-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokus pokus czary mary,
Fiat panda to twoj stary.
Egyik nap láttam wotban, a STRONK klán srácaitól. -
Na, kitisztítva a billentyűztet teljesen más hangja lett és más érzés is a gombok lenyomása. Konkrétan rosszabb, szoknom kell.
-
-
-
-
válasz
stork13 #32899 üzenetére
Az ugye megvan, hogy nem tudsz addig hiteles adatokat mérni, amíg lősz ki tankot? Mi van, ha az összes lövésed, amelyik kilőtt valamit, az +25%-ot adott ki? Legegyszerűbben úgy mérhető, hogy bemész gyakorlóba haverokkal, és te mindenkit úgy lősz, hogy még véletlenül se lőj ki senkit.
-
válasz
grizlisandor #32865 üzenetére
Mi azt szoktuk rá mondani, hogy f@asz0m artik.
-
válasz
grizlisandor #32795 üzenetére
Egyik nagy haverom most húzza, topként imádja 3 skilles legénységgel, de stockként rühellte ő is. Én annó az amerikai heavy ágon indultam el, mert kell idő, amire az ember megszokja a játékot, és a kezdetben az is kihívás, hogy "ahol domb van, oda megyek, mert ott vagyok hatékony". A T32-t imádtam. A T34-et imádom. A T29-et imádtam. Az M103 már érdekes volt a végére, az E5 pedig most kap buffot. Bár én a 103-at is nagyon szerettem, hiába van hatalmas tornya, nagyon troll az a tank.
h1mpi
Én most a francia lightokat és az 50 120-at húzom, és azok stockként is elég jók voltak. Ami hatalmas szenvedés volt, az mondjuk az IS-8 volt, de ha jobban meggondolom, amiken én végigmentem, nem volt annyira nagyon rossz stock tank, egyedül talán a T54E1, de annak is a legnagyobb hátránya a mérete volt, topként pedig már OP gyanús. -
Én nekem most volt egy nagy visszaesésem, mivel 1 évet kihagytam, 200 csatát 2k körüli WN8-cal tudtam csak játszani, de a 13 90 és az 50 120 meghozta a kedvemet a játékhoz. Legtöbbször már úgy voltam vele, hogy 3k alatt nem hagyom abba a játékot.
És mindig megkapom, hogy elég szar vagyok második accountoshoz képest, pedig egyértelműen látszik a statomból, hogy ez az első accom.
-
Sziasztok!
Rég jártam erre. Egy rövid sztori: Pearl River, én 50 120-ban ülök, egy SU-152 mellettem jön, beírja, hogy takarodjak, én úgy voltam vele, hogy most mi történhet, beírtam, hogy baromarcú, erre belém lőtt heattel, ő pattant, én kitáraztam, majd kaptam egy óra banánt. Abszolút megérte, nekem egy kék játékos ne mondja meg, hogy mit csináljak egy két tierrel nagyobb tankban, öreg vagyok én már ahhoz! -
Én 184 centihez vagyok 54 kiló, és belém belémkötnek.
-
válasz
mefistofeles #16392 üzenetére
200 alatti a statja
- Nekem csak 1 accountom van, egy stattal, de az csatánként változik!
-
válasz
mefistofeles #16251 üzenetére
Én tegnap 20 csatát játszottam, abban ötször találtam el baráti tankot, egyszer semmisítettem meg az egyiket. Mind véletlen volt, és nem kékültem be.
-
-
válasz
Patrick76496 #16106 üzenetére
Jaaaajjjj, jó is volt, a végére már 'megbabonáztam' az E75-öt. De fúúúúj a stock T54.
Amúgy igen, én is várom az 50 120-at, nagyon jónak tűnik.
-
válasz
TESCO-Zsömle #16050 üzenetére
Kétféle ember létezik: akinek jó a statja, és aki utálja dieghot.
-
válasz
mefistofeles #15992 üzenetére
A T-150 a befutó.
-
válasz
Bingisz #15800 üzenetére
De nálam van fű is, és füst is, a csúszka állásától független. De én külső nézetből szeretnék füvet látni, és füstöt, belső nézetből pedig nem. És eddig a beállítások menüt, amennyiben megfelelően kezeltem, együttműködést tanúsított, viszont jelen esetben bárhogy is próbálkozom, nem érem el a kívánt állapotot.
(#15801) patrikgtaivs
Nekem elsőre, pöccre ment minden, ez a probléma kivételével.
-
Tééényleg, van az az opció a beállításban, hogy sniper nézetben eltűnnek az effektek. Na, ez nálam nem működik, hiába kapcsolom ki, füstös a képernyő, és látszik a FŰŰŰ, ha belső nézetből lövök.
Valaki esetleg nem tudja véletlenül, hogy ez a probléma mindenkinek előfordul, vagy nálam, a modpakkomban keressem a hibát? Illetve ha utóbbi, akkor esetleg milyen mod okozhatja? Ikonpakk, térkép, célkereszt, XVM, hipózott tankok, szerveroldali célkereszt? Esetleg valami zoom mod? Ötletem sincs, mert semmilyen grafikai modot nem használok. -
válasz
Patrick76496 #15770 üzenetére
T10 csatában egyszer játszottam, villogok T34-nek, hogy tolasson kurva gyorsan hátra, mert egy FV183 néz rá. Vagy hármat villantam neki, erre kilövi az FV, és elkezd szitkozódni, meg gold noobozni. Beírtam neki, angolul, hogy mi a lópélót várt, hogy majd az FV nem lövi a testét, erre elkezdett cigányozni nekem, meg írogatott be mindenféle marhaságokat, amikor engem meglőttek.
Volt még valami másik hasonló eset, ott is le lettem cigányozva. -
válasz
Patrick76496 #15702 üzenetére
Ja, Patrik, amikor fent vagyok, szoktam nézni/keresni a nevedet, bár ez most nem lesz valami gyakori, mert közeledik a szóbeli érettségi.
-
válasz
Patrick76496 #15665 üzenetére
Én is meglepődöm mindig, amikor a 2100-as WN8-ammal én vagyok 10 csatán keresztül a legjobb...
-
Eladtam a csudálatos T28Protot, és megvettem a még csudálatosabb T30-at. 60k XP fog kelleni, amíg fel tudom rakni a 155 millist. Első benyomásom az, hogy mint a szélvész, olyan gyors. És puha a páncélja (már mi más lenne). És mivel nem 100-as a legénység, és nem tudok a lánc miatt rammert felrakni, ezért a 8,72 sec töltésből lett 9,83. És kevesebb lőszert bír el.
-
válasz
diegho #15579 üzenetére
Persze, értem, hogy mire gondolsz. De az a 10% annyit számítana?
Nekem csak azzal kapcsolatban vannak aggályaim. Lehet, hogy inkább jobban járok azzal, hogy két tized másodperccel hamarabb veszem fel a láncot, vagy fél másodperccel hamarabb töltök be, vagy kicsit jobban gyorsulok. Vagy éppen egy hangyányival hamarabb szűkülök. -
válasz
kicsitrash #15574 üzenetére
Én nekem sokszor, amikor 13 75-tel 1500-2000 sebzést csinálok, akkor olyan érzésem van, hogy rosszul használom a tankot.
Viccet félretéve, én mindig inkább vert stab/egld, venti, távcső/álca, egyszerűen sajnálnám másra a pénzt. -
Én életemben nem használtam még a +10%-os optikát.
-
-
válasz
Steelheart2 #15546 üzenetére
Hogy én azt hogy utálom... T28 Prottal, amikor beállok Prokhorovkán a TD helyre, és jön egy ISU, mindig ő sebez többet, mert nagyobb a DPM-je.
-
-
Amúgy király ez a WN8, ott még 300-ra vagyok az unicomtól, WN7-ben pedig csak harmincra. Csak annak fogok lilulni, aki Wn7-et néz.
-
válasz
Patrick76496 #15495 üzenetére
Szerintem az egész játék ott lett eltolva, amikor behozták a T10 TD-ket és medeket.
-
válasz
kicsitrash #15375 üzenetére
Nem az, hogy milyen kevesen ismerik (el), hanem mi a fenének játsszon valaki T4-ben? Kreditet nem hozza eléggé, legénységet képezni inkább prém tankban szokás, a játéktudást megint nem ott szeded össze. Cserébe ~20k XP-ből átugrod.
-
válasz
mefistofeles #15322 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyet.
-
válasz
TESCO-Zsömle #14919 üzenetére
Helyesbítek: Vagy játszol a játékkal úgy, hogy szaggat, és rinyálsz a fórumra (aminek nem sok értelme), vagy befogod, és fejlesztesz (amihez pénz kell), vagy nem játszol, és nem rinyálsz a fórumra (ez nagyon szimpatikus, és még pénzbe sem kerül).
-
válasz
TESCO-Zsömle #14914 üzenetére
Mert gyenge a processzorod egy szálon, de szerintem ezt már sokan, mások, sokszor elmondták.
-
válasz
mefistofeles #14888 üzenetére
A hiba benned van. Ha a statot csak kicsit nő, akkor kifogsz egy rossz szériát és elsöpör téged a kedved meg az RNG. Érdekes, nekem ilyen bajom nincs, pedig csak 6461 csatám van, és első account.
-
válasz
Patrick76496 #14395 üzenetére
Amíg nem volt kreditért gold lőszer, addig imádtam a B1-et, sőt, az AMX40-et még jobban imádtam!
-
válasz
#21346560 #12762 üzenetére
Mi, amikor szakaszoztam haverommal, azt csináltuk, hogy én T54E1-gyel mentem a T1 Cunningham mögött, ő hirtelen a Pattonjét keresztbe fordította a T1 előtt, én meg 50-nel belezúztam a T1-be.
Senki nem kékült, én okoztam 91 sebzést a T1-nek, ő pedig 14-et a rendszer szerint a Pattonnek.
-
válasz
marked one94 #12232 üzenetére
Alt + F4 free gold, de csak akkor, ha közvetten csata kezdése után nyomod meg.
-
D1Rect kódjára pályázom.
-
válasz
Patrick76496 #11227 üzenetére
Tuti külső felvevőkártyát használ.
-
-
@borgpickard
Onnan függ a M jelvénynek a szalagja, hogy van-e mellette, az oldalán egyéb plecsni, ilyen Master Gunner, meg hasonlók. -
-
-
válasz
Patrick76496 #8527 üzenetére
Azért nem annyira fürge.
-
-
válasz
Patrick76496 #7379 üzenetére
Én majd valamikor 7-8 körül elhúzok 2-3 órára, franciaórát kell tartanom.
Haladni kell, mert a srác 3 év anyagából vizsgázik, nem szabad lazsálni. Utána viszont megint ráérek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PlayStation 1 / 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest