Hirdetés

Aktív témák

• wanted5

őstag

válasz #48613632 #28673 üzenetére

soha nem szoktam ide beírni, de most ezen meg akadt a szemem
    diegho megelőzött, kb ugyanazt akartam írni mint ő
    soha életemben nem tanította senki hogy hogyan kell játszani, 1-szer voltam CW-n és 2-szer századon, de mégis 10k csata után inkább 60%-ra hajlik a statom és nem 50-re (és nincs 2000 csatám bt2-vel meg társaival)
    szerinted én akkor honnan tudom? diegho honnan tudja?
    Igen, van stratégia random-ban is, de nem az mint CW-n, a random csata teljesen más dolog, figyelni kell, alkalmazkodni, tanulni. Nem csak menni előre és puffogtatni. Neked is azt ajánlom, hogy ha egy jobb játékossal kerülsz szembe, akkor arra is figyelj hogy hogyan játszik és tanulj belőle.
    Az meg hogy nem indulsz el fél percig nagy baromság! a játék eleji helyezkedés döntő szerepet játszhat bizonyos mapokon, de ha nem is indulsz rögtön akkor legalább azt a tetves tornyot mozgasd, hogy lássák a társaid hogy életben vagy...
    ja, és látszik nemnagyon szoktál az ellenfelednek utána nézni. Nehogy azt hidd hogy 1-2k csata és 48-52% az átlag, sokan fel se tudják fogni ennek a játéknak az értelmét, és szerintük csak cod-oznak, de még arra is képtelenek hogy felfogják a bénaságukat és 1-2 ezer csata után abbahagyják, íme egy ékes példája ennek: [link]
    mondanom sem kell hogy ezek a játékosok mind idős felnőttek.... a másik véglet a 10 éves gyerekek
    remélem te is 40 éves fejjel megérted mit akarok mondani...

(az accountom nevét nem adom ki, ide is csak most kivételesen írok be, játékon belül sem vagyok klánban se, és magyarul se szoktam beszélni sehol a játékban, és nem véletlen..)

jaj és majd elfelejtettem, nem az a jó játékos akinek van 4-5-6 killje egy csatában, hanem az aki a legtöbb hp-t leverte az ellenből
    vegyünk egy példát, ülsz egy e100-ban, melletted valamilyen kisebb medium, összefuttok az ellenséggel, te ügyesen kiosztasz mondjuk 6k sebzést, de a kis medium pár száz hp-ról kilövöldözgeti őket, neked nem lesz killed, de a csata végén mégis te kapod a legtöbb xp-t, akkor melyik ér többet? a sok kill? vagy a sok dmg?

Aktív témák