- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Djuree
félisten
ac mle 46 helyzetjelentés:
27%-os win esély, top 7-es voltam 2db másik társammal, ellennél 2db jgpancser meg egy tiger.
persze a mi 2db t7-esünk elhalt gyorsba, én maradtam meg 2db arty, ellenünk meg a 3db t7 meg kicsik.
na akkor induljunk meg, idő volt még bőven, 10 perc, gondoltam nyugisan megfontoltan haladok. első jgpancser szemtől szemben, úgy lőttem ki hogy ő 3x pattant
jön a tiger. na mondom végem. a 2 artynk piros volt, nem nagyon számítottam rájuk. erre a 2 arty rápörköl, utána meg kilőttem, maradt vagy 200hp-m. 2. jgpancser szemtől szemben. a 2 arty megint rápörköl, kilőttem, ő megint pattant. a kis tankokat meg elintéztük hamar 
jó ez a t7-es francia td, csak kicsit sebez, de a jgpancser még gyengébb, ez a tudat boldogít.
a végére a 2 piros artynk is jól nyomta.
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

jön a tiger. na mondom végem. a 2 artynk piros volt, nem nagyon számítottam rájuk. erre a 2 arty rápörköl, utána meg kilőttem, maradt vagy 200hp-m. 2. jgpancser szemtől szemben. a 2 arty megint rápörköl, kilőttem, ő megint pattant. a kis tankokat meg elintéztük hamar