Hirdetés

Aktív témák

• fsb1000

nagyúr

válasz Kelvin #9504 üzenetére

Én úgy gondolom bizonyos értelmi és kulturáltsági szint alatt, nem szokás a vitapartner véleményét hülyeségnek minősíteni, ha elfogynak az érvek.

Az csak tovább súllyosbítja a dolgot, hogy a zsidókra ragasztott náci sárga csillagot ugyanúgy büntetésnek véled, mint egy játékban a szabályok megszegése miatt kapott kék színt.
    A kettő sem morálisan sem ok-okozati rendszerében nem összehasonlítható.
    A KÉK jelzést nem a származásod miatt kaptad faji alapon, hanem mert szabályt szegtél és büntethető vagy.
    --

Mindenki döntse el mit gondol arról,. hogy a TK-zó játékosokat a WoT-ban bekékíti a rendszer, és ezek a szabályszegő renitensek szabadon kilőhetőek a játék szabalyái szerint,
    Én úgy gondolom egyfajta korlátozás ez, amit ki kell használnia a normálisan játszó jétékosoknak, mert ezzel is megfékezhetők a szándékos TK-zók.
    És igen fals gondolatmenetnek tartom azokat hibáztatni vagy pellengérre állítani, akik a bekékült csapattársakat kilövik. Persze nyilván megint én megyek szembe az autópályán... széllel szembe pisilek, trollkodok, stb. A tények nem számítanak...

Aktív témák