- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
diegho #30554 üzenetére
Azt én elhiszem. De mikor 10 csatákon keresztül 15-4-re mennek a meccsek oda és vissza is. Ott valami nem kerek.
Az is feltünő mikor egy adott tankkal állandóan az alsó 4-be szerepelsz.
Mikor megvettem az e75-t és full ratyi stock volt, meg én se tudtam melyik a vége t9-10, Mert ugye 8-s csata egyszerű lett volna.
Világos, hogy mi miért van. Ezt vagy elismered vagy nem.
Vegyél premet, válts free xp-t stb-stb.
A baj az, hogy a paradicsomoknak mindegy. A liláknak szintén. Itt csak a zöldek szopnak. Vagy vesznek ők is premet. Mikor az ember 8-10-ből tud leduplázni egy tankot. Akkor is azt amikor a legrosszabb voltál abból a 10 meccsből. Több mint érdekes. -
Gyuri27
félisten
válasz
#43783936 #30536 üzenetére
1-2 tankot kéne húzni. De az nem megy.
Farmolni meg dmaxal, su85l-l nem nagyon lehet. Papir mindkettő. Supportankok, de ugye a botokon nem tudsz supportolni.
Meg mint írtam mostanába a dmaxot többször dobja t8-ba. Ott meg 300+ méterről már nem lőssz be semmit vele.jagada: németeknél meg füszerezd meg azzal, hogy az első a lánc. Aztán az esetek többségében kell a torony is. Majd a gun. E75-l jártam így. Lánc, torony. Nagy gun nincs, de folyamat t9-10 agyhalotakkal.
-
Gyuri27
félisten
16 csata 12 vereség az úgy jól adja nem?
Csak agyhalottak játszanak. Ma is. -
Gyuri27
félisten
válasz
mcwolf79 #30293 üzenetére
Tegnap red mapon voltunk. Go szokásos dimb domb oldalt.
Tőlünk sok minden nem jött. Szembe kv4, is8, t54, ru. Na ott billegtem e 75-l. Csipegettem az ellent (nincs még nagy gun). Aztán kv4 face. Szépen kupolánál megettem. Beálltam elé, szépen takart. Is8, t54-t megettem. Hátamba került is6 azt is. Aztán kaptam az op e75-t a cseten. Holott marhára nem vagyok jó játékos, a tank is fél stock. De ha valakinek annyi esze nincs t9-be, hogy 3-4-n, hogyan kéne egy e75-t megölni az meg is érdemli. -
Gyuri27
félisten
válasz
jozefgucci1 #30168 üzenetére
Ilyen szokott lenni. Beállsz a helyére.
Ha sokat lökdős ott hagyom (régen lőttem), ha utána is jön és lökdös (ilyenre is volt példa) akkor megtoroljuk.
Bár nálam olyankor szakad el a cérna mikor megy a leming vonat. Aztán 10v3-ba ott áll az egész balfasz brigád. Az arty meg azt az oldalt supportálja. Na akkor ha visszatudnék menni, mindenkit halomra lőnék.
Kb minden 2 csatám ilyen. -
Gyuri27
félisten
válasz
Kean_Sorbo #29932 üzenetére
Azért egy light, med nem azért van, hogy 300+ m-ről bármibe ülsz átverjen akár frontból.
-
Gyuri27
félisten
válasz
MinionFlasH #29628 üzenetére
Én az is7/e100 párostól parázok. Mumusa mindenkinek van.
-
Gyuri27
félisten
válasz
csapee #29600 üzenetére
Mindent lehet. Múltkor erlenberg banán alulról. Én m103 (egyedül) szembe 4-5 tank. 36xx dmg kiosztva. Pattintott, felfogott is vagy 3000. Szemben t34-nek minden lövésemmel vittem a kupoláját. Volt ot t29 (a többire nem emlékszem) azt is belőttem. Holott én aztán nem vagyok top player.
Mikor meg már mindenki low hp-n volt, meg a hegyről jöttek le berusholtam őket.
Szóval vannak csodák. Szép a 6000 felfogott sebzés is. De lássuk be minden 1000 csatában van ilyen is4-l.zsolthee: jobb volt mikor t9 volt. Lassú bár azzal el lehet lenni. A baj az, hogy nekem puha. A torony is.
Nem mondom, hogy rossz tank. Van aki szereti és van aki nem. De nem olyan egyértelmű mint pl a t29.
Ha top vagy vele akkor se nagyon illik elöl emberkedni. Nyilván messze nem tökéletes a játékom.
Szóval meg lehet venni, én se adtam el. Jó körök is vannak benne. -
Gyuri27
félisten
válasz
galervin93 #29585 üzenetére
Is4 9-s korában volt jó. Most maradjunk annyiba, hogy használható.
Lassú, puha. -
Gyuri27
félisten
válasz
Stigma.HC #29562 üzenetére
Ha ez így működne. Minden második meccs leming rush. Majd ott tolongnak és hősi halált halnak.
Nem viccelek minden 2 meccs. Ha az ellennél van a több med biztos, hogy mindet a nyakamba kapom az üres oldalon.Mai tanulságos meccs. Küzdők stock e75-l. Valami tróger meg nagy jgp ellen. Én egyedül mert a fél hp-s t34 végignézi, hogy kinyirnak. Majd felszívja magát és jön megbosszulni. Persze kilövik. Én osztom a cseten.
Másik bro meg írja, hogy reportol. Mondom szaladj barát.
Sokszor én is hülyeséget csinálok. Nem mindig tudom mit, hol kéne meglőni. No de az ilyen leming vonatok, meg hogy végig nézem, hogy kinyirják a másikat. Kiveri nálam a biztosítékot.QB egyik videóján is7 küzdőtt majdnem le is hozta a meccset. Volt ott egy 13 90. Az ember volt. Beállt az is7 és a tróger közé, hogy védje. Majd folyamatosan blokkolta az is7-t. Így nyertek mert az is7 10 killnél meg 6k feletti sebzésnél halt meg. Persze ez is7 bemutató volt, de nekem a 13 90-s momentumok tetszettek.
Szóval így kéne ezt játszani. Mert ennyit egy átlagos játékos is meg tud tenni. Segíteni a csapatnak.
-
Gyuri27
félisten
válasz
grizlisandor #29515 üzenetére
RNG Jesus nem volt veled. Sokszor pattanok én is mindennel. Amx-re meg simán lövök 0 dmg-s kritikált. Nem is egyszer. Ha light-re vadászok vagy van idő simán töltök he-re. Kövezzetek meg érte.
Amúgy én jobb szeretem az egyel kisebb ágyút, csak ugye az alfa bántóan kevés. Jp-re vissza is raktam azzal használom.
-
Gyuri27
félisten
válasz
grizlisandor #29509 üzenetére
Akkor ne ott lődd.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Patrick76496 #11400 üzenetére
Op volt. Nem véletlen lett feltolva. Amivel alapból nincs baj. A baj az, hogy az "ingyen" tankok nem úgy muzsikálnak ahogyan kellene.
-
Gyuri27
félisten
Nem tudom mi baj a dw2-l. 5 csata 9 kill, sebzés 2940, 60% win, 81,93 találat (78%-s legénység).
-
Gyuri27
félisten
válasz
Taragas #10594 üzenetére
Mi is?
Azért azt tudjuk, hogy a béta nem mindig = az élessel. Persze szived joga, hogy eladj egy tankot.
Sokat nem fognak szerintem rajta változtatni. Lássuk be sokan használják, kedvelik azt a tankot. Lenne belőle paraszt gyalázat, ha túl jól sikerülne a nerf.Egy nő nézzen ki jól. Tiszta sor. Egy tank vagy boxoló nyugodtan lehet ronda. Csak kibebakott nagyot üssön. Persze ez is csak szerintem.
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2013.09.28. 13:07:13
Jármű: SU-85B
Szerzett tapasztalat: 3 738 (x3 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 33 449
Csatában elért Achievement: Top GunKüldetés teljesítve! Jutalom:
Felszerelés hozzáadva: Álcaháló (x1)Megvásárolva:
A lőszerek SU-85B járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 3 270Kill: 9, sebzés 1738.
-
Gyuri27
félisten
5 meccs 4 vereség.
Mondja meg valaki ezeknek a szerencsétlen lemingeknek miért jó játszani? Miért jó az ha az egyik szárny úgy marad és hátulról 4-5 perc alatt ledarálják őket? -
Gyuri27
félisten
Nincs szopó ág. 5 csata, 5 veréség, 5 különböző tankkal.
Gratulálok a wg-nek. Hogy ennyi év után se tudnak és akarnak egy rendes eló rendszerű min 3-4 ligás mm-t összerakni. -
Gyuri27
félisten
Nem érdemes ma játszani. 33%-s rátával sokára lesz meg a 15 win.
-
Gyuri27
félisten
Győzelem
Fjords 2013. augusztus 29. 14:18:07
M103 : 2 090 ( x2) Szerzett kredit 37 462
Csatában elért Achievement Acélfal, Mesterlövész, Elit lövész, SpártaiJavítások: -16 210
Lőszer: -12 720
Felszerelés: -3 000
Össz: 5 532Nem lőttek ki, nyertünk. Sebeztem 3712-t. Lehetséges 6000. Erre ad nyomorult 5k-t.
Szánalmas a wg! -
-
Gyuri27
félisten
válasz
joergie #9025 üzenetére
Kinek mi. Mikor fel idegel játszok mással. Van, hogy 2 csata. Van, hogy 10. Van, hogy egy hétig-hónapig el se inditom. Azt mondom amit annó. Az ötlet jó. A kivitelezés hányadék. Minden szempontból.
Majd játszunk mással rendesen ha lesz más. Addig néha én is benézek kicsit idegeskedni. -
Gyuri27
félisten
Szép nap ez a mai is.
Gyözelem/Csata: 1 (7) (14.29%)
Ruinbergen az arty a várost lövi. A dombon meg áll 4 heavy. Nyilván nem oda supportálunk.
Oakson meg az egész jobb szárnyat egyedül kellett volna védeni.
Szóval csupa szinvonalas csata. -
Gyuri27
félisten
A játékos állomány ma iss kritikus. 8-9 vereség jut egy nyert körre.
-
Gyuri27
félisten
Hejj de rosszul indult.
Győzelem
Himmelsdorf 2013. július 28. 18:55:56
Pz.Kpfw. VI Tiger:4 353 ( x2)
Szerzett kredit 38 645
Csatában elért Achievement Top Gun, Védő, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Javítások: -6 992
Lőszer: -6 048
Felszerelés: -3 000
Össz: 22 605 -
Gyuri27
félisten
válasz
Dobi 562 #5802 üzenetére
Fürge az most is. Egy 0,38-s ágyú meg jó legénységgel elég pontos. Közelről pláne. Hiszen nem sniper tank.
Gold ammo is van a világon.A 3001D-t én nem szeretném kipróbálni. Van egy olyan érzésem, hogy phanter kicsiben. Jó pen, pontos ágyú. Viszont a 135 dmg marha kevés.
Ha sniperkedni, meg hátul kempelni van kedve az embernek ott a 3601+konisch kombó (a gold ammo is fillérekért van bele).
-
Gyuri27
félisten
válasz
fsb1000 #4470 üzenetére
Ha olyat látok (pl ütközik az alapelvekbe akkor megyek a modkerbe). Azt hogy te ebbe sokszor beleesel nem az én problémám. Láttam, hogy elfáradtál a konkrét moderációval [link]. Gondolom értetlenkedtél picit. Pedig a korod meglenne hozzá, hogy elsőre is megértsd miért kaptál bant.
-
Gyuri27
félisten
válasz
[HUN]Dani #4465 üzenetére
Ez egy off topik. Nem népszerűségi verseny, Politikus sem akarok lenni.
Másrészről érdekes, hogy azokat akik lopják a kódokat (játékokat, mert lopják itt a ph-n írta néhány vevő, hogy nem kapta meg a vga-hoz járó dolgait) nem ítéljük el. Azt aki boncolgatja a témát pedig igen.
No ez itt magyarország kérem.
Egyébként miből gondolod kívánatos akarok lenni pl neked? -
Gyuri27
félisten
Igen ez itt a kérdés. Honnan van 30 kódja (vagy több)?
De a wg reagált. Már egy fajta kódból sem lehet bármennyit felhasználni.
Nyilván téged mint vevőt nem érdekel honnan a kód. Persze ez csak addig érdekes még elő nem vesz valaki amiért lopott kódokat vettél. Mig a wg nem törli az acc-t.fsb1000: nem kell nekem semmit tennem. Sok van a rovásodon. Előbb utóbb vége a dalnak. Én megvárom ezt a szép napot.
Amúgy ez a hsz-d is kimeríti a személyeskedés fogalmát.
"Múltkor azért kaptam büntit mert feljelentőnek neveztelek, most ezt a hibát nem követem el, és nem minősítelek feljelentőnek a nyilvánvaló tények ellenére sem." Ez csúnyán személyeskedés.
A legutolsó bant a ph szerkesztőinek becsmérlésért kaptad. Nem idézem vissza minek nevezted őket.
Szóval a hiba nem az én készülékemben van. Hivatkozol itt a korrektségre. Holott te magad írtad jó párszor, hogy harmadik féltől vettél kódot. Miért nem vettél legálisan ha akkora májer vagy mint állítod? -
Gyuri27
félisten
válasz
fsb1000 #4457 üzenetére
Az alapelveket nem ismered. Ez látszik hiszen többször bannoltak, 5 percen belül 2x posztoltál.
Nem kell bizonyítanom neked semmit. Te is lehetsz ügyes és olvasgathatod a ph többi fórumát.
Illetve nézegetheted a ph apróját. Ennyi a titok.
Értem én, hogy véded ezt a fajta kereskedelmet. Hiszen neked mindegy honnan jön az áru csak olcsó legyen.
Azt is védted aki a gurus kódokat 100 és 1000 szám árulta.
Ha jól emlékszem a wg ott néhány acc-t bannolt. Eladói részről.
A helyedben csendben örülnék, hogy a tiéd nem volt közöttük (mert nem keveset vásároltál harmadik féltől). -
Gyuri27
félisten
Érdekes, hogy az amd vga mellé járó játékok is eltűnnek. Majd itt az aprón feltűnnek.
Ki érti ezt. -
Gyuri27
félisten
válasz
fsb1000 #4299 üzenetére
Ha 2000 csata után egy heavyval nem hozom a hp/dmg-t csatánként + ezt az 1.24 killt és az 52%-s win rátát hid el eladom azt a tankot.
Lehet, hogy kedvenc tankod, de játszani nem tudsz vele. Hiába hangoztadod, hogy gyenge játékos vagyok. A számok nem hazudnak. Mint írtam ezért kár volt egy vasat is költeni a játékra.
Nézzük azt a tankot. A kis cső átlag sebzése 490. Azaz csatánként átlag 4,5 sebző lövésed van. Nagy csővel kerekitve 3. Lássuk be ez nem valami acélos egy t10 tanktól. Összesített 22k és a tankkal eltöltött 2000+ csata után meg pláne nem. -
Gyuri27
félisten
válasz
fsb1000 #4296 üzenetére
Is4!
Igen kevés t10-ben a 2200. T9-ben is az. Én rájöttem 32 csata után, hogy kevés. Te pedig 2150 után sem.
Azt mondják, hogy egy heavy tankkal a csatánként átlag a tankod hp-ja kell, hogy legyen a dmg és min 1 kill.
A te tankod hp-ja 2700. Azaz még ezzel is csak átlagos játékos lennél.Emiatt a némi stat miatt kár volt annó valódi goldos lőszerrel lövöldözni szerintem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Dobi 562 #4293 üzenetére
Az artykkal nincs mit kezdeni. Vagy van egy jó scout a csapatban és spotolja őket vagy nincs. Vagy jó a te csapatod artyja és nézi a tracert vagy nem nézi. Annyit tehetsz, hogy dugod a tankot mikor olyan és/vagy annyi arty van pont.
Nyilván az off-ba belefér. De az off egy kötetlenebb a témától inkább elkanyarodó beszélgetést feltételez. Nem folyamatos sírást az artyk miatt.
Nekem is szoktak 0-s köreim lenni. De nem posztolgatom őket. Meg gyártok hozzá elméleteket, hogy miért 0. Hülye, béna voltam. Valamit nem jól csináltam.
Költés és költés között is van különbség. Ha meg költ rá az ember ne növesztgesse állandóan az epenisét vagy jöjjön is különbőző számokkal.
-
Gyuri27
félisten
válasz
fsb1000 #4290 üzenetére
Te szoktad linkelni a low dmg-s köreidet. Két arty miatti sírás közé.
Én mint mondtam átlagos játékos vagyok. Nem költök a játékra és nem is javitok statot minimaussal.Azt viszont hiszem és tudom, hogy 22k csatával E100-l az a 2200 kicsit kevéske. 32 csatát mentem az is4-l. Ebből párat mikor t9 volt. Mégis 1700 dmg körül hoztam vele 66% win melett. 2150 csata után 52% win és 2200 dmg kevés. Én is önkritikus vagyok. Láttam, hogy nem megy a t10 leraktam a tankot. Neked is ezt javaslom.
-
Gyuri27
félisten
válasz
fsb1000 #4288 üzenetére
Linkeltem egy jó játékost. Messze vagy tőle. Neked max az epenised nagyobb. Ez meg elég sok forintba került. Azaz nem vagy jobb játékos.
Abból is látszik amiket írsz. 22k csata után állandóan az artykad szidni. Pff. Meg kellene tanulni játszani. Akkor talán nem lőnek halomra. Illetve E100-l talán sikerülne rendre nem 0-1000dmg-s köröket menni.Vga kód lopásról annyit, hogy itt a ph-n lett leirva, hogy zsír új vga-l nem müködött. Ezután kiderült, hogy jóval a vásárlás előtt felhasználták azt.
Vga-kód ügyben annyit írtam, hogy nekem furcsa némelyek tucat szám árulják.
A szinházat meg hagyd a színészekre. Még a gyomrodra megy a végén.
-
Gyuri27
félisten
válasz
fsb1000 #4286 üzenetére
Nem én játszom alacsony tierben. Ha megnézed 4 t4 tankom van. A kínai m5, alecto (ha lesz idegrendszerem megcsinálom vele az at2-t), T1E6 (ezt ugye kaptuk, van vele 9 csatám), M8A1 (ez állandó, mert szeretem), su-85b (ő is állandó mert őt is szeretem a legtöbbet játszott low tier csatám ezzel van 229 a 6502-ből). T5 tankom egyedül a t-25. Azaz megint mellé fogtál.
Persze kipróbálok ezt is azt is.Szóval aki t1-2n nyomul fullos tankokkal stat javitás szempontjából mint mondtam nem én vagyok.
Most is tartom. Nem lesz jobb az ember attól, hogy 50-100k-t rákölt a játékra.
Amúgy meg miért kettönket hasonlítasz őssze? Nem javitok statot t1-2ben. Nem váltottam free xp-t. Hanem minden tankkal szenvedtem. Nem is mentem 22k csatát. Mondjuk nem is sírok, hogy csúnya artyk üldöznek.
Meg, hogy t10 tankkal sikerült sokadjára 1000 alatt sebezni egy csatában.Lássuk azokat amiket szeretek és megvannak a garázsban.
M8A1: win 53%, tiger 53%, su100 57%, t25 60%, is4 (32 csatával pedig nem vagyok tálentum és nem is érzem a t10-t) 66%, su152 45% (valahogy nem érzem vele a dolgokat, kifejlesztem az isut és megy a levesbe),
m18 56%, t32 49% (őt se érzem), is3 49% (szeretem, csak sokszor azt hiszem én vagyok a jani), t29 53%, vk3001H 53%, type58 54%. Szóval engem azoknak a tankoknak a statja érdekel amivel játszom. A többi tank csak átmeneti. Pont nem érdekel mi vele a statom. -
Gyuri27
félisten
válasz
fsb1000 #4282 üzenetére
Uram isten. Külön bekezdésben kérdeztem rá, hogy mi volt a bibi. Semmivel nem hoztam összefüggésbe. Látom nehéz az élet.
Ez a stat meg lol lássuk be. T1-2-ben javitasz statot. Magad írtad. Másrész jóval kevesebb csatát játszottam. Illik ennyivel többet értened a játékhoz. Persze ezt külső olvasó el is hiszi. Csak a bibi az amit fentebb írtam. Meg az is, hogy annó free xp-t váltottál. Nem is keveset. nyilván szebb statokat produkál az ember, ha fullos tankkal játszik. Egyébként én mindig is mondtam, hogy átlagos játékos vagyok.
Ettől függetlenül t5-8 csatában 1v1-ben vagy randomban nem lennék meglepődve, ha elvernélek mint szódás a lovát.Ez a tiéd.
Battles: 5,695 16,807 → 22,502 (+5,695)
Win Rate: 55.7% 52.39% → 53.23% (+0.84%)
Average damage: 1,269 1,211.1 → 1,225.8 (+14.7)
Average experience: 677 642.6 → 651.4 (+8.8)
Adjusted avg. tier: 6.6 7.441 → 7.239 (-0.201)
Performance Rating: 1,688 1,454.7 → 1,513.7 (+59.0)
Efficiency Rating: 1,602 1,431.2 → 1,474.3 (+43.1)
WN6 Rating: 1,694 1,387.7 → 1,465.3 (+77.6)
WN7 Rating: 1,694 1,387.7 → 1,465.3 (+77.6)Ez egy jó játékosé.
Battles: 6,317 20,217 → 26,534 (+6,317)
Win Rate: 67.5% 61.01% → 62.55% (+1.54%)
Average damage: 2,214 1,892.6 → 1,969.1 (+76.5)
Average experience: 1,050 861.2 → 906.1 (+44.9)
Adjusted avg. tier: 7.4 7.708 → 7.646 (-0.062)
Performance Rating: 2,384 2,001.1 → 2,092.2 (+91.1)
Efficiency Rating: 2,213 1,875.5 → 1,955.8 (+80.3)
WN6 Rating: 2,549 2,050.4 → 2,169.1 (+118.7)
WN7 Rating: 2,549 2,050.4 → 2,169.1 (+118.7)Szóval felesleges volt költened a játékra.
-
Gyuri27
félisten
válasz
fsb1000 #4276 üzenetére
Szó nincs itt az apróról. Az csak egy része. Vatera, ebay szintén ez a tészta.
Egy komplett hszből egy mondatot kiragadni és azt kiforgatni? No.
Melyik árusítót rágalmaztam? Linkeld, másold légyszives.Konkrét eset itt a ph-n le van írva, hogy a vásárló a vga-hoz járó kódot nem tudta használni. Azaz valaki ellopta.
Nyilván egy lopott kódot az ember nem saját acc-ra fogja felhasználni. Tehát eladja.A vásárlókat miért riogatom? Minden ilyen játéknál a harmadik, negyedik féltől beszerzett kód vagy egyéb az elua szerint illegális. Azt szintén feltételezem, hogy ezzel a kedves vásárló tisztában van.
Te magad lentebb irtad, hogy egy kóddal rosszul jártál. Érdekelne a történet, hogy mivel vertek át.
-
Gyuri27
félisten
válasz
fsb1000 #4274 üzenetére
Az vesz kódot aki akar. Annyit jegyeztem meg, hogy egyesek ezeket a kódokat tucatjával árulják.
Az pedig érdekes, hogy egyeseknek ennyi kódja van. Mert nem hiszem, hogy tucat számra vásárolják a vga-t.
Az acc törlés nem riogatás. Tudod eula.Nem név szerint állitottam senkiről semmit. Egy teóriát vázoltam. Azaz nem vádaskodom. Tudnod kéne kettő között mi a különbség.
Mint ahogy az is evidens, hogy 50-100.000 forint értekben vásárolt kódtól sem lesz az ember jobb játékos. -
Gyuri27
félisten
válasz
bullseye #4266 üzenetére
Renszerépítők ilyen vga-l szerelik a gépeket? Lehet.
Ennek picit ellentmond, hogy iponba is volt panasz a kódra (ha jól olvastam nem is egy esetben és nyilván nem kerül ki minden a fórumra, meg nem csak az ipon árul ilyen vga-t).
User hazavitte az új vga-t. Üti be a kódot error. Megy a köpködés az iponra. Mire kiderül, hogy réges rég felhasználták a kódot. Azaz valahol nagykernél, disztribútornál (itthoni vagy külhoni) ellopta valaki a kódot. Ugyanis ez lopás. No ez a kód kikerül valamelyik apróra. Valaki megveszi. Nyilván a kisker pótolja a kódot a vevőnek. Majd a kisker valahol döngeti az asztalt a kódért. Ebből szerintem balhé lesz.
A wg részéről ebben az esetben halál jogos lenne az acc törlés.fsb1000: szeretem mikor az okos ember hülyéskedik. Azt kevésbé mikor a hülye okoskodik.
-
Gyuri27
félisten
válasz
[HUN]Dani #4251 üzenetére
Szerintem ilyenek nem lesznek.
Talán olcsóbb lesz a gold. Shopba lesznek akciók szerintem (lehet majd venni olyan tankokat amiket csak nagy ritkán).A kódra meg annyit, hogy azért az tré, hogy veszel 7-8k-t kódot. Amiről kiderül, hogy valaki ellopta és törlik az évek óta tutujgatod acc-d.
Hiszen mint láttuk reklamáció esetén pontosan tudták, mikor lett felhasználva a kód. Egy darabig nyel a wg. Viszont egy bizonyos mennyiségnél már lépni fognak szerintem. Hiszen nekik ezeket a kódokat pótolni kell. -
Gyuri27
félisten
válasz
[HUN]Dani #4249 üzenetére
Majd meglátjuk a szülinapi akciót. Lehet sokan lukra szaladnak (szaladtak) ha a wg olcsón adja a goldot.
Nekem ezzel a kóddal egy bajom van. Ha az ember megveszi a tulajtól ok. Viszont itt van aki több kódot árul. Illetve több kiskerbe panaszkodtak a vevők, hogy a vga-hoz kapott kód már fel lett használva.
Szóval franc se tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- Inspiron 7510 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- IPhone 13 Pro 128GB zöld 100% hibátlan új 100% akku!
- Fehér S22+ 8/128GB szép állapotban
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, Számla, 1 év
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTIC FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest