-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Murder3
addikt
Na megvan a KV4, 6 csatából 1 winn, full stock..
nagyon látványosan vissza van szorítva ez a tank, gondolom azért, hogy a WG-nek legyen szép oka halálra buffolni rögtön mienst a játékosok sírnak, hogy mi az h őket van tank ami átlövi...6 csata alatt kb 65 lövést kaptam...és ez alábecslés mert minden csatába többbet kaptam 10-től..
eggyikbe 24 volt 14-es,11-es a többit nem néztem de azok is 10-en túl vannak.mivel eddig csak német hevyvel mentme így eléggé tiszta összevetésem van azzal kapcsolatba h azokba mikor kapok ennyit...
minden 2-3. csatába, de ugye sokszor 3-4 lövés a nagyobb tankok miatt...és akkor még ezt szidták meg sírtak érte.
és ami a legunfairebb h itt megsem kell ezért "dolgozni" csak menni kell bele a vakvilágba oszt kész, a lövések fele úgyis el lesz nyelve meg még pattanni is fog jópár...
gondolok itt arra h a turretem hova,merre néz le sem kell szarnom azzal se nagyon kell foglalkoznom, ha az oldalam mutatom, illetve elkezdhetek fordulgatni azzal úgyis le lehet pattintani az oldalra jövő lövéseket is de rengeteget csak úgy elnyel a tank...
+még 100 tonna így rammolásből is előnyöm van.legutóbbi szitu be vagyok szorítva egy kt és egy is3 szendvicsbe.
az is3 kb 3-4-et lőtt rám szemből ami lepattant/elnyelt a kt hátulról pattant..
majd mikor már hotdog virsli voltam még ezután a kt 2 lövéstől közvetlen közelről pattintottam az is3-ét meg elnyeltem és csak ezután sikerült 2jüknek nagy nehezen megölni.
és ilyenek zömével fordultak elő.
kilőni,kilőnek főleg h vesztes oldalra kerülgettem, de h meddig bírom az eggyáltalán nem mind1.na de ezzel legalább van 1 másik nemzetből való t8-am és a kv2-es majmokat bedohattam ide..
Ferdinand,Jagpanther2,VK4502P(B)...td-re hajlok, de lehet mégis rámegyek a vk45-re...
bár 2 t9 heavy..nem tudom már van med t9-em is csak tdből még 8-as sincs..Képesség újraosztásnál menyit veszítenek az emberek a második skilljükből?
vagyis úgy kérdem inkább h mennyi százalékon kell állnia a második skillnek h 100%-ot rögtön újra tudjak osztani?
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest