Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
nyunyu #32481 üzenetére
Meglep, amit írsz. Francia nem tetszik, de az orosznak nekiállnál...igazából a nagy sebzést leszámítva csak hátrányban van a franciához képest. Ugyanúgy lassan céloznak, átlőhetőek szemből probléma nélkül, ágyúkitéríthetőség is hasonló, cserébe még kisebb a látótávolságuk és nem is olyan mozgékonyak, az átütés jellemzően kisebb, mint a franciáé, míg a BL-10 T8-on meg nem lesz. Mindkét nemzetnél a camo-érték hasonló, mert lapos-hosszú profilúak a TD-k....nálam a helyedben felmerülne a kérdés, nem-e a "csöbörből vödörbe" jelenség lép fel?
Én a szovjet vonalat az ISU-nál hagytam abba (olyan mérges voltam már rá, hogy legénységestül adtam el)...lehet azóta a BL-10 megbízhatóbb lett, de a pontossága, gyakori 0-t sebző lövései és a lassú újratöltése nagyon nem volt szimpatikus, meg eléggé nehézkesen is mozgott. Az O704 és az O268 mondjuk csábító, de per pillanat sokkal fontosabb szálak is vannak, amik viszik az időt és kreditet rendesen.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Mini PC
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest