Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
nyunyu
üzenetére
Meglep, amit írsz. Francia nem tetszik, de az orosznak nekiállnál...igazából a nagy sebzést leszámítva csak hátrányban van a franciához képest. Ugyanúgy lassan céloznak, átlőhetőek szemből probléma nélkül, ágyúkitéríthetőség is hasonló, cserébe még kisebb a látótávolságuk és nem is olyan mozgékonyak, az átütés jellemzően kisebb, mint a franciáé, míg a BL-10 T8-on meg nem lesz. Mindkét nemzetnél a camo-érték hasonló, mert lapos-hosszú profilúak a TD-k....nálam a helyedben felmerülne a kérdés, nem-e a "csöbörből vödörbe" jelenség lép fel?

Én a szovjet vonalat az ISU-nál hagytam abba (olyan mérges voltam már rá, hogy legénységestül adtam el)...lehet azóta a BL-10 megbízhatóbb lett, de a pontossága, gyakori 0-t sebző lövései és a lassú újratöltése nagyon nem volt szimpatikus, meg eléggé nehézkesen is mozgott. Az O704 és az O268 mondjuk csábító, de per pillanat sokkal fontosabb szálak is vannak, amik viszik az időt és kreditet rendesen.
Aktív témák
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Sorozatok
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő