érdemes egyáltalán? Van jó angol heavy, vagy med? (A TD-ket azt hiszem csak végigpróbálom, akármilyen lassúak.)
Vagy inkább a kínaiakra váltsak? Ott az alsóbb szinteken kellemes darabok voltak. -
bullseye
addikt
Jobb egérgomb a célponton bekapcsolja, és elég könnyű észrevenni, mert az ágyú próbálja követni a célt magától. Hetzerrel persze problémás, mert nem forgótornyos, + a tankoknak is idő, de gyors kis tankoknál néha jól jön amikor körbefutkorásszák az ellenfelet. Nagy hátránya, hogy pont középre céloz, azaz nem veszi figyelembe a mozgást, a gyenge pontokat meg pláne nem, ezért elég ritkán használják, pláne magasabb szinteken.
-
bullseye
addikt
válasz
Gyuri27 #4250 üzenetére
Akik itt nagyobb adag kódokat osztogatnak, azok sokszor rendszerépítők, akiknél szemétbe menne a kód amúgy. A több kiskerben több vevő az lehet 1-2 helyi eladó szemétsége, de lehet, hogy vásárló szedte ki valahogy ügyesen, sőt sima kamu is lehet. A Gurus kódokkal is páran megjátszották, hogy az övék nem lett jó.
Krisz74
Nem akkora szenvedés az, csak ki kell választani azt az ágyút, ami illik a játékstílusodhoz. -
bullseye
addikt
válasz
fsb1000 #4157 üzenetére
Én mindig is leírtam a véleményemet, lehet nem figyeltél eléggé, de próbálom értelmezhetővé tenni: szerintem mindketten idióták vagytok, és nem szakmai vitát folytattok, hanem Jerry Springert játszotok, ami gyerekes és szánalmas. Tudom, mert néha én is belemegyek ilyesmikbe sajnos.
Amúgy light tankra nem szoktam periszkópot venni, mert változó, hogy mikor spotterkedhetek egy helyben, és mikor kell mozogni, így oda ált. a 10%+ kerül (bár t71-re talán rámenne mindkettő). TD-re viszont szeretek periszkópot venni. Viszont nem nagyon zavar, ha bármelyik döntésem kiváltja valaki nemtetszését.
-
bullseye
addikt
Legyetek szívesek a totál értelmetlen presztizs-vitátokat a másik topikban intézni, ahol ez szokásos, sőt sokan várják pattogatott kukoricával a kézben
-
bullseye
addikt
válasz
fsb1000 #4057 üzenetére
A német gründolás inkább létrehozás, megalapítás, sokszor (legtöbbször) pejoratív.
A grind angolul viszont többek között darálást jelent. A játékokban ezt is jelenti: amikor valaki ugyanazt végzi folyamatosan valaminek az elérésére. Idehaza szerintem a MMORPG-k kapcsán terjedt el igazán, amikor ugyanazokat a lényeket kellett ész nélkül irtani órákig xp vagy valamilyen tárgy gyűjtésére, de már korábban is használták páran ugyanazon a pályán/szinten fejlesztve a karaktert. A sorozatfüggők is ismerik a kifejezést, amikor egy vagy több szezonnyi részt pár nap alatt ledarálnak.
-
bullseye
addikt
Alecto most lett meg, elég érdekes. Az egész vonal csupa atombunker (ValentineAT meg is marad, brutális!), ennek meg nincs semmi páncélja. De azért egy Matildát lebontottam vele hátrálás közben, mert azt hitte könnyű préda vagyok, ő meg OP...
@fsb1000
Nem adtál el valamit? -
bullseye
addikt
Na, ma megtanultam hogyan lehetne magasabb Wn6-om.
El Haluf, T5-7 csata, light nincs, de van két T49, csapatban 1400+ és 1500+. Fent megálltak a hegyen, lesben. Én lementem viccből scoutolni (Churchill 7, majdnem leértem a házakig...). Ők még pár percig bujkáltak, semmit nem tettek, aztán amikor elkezdett fogyni mindkét oldal, ők is elkezdtek hatékonyak lenni, és átszaladva hátba támadtak 1-2 ellenfelet (1-1 kill, egész tűrhető sebzés, minimális felderítés). Végjátékban egyik felment az artyk ellen, de a tőle 10 méterre lévőt nem vette észre egy darabig. Másik elbújt sziklák mögé és szólt, hogy vegyük döntetlenre, mert az jó.
Eddig kicsit zavart, hogy a Wn6 bevezetése óta kemény 2 pontot fejlődtem, de azt hiszem mégsem fogok rágyúrni
-
bullseye
addikt
válasz
fsb1000 #3829 üzenetére
Ja, hogy a kempingsajtokra. Hát az a kérdés jogos. Én mindig is úgy gondoltam, hogy valaki azt mesélte nekik, ha a tankjuk meghal, az internet megöl a legénységének megfelelő számú embert a világban...
Persze nem mindegy, hogy TD-vel vagy nehéztankkal fekszik az ember egy bozótban.
-
bullseye
addikt
"Mas, miert jatszanak olyanok akik vegig nezik a csatat mint egy kivulallo. All a csata szelen es varja sultgalambot, minek jatszik az ilyen????"
Mert át lehet ülni mások tankjába nézőnek, és abból néha nagyon sokat lehet tanulni. Azt is, hogy hogyan érdemes játszani, meg azt is, hogy hogyan nem.
-
bullseye
addikt
A mai nap tartalmából:
Milyen esélyeink vannak, ha én vagyok a legjobb a csapatban, a szomszédban meg... ehhez képest egész kiegyenélített volt a csata, egy darabig.
Kedves, majdnem 500 WN6-os scout végig pofázott, jelölgetett a térképen úgy 500-at a csata alatt, nem csoda, hogy harcolni nem volt ideje.
Amire büszkék vagyunk
Igazából az egyik IS3-ra voltam büszke, aki összesen 450-et sebzett az ellenségbe, és 420-at belém, amikor az utolsó, AFK ellent lőttem volna. Persze valaki kilőtte helyettem, de csak meg lesz az az Ace előbb-utóbb, vicces kis tank ez!
-
bullseye
addikt
Jut eszembe:
T110E4 researched. Undistributed experience spent: 211000. Free Experience spent: 0.
Már csak úgy 5m credit... Eddig én is azt hittem, hogy a búcsú körre könnyített MM-et ad a gép titokban, de amit ma szívatott az utolsó 2000 xp-ért...
-
bullseye
addikt
Meghat a lelkesedésed, hogy csakis az én kedvemért újratelepíted a játékot. Előtte azért próbáld meg csak törölni a megadott fájlt, hátha nincs is szükség rá. (Esetleg a játék fórumán és help szekciójában is érdemes lehet ilyenkor keresni.) Igaz, akkor nem kapok részesedést az újratelepítésből, de én már csak ilyen nagylelkű fickó vagyok.
Én itt a fórumon, meg a munkámból adódóan akár több embernek is segítek naponta, sokuknak jó kedvvel. Ha a közös jellemzőjüket kéne végiggondolnom? Nos, általában udvariasak, akkor is, ha nem oldódik meg a problémájuk még aznap. Valamint legtöbben maguktól is próbálkoznak az alap dolgokkal, és ezt le is írják, hogy továbbléphessünk – és hogy bizonyítsák, hogy legalább megpróbáltak valamit tenni az ügyben. De mindenkinek más az ízlése. Biztos vagyok benne, hogy van akit az serkent segítségre, ha előtte kirekesztő sznob rohadéknak titulálják.
-
bullseye
addikt
válasz
Rambovits #3441 üzenetére
halálos szem ami kritikus sebzést ad? mert az csak AP-val megy, az arty meg HE-t lő.
tehát vagy álca mindenkinek, és váltani 100 fölött 6. érzékre (vagy ezüstért, hogy annyira essen vissza, vagy arany...) a parancsnoknál, vagy nála azzal is kezdeni. BIA jó, de csak ha mindenkinél 100%, a snapshot talán többet ér, nagyobb dögöknél a clutch braking (sajna magyarul nem tudom őket), látótáv, rádiótáv, mittomén jó még 2-3. skillnek, meg sok idő -
bullseye
addikt
-
bullseye
addikt
válasz
fsb1000 #3358 üzenetére
Patton jó kis darab. Tudtam, hogy Diegho egyik kedvence, ezért talán túl sokat vártam tőle (vagy talán nem vagyok vele egy szinten...), de eleinte nagy csalódás volt. Sebzése durván szór, és nekem persze a minimum felé, a páncélja szerintem minimális, hiába forgatom már néhány T7 is gond nélkül átlövi.
De két napja mentem vele egy brutális kört: 5000+ sebzés, és nem gyerekligában, hanem E75, 45P és egyéb T8-T9 heavyken (na jó, egy Tiger is befigyelt), az E75 csúnyán levitt, mert a mienk, akit támogatni akartam, egy idióta volt, és otthagyott, miközben én a hátát védtem
Szerencsére a túlpartról megmentett egy TD (Lakeville előnye), majd egy Szupershinget kinyírtam szinte teljes HPről úgy, hogy végig pattogott rólam. Akkor nagyot alakított a kis dög, az ellenfél is jól jött ki. És újratelepítés után elfelejtettem bekapcsolni a felvételt
csak egy screenshot maradt utána...
-
bullseye
addikt
Na megyek banpihire azt hiszem, de csak meg kell kérdeznem. WoT kérdésekben járatlan vagy, nem baj, arra van ez a topik (vagy a másik, nem igazán tudom követni én sem). Számítógépes kérdésekben járatlan vagy, nem gond, mi is úgy kezdtük - bár néha érdemesebb a google-t kérdezni, gyorsabb, és megértőbb. De helyesírásban és nyelvhelyességben is járatlan vagy, mert csak most kezdted, és nekünk kéne segíteni?
Legyen. Egy elütés nem számít (még ikes igénél sem igazán). Mondatkezdő nagybetű elhagyható, mindenki igényei, és ideje/figyelme szerint használja. De az írásjel utáni szóköz (néhány nagyon ritka kivételtől eltekintve) kötelező. Nem csak azért, mert alsó tagozatos tananyag, hanem mert szétválasztja és követhetőbbé, értelmezhetőbbé teszi az írást. PC-ről, tabletről, miniképernyős mobilról, akármiről írva is oda kell rá figyelni.
És hogy némi ON is legyen az offtopikban: WOTban ha az ember nem is használ, attól még nagyon is árthat.
Hogy még ONabb legyek, azt hiszem a fő topik kezdő hozzászólásában éppen nincsenek benne az alaplinkek az oktatóanyagokhoz. Az nem ártana oda, vagy ide, vagy mindkét topikba. MODERA lécci-lécci!!!! (És tilos ennyi felkiáltójelet használni!)
-
bullseye
addikt
Campinovka, felderítés:
1 sebző lövés (170HP, kill), 6000+ sebzés a felderítésemmel.
Victory! Map: Malinovka 2013. március 2. 14:13:27
Vehicle: M46 Patton
Exp: 2 582 (x2) + Credits: 46 023 (prémium)
Achievements: : Patrol DutyNem azért írom, mert akkora büszkeség (csak beálltam jó helyre, és vártam). De amikor valaki panaszkodik, hogy alacsony lighttal mit csináljon magasabb csoportban - hát ezt. 6th sense azért jól jött, és az nem feltétlenül van alacsonyabb tierben
-
bullseye
addikt
Hacsak nem járt le a hitelkártyád, itt valami nem stimmel. Menj fel szépen külön a PP oldalára, ellenőrizd a címet, (https, webcím, stb.), és old meg előbb, aztán próbálj újra fizetni.
jut eszembe, a WOT mintha nem a sima oldalra vinne, hanem az új accot dobja fel alap lehetőségnek, nem lehet, hogy ez a baj?
-
bullseye
addikt
válasz
Steelheart2 #3295 üzenetére
Mit lehet tudatosan tenni, azon kívül, hogy igyekszik az ember többet sebezni és ölni, meg kevesebbet meghalni (bár az nem is tudom számít-e)? Elvagyok a W6-ommal, és legtöbbször 600-asok szoktak beszólni amúgy is, de azért szívesen kizöldülnék
-
bullseye
addikt
T110E4 tényleg nagyon le lett butítva? Eddig az egyetlen T10 volt, amivel kapcsolatban felmerül, hogy hátha (T30 + frontpáncél, nem rossz ötlet), de páran panaszkodtak... Nem mintha lenne rá credit, de hátha érdemes gyűjteni.
-
bullseye
addikt
válasz
Pttypang #3256 üzenetére
Pár napja egy M46-tal lőttem volna az ellenre a csata felénél (már nem tudom mi volt, T8-9 heavy...), a pályaudvari pályán két mozdony közötti minimális résen. Hirtelen elugrik a célkereszt. Visszatolatok, célzok, megint elugrik, nézem mi ez a bug: egy AMX 50-120, ami mögöttem áll. Közben persze kilőttek, úgyhogy megkérdeztem szépen, mi a fenéért csinálta ezt? Azt felelte, hogy mert nincs elég jó páncélja.
Nyilván ezért használt fedezéknek egy medet, de hogy miért jött nekem kétszer is? -
bullseye
addikt
válasz
fsb1000 #3207 üzenetére
A Rosencrantz és Guilderstern halott pont azzal indul, hogy folyton fej jön ki érmedobáláskor
Én arra gyanakszom, az RNG rossz, és néha beakad, ezért szoktam kilépni, ha 3-4 meccs nem simán vesztes, de szánalmasan vesztes lesz egymás után. Általában használ - nem mindig.De most 5x időszakban volt még érdekesebb, mikor mindent sikerült leduplázni max. másodszorra (volt pár rossz csapat, én is bénáztam néha, semmi különös) Pattont meg 10-15 után épphogy, holott felváltva mentem a tankokkal. Azt meg kétlem, hogy a rutin tankonként számol...
-
bullseye
addikt
Mégis vannak heckesek... OBJ704 Vs. KV13, 20 méterről, alulról. 1. lövés, pen, 0 dmg, 2. lövés lepattan.
Hogy részesítené orális szexben a vacogós ló azt, aki az RNG-t programozta! -
bullseye
addikt
válasz
robertkill #3161 üzenetére
No offense, de a statjaid alapján kb. az én szintem vagy, na az meg nem sok.
Persze kardoskodhatsz, hogy profi vagy, az sem komolyabb tévképzet, mint amikor Diegho magát tartja átlagnak... -
bullseye
addikt
Nem szabad ilyen csúnyán szidni az artysokat, ők is csak élvezni akarják a játékot, mint mindenki...
-
bullseye
addikt
Asszem ma miattam szívtatok... 8/8 win, és a felében elég béna voltam, de a csapat jól ment és az RNG is szeretett.
Holnap nem merek majd felmenni
-
bullseye
addikt
Változott valami XVM szervercím a napokban? Mert nekem eltűnt minden infó...
-
bullseye
addikt
Gondolom elsőre legtöbben a heavy ágat szeretik, az bírja a strapát, és sebzése is van. Persze a sima pénzért vehető gold ammoval ez csak látszólagos előny sokszor.
Én az oroszt kezdtem el, akkor KV1 még erősebb volt, de most is jó, KV3 is, de felette már többen panaszkodtak (KV4-re kifejezetten, és állítólag IS4 is sokat gyengült). Az IS sáv mozgékonyabb, és szép sebzése is van, de nem annyira bírja a strapát, viszont IS3/IS7 néha elnyeli a lövéseket.
Amerikai heavy ág nekem nem jött be az alsóbb szinteken, főleg a kis sebzés miatt, de a T1 vagy mi a neve eléggé pattintós, főleg kezdőkkel szemben, és az M6 is. A T29 viszont remek darab, csak meg kell tanulni védeni a hull-t, ahogy a T32-nél is, felette meg még erősebb és a saját szintjükhöz is durva gépek jönnek. T10-esük jelenleg az egyik legnépszerűbb.
Németeknél Tigertől elijesztettek, így Tiger P-m lett, az jó volt, mert sokan még nem tudták hol kell lőni, de Tiger II-t és E-75-t is kedveltem a másik sávról, a P folytatásán a VK45A viszont nem is heavy csak álcázza magát, a P meg nemrég lett meg és nem haladok vele... Maus jó gép, de artycsali a javából, az E-100 meg elég felemás. Ha szembejön, nem szereti az ember (amíg nem tudja, hogy a tiarája lőhető - ha még az...), de a nagyobb ágyújának az átütése elég gyenge a többiekhez képest, és nagy, lassú, arty is szereti.
Franciáknak nincs igazi heavy-jük, a többiekét meg még nem ismerem egyáltalán.
Szóval vannak jó heavy-k 5-6 körül az oroszok, feljebb a németek és amerikaiak jöttek be eddig nekem, de ez azért nem tuti tipp, mert azóta sok változás volt.
(Nem szeretek a nyelvtannáci szerepben forogni, de ember... picivel több önellenőrzés kéne a - még az enyémnél is kuszább - mondataidhoz, meg szóköz az írásjelek után)
-
bullseye
addikt
-
bullseye
addikt
Izé, ez a ruszki T-34, vagy az amerikai T34? Mert nem mindegy...
-
bullseye
addikt
válasz
Patrick76496 #2336 üzenetére
-
bullseye
addikt
válasz
Patrick76496 #2336 üzenetére
A szándék a fontos!
-
bullseye
addikt
válasz
Steelheart2 #2187 üzenetére
Elsőre kb. eccerű:
med-heavy-heavyTD: repair
light: camo/repair
TD-arty:camo100+2 skill olyan szinten amennyi elég, hogy ne essen 100 alá: parancsnoknak sixth sense
Dobi 562:
Na ha valami nem off, akkor ez az. Bár lehet éppen ezért jobb itt megkérdezni -
bullseye
addikt
válasz
Steelheart2 #2139 üzenetére
Rakjál fel pár visszajátszást, akkor meg tudjuk mondani konkrétabban is. Azért ne túl sokat, inkább játszani szeretünk, mint mozizni.
Viszont profik visszajátszásaiból is sokat lehet tanulni... -
bullseye
addikt
+1 megfagyott, meghalt, leállt...
-
bullseye
addikt
válasz
Steelheart2 #1674 üzenetére
elsőnek nem jó a BIA, mert csak 100%-nál kattan be, a javítás ellenben már az első százalékoknál is ér valamit. Aztán némi aranyért, vagy ezüstért veszteséggel át lehet váltani BIÁra, ha már a másodikat gyúrod.
-
bullseye
addikt
Hát ha nem szeretsz veszteni, még most szállj ki!
A legjobbaknak, akik sokszor csapatban mennek 60+% a győzelmi arányuk, de az még mindig 100 meccsenként 30-40 vereséget jelent...
A másik WoT topik elején van egy link kiegészítőkhöz, amit tudtommal frissítenek is. Szerintem egy ikonmod nem árt, és a célzóberendezésből is akad jobb, bőven. A HitZone(s) skin nincs benne, de erre keresve a topikban (vagy a neten) előbb utóbb belefutsz a megfelelő linkbe.
-
bullseye
addikt
Lassan meglesz a JagdpzE-100 XP-ben. Persze egy fillérem nincs rá. A Jtigert viszont kedvelem. Érdemes kicsit grindelni pénzre és továbblépni, vagy inkább maradjak a tigrisnél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- eBay
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Medence topik
- Apple MacBook
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RC modell földön, vízen, levegőben
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest