Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Mobil flották
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Murder3 #3948 üzenetére
Én mindig viccesnek tartottam, mikor nagy komolyan fejlesztésről beszéltek, egy virtuális játékelem paraméterlistájának módosítgatásokor.
Játékon kivüli olvasó azt hihetné valmi komoly munka folyik tervező mérnőkök és szakemberek szorgos munkájával. Egyik logarlécezik, a másik meg reszeli a sorját az öntöttvasról.
(lásd WG képei)Még modellezésről sem lehet beszélni a legtöbb játékelem (tank) esetén, mert csak kósza ötlet vagy skicc szinten létezett.
El kéne fogadni, hogy semmi más nem történik, mint a játék belső logikája mentén és a játéktervezők profitorientáltsága és nemzetbüszkeségének nyomására néhány paraméteren állítgatnak.Én spec. ezért nem foglalkozok azzal mi lesz, mi változik.... majd megtapasztalom... de már az se sokat ér, mert bejelentés nélkül vagy verziónként változhatnak ezek a paraméterek, azaz a játék tulajdonságai.
Egy nagy random mezőn botorkolánk, amit egyesek tudományosan akarnak megmagyarázni....
Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest