Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
Formálódó ESL csapatba keresek játékosokat.
Követelmények:
-aktivitás (versenyek, gyakorló, csapat...)
-TS 3 használat
-a következő tankokból minimum 2-3: T32, IS-3, 110 || AMX 50 100, AMX 13 90, T69 || M26 Pershing, WZ-132, T-34-2 - legalább egy autoloader + T1
-statisztika különösebben nem érdekel, csapatban vagy gyakorlóban kell megmutatni, hogy alkalmas vagy a feladatra -
CptMisi
őstag
válasz
psycroptic
üzenetére
Este 7-8 körül, de nincs kőbe vésve.
-
CptMisi
őstag
Üdv!
Amennyiben van köztetek olyan, aki szeretne 7v7-es ESL kupákon indulni, jelentkezzen nálam privátban, vagy a játékban(CptMisi).
Amit kérek: 13 90, t69, 50 100, esetleg is3/110 tankok közül lehetőleg minél több, minél jobb legénységgel; aktivitás hétköznap esténként(lehetőleg legalább 2 napon), vasárnap délutánonként; gyakorlókra való hajlandóság; TS3 használata.
Korábban voltak már sikerek, régi csapatommal pénznyereményig is eljutottunk a vezetésemmel és a csapattagok segítségével.
Ha valakit érdekel, keressen meg nyugodtan!
Üdv!
-
CptMisi
őstag
válasz
Angel1981
üzenetére
Arra figyelj, hogy ha az IS-4 az első orosz heavy vonalad, akkor az ST-1-nél lehetnek problémáid, mert a KV-4 lövegét ki is dobhatod, ST-1-en pedig D25-T-vel szedheted össze a BL-9-et, majd azzal a tornyot, és a top löveget. Ellenben ha IS-8on megszerzed a toplöveget, akkor egy teherbírás növelő+a torony freexp-ből, és mehet fel a toplöveg, de ha ezt nem is, IS-3on ki lehet fejleszteni a BL-9et, ami azért mégis barátibb.

-
CptMisi
őstag
válasz
GrooveHero
üzenetére
"A "győzelmi bónuszok" a vesztes csapat esetén csak "hős" tetteknél alkalmazhatók (pl. Kolobanov, Radley-Walters, stb.)"
Nem találtak volna jobb kitüntetést példának, mint egy olyat, aminek az a feltétele, hogy megnyered a csatát?
Egyébként

-
CptMisi
őstag
válasz
Bingisz
üzenetére
ESL-en azért talán kevésbé zavar be, ott van admin, aki mondhatja, hogy játsszák újra. Ha CW-n kikapsz, akkor nincs mit tenni. És nincs kőbe vésve a kezdés időpontja sem ESL-nél. Persze azért zavaró ott is.
Minden héten, de mostantól alacsonyabb díjazással.
Én még egy hétig WoT szabadságon vagyok, nem bánnám, ha addig megoldanák ezeket a problémákat.
-
CptMisi
őstag
Ha ti ilyen idegesek vagytok, akkor mit mondjanak azok a klánok, akik emiatt buknak területeket? Mert nekik csak 5 emberük tud csatlakozni a szerverre, az ellenfélnek 8? Amiért dolgoznak napokig, az így, gyakorlatilag csata nélkül elveszhet.
És akkor még a többi CW bugról, amik jelenleg vannak, nem is beszélek. 
-
CptMisi
őstag
válasz
GrooveHero
üzenetére
"-jelenleg az E100 és a KV-2 kivételével a nehéz tankok alpha sebzése 490. "
Ez szerintem nem igaz. Például a T1 heavy, heavy tank, nem 490 az alpha sebzése.
-jelenleg az E100 és a KV-2 kivételével a nehéz tankok alpha sebzése legfeljebb 490.És amiért nem privátban írom, az ez a mondat, ugyanennek a folytatása:
"Habár vannak egyéb nehéz tankok, amik átléphetik ezt az értéket, mint pl. az IS-7 BL-10-zel."
Nem értem, hogy mit akar mondani. Természetes, hogy minden tank, minden löveggel átlépheti az átlagsebzést. IS-7 BL-10-zel?Ezt most csak én nem tudom értelmezni/értelmezem rosszul?
Megártott volna a meleg? 
-
CptMisi
őstag
válasz
CptMisi
üzenetére
Mi a nicked, ha szabad megkérdeznem? Mert találtam Angel1981-et, szintén van neki KV5 és SuperPershing, játszik brit TD-kkel, ment is összesen 81 csatát brit heavyvel (Churchill I-gyel), ami mondjuk a 229 összes heavy tankkal lejátszott csatájához képest nem is kevés.
Szerettem volna összehasonlítani a brit heavy statisztikáidat a más ("igazi") heavyvel elért statisztikáiddal. De amennyiben ez a te accountod, akkor csalódnom kellett.

No offense.
-
CptMisi
őstag
válasz
CHaooSS
üzenetére
Megvettem, de nem játszottam vele annyit, hogy rendes véleményt formálhassak róla. Nekem tetszik, másoktól is jókat hallottam.
Hozzátartozik a brit témához, hogy még a kredites prémium lőszer korszak előtt játszottam velük (mint írtam, egyből a behozataluk után), bár én úgy vettem észre, hogy akkor sem spóroltak vele, amikor brit heavyvel találkoztak. Azért összességében, ha jól forgatod a tankot, akkor pattog az arany is, nem egy olyan rohamtank, amivel erre nincs időd.

-
CptMisi
őstag
Hacsak nem volt valami komolyabb nerf a vonalon, akkor nyugodtan indulj el rajta, legfeljebb nem tetszik, és abbahagyod. Én egyből a bekerülésük után játszottam velük, akkor nem volt velük különösebb probléma, élvezhető volt a játék.

Kicsit olyan ez is, mint amikor csata elején megkérdezi az M103, hogy jó -e a T110. És ha az illető azt válaszolja, hogy nem, mert troll/nem a stílusa/nem tud játszani vele, akkor ő nem fejleszti ki?
Churchill I jó
Churchill VII nem rossz
Black Prince nem rossz
Caernarvon jó
Conqueror kifejezetten jóSzerintem.
Szerk.: ez szubjektív... Mintha tetszene egy adott zene, megkérdeznél másokat, akik mondjuk veled ellentétben nem szeretik az adott stílust, legyen rock, és ezért te nem hallgatod.
Megvan az erősségük: páncél, ROF, a gyengeségük: sebesség, sebzés; szerintem az átütéssel különösebb probléma nincs. Ha nem bánod, hogy lassúak, akkor én ajánlom, hogy próbáld ki, ha máshol nem, hát teszt szerveren, hogy eldönthesd, kell -e neked.
A T9-T10 szerintem JÓ. Előtte pedig kinek mi tetszik. -
CptMisi
őstag
válasz
Angel1981
üzenetére
Én élveztem a brit vonalat, bár egyáltalán nem az én stílusom ez a kicsi sebzés de gyorsan lő, T9 pedig nagyon jó. Még aranylőszert sem használtam sokat, csak néha 1-2t. Általában platoonban játszottam vele, és úgy kifejezetten jól szórakoztunk... Ellenben a brit td nekem szenvedés.

Lényeg a lényeg, én nem mondanám senkinek, hogy ne játsszon vele, mert lehet, hogy neki jobban fekszik a stílusa.
-
CptMisi
őstag
Jó régen írtam ide, de ez a jelenet annyira tetszett, hogy csak megosztom veletek. Airfielden T54-gyel kilőttem egy magyar IS7et (és az ST1 szakasztársát, szintén magyar), majd az IS7 közölte, hogy prémium lőszer, és reméli, hogy veszteséges lesz a kör. Mikor kérdeztem, hogy kell -e neki replay, azt mondta, hogy nem, mert tudja, hogy csak azzal tudtam átlőni, mert 210 pen-nel nem lehet átlőni egy is7et szemből. Mondjuk azt elfelejtette, hogy fentről lőttem, szóval a szög elég jó volt. Gondoltam csak kérek egy ts-t, hogy feltölthessem neki a replayt, de letiltott. Úgyhogy most ide belinkelem, hátha olvassa a topikot és magára ismer. Amúgy nem volt nagy kör, de itt a bizonyíték, hogy bár volt nálam gold ammo, nem használtam. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

És akkor még a többi CW bugról, amik jelenleg vannak, nem is beszélek. 
Megártott volna a meleg?