- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CES 2025: Divatos e-bringákkal jön Európába a Heybike
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
addikt
World of Tanks Magyar Portál
Kanonenjagdpanzer prémium német páncélvadász
Tier: 8 TD
Életerő: 1200
Motor: 500 lóerő
Tömeg: 25,7 tonna
Lóerő/Tömeg arány: 19,46 lóerő/tonna
Végsebesség: 70/20 km/h
Fordulási sebesség: 42 fok/s
Talajellenállás: 0,863/1,055/2,301
Látótáv: 360
Rádió hatótáv: 750
Páncélzat vastagsága: 30/30/?
Löveg: 90mm
Sebzés: 240
Páncélátütés: 190
Tűzgyorsaság: 9,626
DPM: 2310,3
Újratöltési idő: 6,233
Pontosság: 0,336
Célzási idő: 1,92s
Maximális negatív vertikális irányzási szög: -8 fok
Maximális horizontális irányzási szög: 15 fok mindkét oldalra
A jármű nem kap kedvezményes tier besorolást! -
Chris0321
addikt
Special: Overproduction! a hétvégi event.
-
Chris0321
addikt
válasz CsonkaImo #88702 üzenetére
Úgy olvastam vásároltak már innen többen is. Kicsit nagy lassú lomha, de ha sikerül beállni valahova ahol el tudod rejteni az alját, nem tudnak megkerülni és nincs arty nyert ügyed van. Gyorsan lő, pontos és olcsó a lőszer. Van teszt szerver, vedd meg és menj be valakivel gyakorlóba és próbálgasd. Ne az élő szerveren gyakorolj vele mert ott szinte csak golddal lőnek és így nem kapnál róla reális képet. Plusz olyan pályán próbálhatod ki ahol akarod.
-
Chris0321
addikt
World of Tanks Magyar Portál:
Idén érkeznek a Japán ág nehéz tankjai és a WG úgy döntött, hogy a könnyű utat választva bemutatja az első japán nehéz tankot, egy tier VI-os prémium Tigrist. Igen, egy német Tigris.
Egy példányt a németek eladtak a japánoknak, és szétszerelt állapotban szállították el nekik, de az soha nem ért célba.
Tier: 6 (nehéz tank)
Életerő: 950
Motor: 650 le
Súly: 57 tonna
Lóerő / tonna: 11,4 le/t
Maximum sebesség előre/hátra: 40/12 km/h
Test forgás: 26°/mp
Torony forgás: 20,9°/mp
Talaj ellenállás: 1,151/1,342/2,781 (jó/közepes/rossz talajon)
Látótáv: 370 m
Rádió hatótáv: 646,6 m
Test páncél: 100/80/? mm
Torony páncél: 100/80/? mm
Löveg: 88 mm L/56
Sebzés: 220
Átütőerő: 132 mm
Tűzgyorsaság: 9,626
Sebzés/perc: 2117,8
Töltőidő: 6,233 mp
Pontosság: 0,364
Célzóidő: 2,21 mp
Ágyú süllyedés: -8°
Nem kap kedvezményes MM-et. -
Chris0321
addikt
válasz lionskull #88633 üzenetére
Az összes tier 5-ös tank jól hoz, direkt úgy vannak beállítva, hogy farmolni tudjon vele akinek nincs prémiuma vagy prém tankja. Az, hogy ki mit használ stílusfüggő is. Én a Churchill-t és a troll gun-os M4-et a KV-1-et is szerettem, a régi PzIV-et a 75 mm-es ágyúval.
-
Chris0321
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Ha szeretsz játszani nagy lassú de viszonylag páncélozott tankokkal akkor igen. Az ágyúja ugyanaz mint a Bélának, csak most tizes szinten. Ha jól tudom van teszt szerver, menj fel és próbáld ki. Én gyakorlóba mennék be vele egy ismerőssel próbálgatni a páncélt, mobilitást, stb mert úgy tudnád mikor mivel lőnek, elég sok goldot használnak a teszt szerveren mert lényegében ingyen van.
-
Chris0321
addikt
Tegnap elég vacakul ment a játék, azért az Aladárral sikerült összehozni az Ászt. Nem gondoltam volna, hogy ennyi sebzésre megadja.
Replay ha esetleg érdekel valakit.
-
Chris0321
addikt
Nekem a T34 van meg a kezdetek óta, az ágyúja jó, az átütéssel nincs gond még tizesek között sem, azt sem tudom lőttem-e vele goldot egyszer is, kicsit lassú, a testet könnyen átlövik de a torony amcsis, jó a lövegkitéríthetősége, nem hoz rosszul a konyhára ha sikerül a hp-d lesebezni és nem lőssz sokat mellé.
-
Chris0321
addikt
válasz sebijani1982 #88295 üzenetére
Röviden: a játék hibája, wg tud róla, majd javítják.
-
Chris0321
addikt
ISU Tank Ász 4787 damage, természetesen csak később jutottam el a sebezz 4000-et küldihez.
-
Chris0321
addikt
válasz bugmenot1 #88077 üzenetére
Azt jobb ha tudod, ha kezdőkörben álló játékost sebzel azonnal bekékülsz. Ahelyett, hogy lövöd őket egyszerűen csak reportold őket: tétlen/bot és jelezd a csapattársaidnak is, hogy ők is reportolják őket. Egy idő után megkapják ők is a büntetésüket és nem neked lesz belőle problémád.
-
Chris0321
addikt
válasz csaba17 #87783 üzenetére
Nem, simán átmásolod az egész mappát és a játék először a modok között keres és ha nincs akkor a gyárit használja. Valahogy így magyarázták, hogy működik. Direkt azért hozták létre ezt a lehetőséget, hogy ne a játékot modolja szét az ember mint régen, így frissítéskor biztos nem lesz probléma mert egy tiszta mappát kapsz és a frissített mappákat átmásolva bemásolhatja az ember a modjait.
-
Chris0321
addikt
válasz csaba17 #87774 üzenetére
Az, hogy kilépett a csatába belépéskor nem a mod hibája hanem a játéké. Majd valamikor javítva lesz. Ha a res/audio mappába raktad a modot akkor legközelebb másold át a teljes audio mappát a res_mods/9.* mappába és utána azt írhatsz felül benne amit akarsz ha kitörlöd újra a res/ mappában lévő lesz amit a játék használ és így elég sok kellemetlenségtől kíméled meg magad. Ha kell az audio mappa írj rám és felteszem valahova.
ddt500hu: Mint írtam engem nem fenyeget ez a probléma, de úgy tudom szigorították a csapattárs sebzésének büntetését ezért kérdeztem.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz SoulReaver #87758 üzenetére
Én Aslaint használok, de alig fordul elő. A játék hibája, az egyik fejlesztői hírcsokorban elismerték "javítva lesz".
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
válasz TESCO-Zsömle #87513 üzenetére
Igen, nekem is van pár mod amit szeretek, a GnomeFather modok is régen köztük vannak és az xvm is alap, szeretem tudni milyen játékosokkal kerülök össze. Én úgy éreztem nekem ez a mod még túl kiforratlan.
-
Chris0321
addikt
válasz TESCO-Zsömle #87510 üzenetére
Úgy vettem észre az sem működik rendesen, remélem neked több szerencséd lesz vele. Én részemről mot töröltem le, úgy vettem észre az fps-em is csökkent miatta.
-
Chris0321
addikt
válasz bluyoo #87461 üzenetére
Én csak az 50 100-ra raktam célzásgyorsítót és stabilizátort is mert az nagyon lassan szűkül, én a 75-öt töltésgyorsító, stabilizátor és periszkóp távcső hármassal használom. Egyébként a stabilizátor azért jó mert eleve nem esik szét annyira a célzókör mint nélküle így rövidebb ideig tart míg összeszűkül.
-
Chris0321
addikt
válasz olcsii #87443 üzenetére
Neked nem tetszik hát nem tetszik de azért azt semmiféleképpen nem mondanám, hogy semmire sem jó. Nem tudom pontosan mennyi csatát mentem a tankkal de 2 legénységet kihúztam 75%-ról az első skill majdnem végéig és nem sok goldot használtam vele pedig ha gond van váltok at.
-
Chris0321
addikt
válasz [HUN]Dani #87439 üzenetére
Nekem a P/M10 van meg, olcsó a javítása és a lőszer és korlátozott az MM ezért elég sokszor top tank. A kreditet jól hozza és legénység képzésre is jó. A Panther 88-ról láttam teszt videót, azt mondták az nem rossz de már 10-esek ellen is mehet és azok ellen lehet kevés az ágyú. Tigrissel sem örültem a 10-es csatáknak. A P/M10-el is lehet gondod adódhat a páncélozottabb 8-as tankokkal de ritkán kerül össze velük és pár gold simán kigazdálkodható.
-
Chris0321
addikt
válasz lacibacsi #87387 üzenetére
Ha van rá kredit még álcafestést is megéri felrakni, mert ahogy már írták mozgás közben is csökkenti az esélyét, hogy észrevegyenek. Nem mindenhol lehet vagy érdemes mozgás közben felderíteni, ilyenkor marad a passzív felderítés és akkor nagyon jól jön ha minél fejlettebb az álcázás.
-
Chris0321
addikt
válasz Flickering #87382 üzenetére
Én is az LTTB legénységét raktam az MT-be, csak nekem nem voltak képezve mert nem tudtam játszani így csak 90%-osak plusz raktam melléjük egy 75%-os tagot mert nem volt más. Én elsőnek mindenkinek álcát raknék, a parancsnoknak 6. érzéket.
-
Chris0321
addikt
Tegnap vettem észre, hogy működik az új arty nézet az Aslan-ban is. Már nem emlékszem ki panaszkodott rá, hogy nála sem megy.
-
Chris0321
addikt
válasz Blue Eagle #87281 üzenetére
Elsőnek az IS-7 ágat érdemes húzni az ágyúk miatt, különben az ST-I-n a BL-9-et is ki kellene fejleszteni mert a KV-4-en nincs meg az az ágyú míg a másik ágon az IS-3 top lövege és jóval könnyebben lehet érvényesülni az IS ágyújával tier 8-ban mint 9-ben. Egyébként mindkét ágon vannak jó tankok, az IS-4 ág kicsit lassabb, páncélozottabb, a tízes tankok közül szerintem az IS-4 a jobb a használhatóbb ágyú miatt.
-
Chris0321
addikt
válasz Simulacrum #87219 üzenetére
Igen, utána láttam meg én is a hivatalos oldalon. Elvileg mától üzemelne de a wg-től már meg lehetett szokni, hogy nem minden úgy megy ahogy igérik. Remélem valaki csinál majd róla magyar videót ha majd működik.
-
Chris0321
addikt
A wotinfón találtam ezt a cikket ami szerint 27.-étől 1.-éig lehet tesztelni az új fizikát bárkinek, korlátozott járműparkkal. A cikkben van link a letöltéshez.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
¤ Az opció, hogy aranyért lehet venni prémium lőszert nem lesz eltávolítva, miközben a kredit lehetőség ott marad. (A játékosok részéről felmerülhetett az ötlet, hogy vegyék ki az aranyért vásárlás lehetőséget a lőszernél, hiszen úgyis mindenki kreditért veszi. A ,,háttér" oka annak, hogy nem veszik ki, az nagy valószínűséggel az, hogy ha kreditre van állítva a vétel, akkor rendszertelen időközönként valamilyen oknál fogva (szinkronizálás, esetleg annak hibája...) visszaállítódik aranyra és azt szívja le. Ha be van kapcsolva az automatikus feltöltés, akkor könnyen lehet, hogy pár aranytól megszabadul az illető mire egyáltalán észre veszi, hogy mi történt. Azt nem tudom, hogy akkor is előjön-e ez a ,,hiba", ha nincs arany a felhasználón, vagy csak akkor, ha van, de ez a dolog egyrészt személyes tapasztalat - sok aranyam bánja, mire rájöttem mi szívta le -, másrészt több játékost is hallottam már ugyanerre panaszkodni. Itt meg is ragadnám a lehetőséget, hogy felhívjam mindenki figyelmét arra, hogy ha van aranyad és van arany lőszered is amit kreditért veszel, de az automata feltöltés is be van kapcsolva, akkor érdemes legalább a játékba való belépéskor leellenőrizni, hogy még mindig kreditre van-e állítva a vásárlás. Csak egy tipp. - a ford.)
¤ Az egyéni küldetések egyes feladatainak változásáról már megvan a lista, 9.7-ben publikálva lesz.
¤ Az IS-6 toronypáncélja rendben van a játékban, nem lesz buffolva.
¤ A Jagdtiger 88 páncélzata úgy tűnik, nem lesz változtatva mialatt megkapja a HD modellt.
¤ Időnként amikor a csata véget ér a kliens összeomlik és bezárul (kidob a játék a windowsba). Ez egy ismert bug, hamarosan javítva lesz.
¤ Storm szerint a T95 a HD modellel nem lett nerfelve.
¤ Storm igazolta, hogy valamilyen időjárásféle effekt jön majd, de a fejlesztőknek nagyon körültekintőnek kell lenniük ilyen dolog bevezetése esetén. (Értsd: Komoly teljesítménybéli romlást okozhat a gépeken. - a ford.)
¤ Az új fizika megjelenését követően a kézifék a ,,Space" gombra lesz állítva alapból, ha van már valami más oda állítva, akkor újra ki kell majd osztani a billentyűket.
¤ Az új fizika sem 9.7-ben, sem pedig 9.8-ban nem jön még. Ami teszt most megy az csak a visszajelzések gyűjtése miatt van, a teszt után fogják eldönteni, hogy mi legyen a továbbiakban.
¤ Az új fizikai mozgás miatt a jelenlegi nem HD tankok lánctalpa nem fog úgy viselkedni, mint a HD-ké.
¤ A történelmi Porsche típusú váltómű nem lesz bevezetve egyelőre. (Minden bizonnyal az Ferdinand Porsche féle benzin-elektromos hibrid váltóműre gondoltak. - a ford.)
¤ A Havok csak jó sokára fog megérkezni.
¤ A vonatsínek nem fognak ,,fizikai testet" kapni. Csökkentené a szerverek teljesítményét a komplexebb ütközési modell miatt.
¤ Néhány játékos igen haragos lett a 9.7-ből kihagyott tartalom miatt, köszönhetően az e-sports-nak. Strom nem véli úgy, hogy ez oly nagy dolog lenne.
¤ Megállapítás: ,,A War Thunderben a tankok annál jobban összekoszolódnak minél többet mozognak a pályán." Válasz: ,,Ha ez tetszik nekik, nyugodtan koszolják össze magukat is."
¤ A tankok koszolódása a csatákban nem lesz egy darabig bevezetve, mert vannak ennél fontosabb dolgok is amikkel törődni kell. -
Chris0321
addikt
World of Tanks Magyar Portál:
Elindult a 9.7-es patch szupertesztelése. Nem sok változás lesz, a fő hangsúly az új mozgásmechanika tesztelésén van.
- 5 új HD tankot fogunk kapni: ELC AMX, E-100, Jagdpanzer E-100, IS-4 és T26E4
- A Super Pershing páncélzatát úgy néz ki ismét nerfelik
- Új tankokra utaló fájlok is érkeztek a patchben: a lengyel T-34/85 “Rudy”, a német IS-2 Berlin, a német ISU-122S Berlin, és a Cromwell Berlin harckocsik
- Storm privát beszélgetéséből kiderült, hogy a VK3002DB statisztikái vackok, buffolni fogják majd
Ezek még nem végleges információk, a részletek később érkeznek.jagada: Az, hogy neked nem jönnek be a gyorsan tüzelő ágyúk még nem jelenti azt, hogy szarok de ha neked nem jönnek be az ilyen tankok a Panther ágra rá se nézz.
[ Szerkesztve ]
-
-
Chris0321
addikt
Írtam pár sort, megszerkesztettem az utolsó hozzászólásom csak közben ettem is és letelt az idő így már nem tudtam módosítani. Röviden annyit, hogy én csak ajánlani tudom, főleg ha szeretsz medezni. Páncélzata nem sok van, de nagyon tetszett az ágyúja. Ha lehetett a medekkel mentem és igyekeztem nem elsődleges célpont lenni. Nézz meg róla pár replayt, esetleg próbáld majd ki tesztszerveren a gyakorlóba. Az IS-4-et is tudom ajánlani, bár lassabb mert jóval páncélozottabb de ugyanaz az ágyú mindkettőn ami nekem nagyon tetszett.
-
Chris0321
addikt
Nekem az ágyúja az ami nem tetszik benne, csak akkor veszem meg ha klán miatt kell. Tettem félre hozzá legénységet is és egy vizes lőszerrekeszt mert amikor nekiálltam kifejleszteni az ágat, hogy meglegyen az IS-4 mielőtt tízes tank lesz belőle elég sokat robbant a 7. Az IS-4 is eléggé páncélozott és bár kicsit lassabb de van egy nagyon jó ágyúja.
-
Chris0321
addikt
válasz szbalogh #86965 üzenetére
Én amint tudtam eladtam, nem strongholdozom. Pedig-e miatt léptem be egy klánba de mióta ott vagyok még egyszer nem volt ilyen csatám. Igaz 3 hetet kihagytam mert nem volt videokártyám de azóta sem volt semmi. Ha hétvégén is ez lesz a helyzet keresek egy másikat. Már csak arra kell rájönnöm, hogy hol kell kilépni.
-
Chris0321
addikt
Nekem az M4 még mindig megvan, 5-ös tankot nem adok el de egyébként is tetszik de az E8 és a Jumbo is ment a garázsból amint lehetett. Szerintem a Jumbo egyetlen előnye a front páncélzata egyébként semmiben nem olyan jó, hogy megfordult volna a fejemben, hogy megtartsam.
-
Chris0321
addikt
válasz galervin93 #86953 üzenetére
A KV-1-nek gondolom a láncot sikerült eltalálni, én inkább HE-vel használom mert szerintem az is elég. Ha jól emlékszem a Jumbonak ugyanazok az ágyúi mint az M4-nek csak már egy szinttel feljebb. Úgy emlékszem még lassabb mint az M4 ami annyira nem rossz.
-
Chris0321
addikt
válasz Kalos7 #86754 üzenetére
Az IS7-et azért nem írtam mert szerintem elég pontatlan az ágyúja és biztosabban meg van a küldi ha tud az ember sebezni is nem csak közelről. Nekem még nincs meg az IS-7 de kivan fejlesztve csak eddig még sajnáltam rá a kreditet és most is inkább a JagdE100-ra gyűjtök a TD-s küldetések miatt.
-
Chris0321
addikt
válasz slett27 #86749 üzenetére
Elvileg van időd kihúzni akár egy teljesen új ágat is. Én ezekkel próbálom majd meg: E-100, IS-4, E-75. Ha jól emlékszem volt olyan aki KV-4-el csinálta meg és az ST-I-vel is érdemes próbálkozni. Német ágon a Béla és a Maus az ami jó lehet a küldetéshez. Biztos meg lehet csinálni más tankkal is, de én ezekkel próbálkoznék a meglévőkön kívül.
-
Chris0321
addikt
válasz slett27 #86728 üzenetére
Talán ha nagyon jó játékos vagy és nagyon béna az ellenfél. Én egy jóval páncélozottabb tankkal próbálnám összehozni. Más heavy tankod nincs ezeken kívül? Ha nincs elvileg idén még meg lehet csinálni majd ezeket a küldiket, lehet időd rá kifejleszteni akár egy teljes új ágat ha van időd eleget játszani.
-
Chris0321
addikt
válasz LobiDrg #86701 üzenetére
Ezzel csak egy gond van, hogy a BIA csak 100%-on lesz aktív és negyedik skillre már rengeteg xp-t kell összegyűjteni, ezért szokták előrébb hozni és olyat rakni negyediknek ami folyamatosan aktív mint a javítás vagy az álcázás. Médium 10-es tank esetében én a javítást fontosabbnak tartom ezért az álcázást raknám be negyediknek.
-
Chris0321
addikt
válasz rlazol #86686 üzenetére
Igen, félreértettem a dolgot, azt hittem a felfogott sebzésnek kell legalább 1.500-nak lennie. Szerencsére van T-29-em és TigerP-m is így ki tudom majd próbálni nekem is összejön-e velük.
Flayer: Nekem az Indian-on töltésgyorsító, vertikális stabilizátor és periszkóp távcső van.
[ Szerkesztve ]
-
-
Chris0321
addikt
válasz rlazol #86664 üzenetére
TigerP-vel? Pedig már azt hittem minden h*lye tudja hol kell lőni. Ezért is írtam, hogy szerintem elég egy olyan tierű tank amivel összejöhet az 1500 hp. Mennyi sebzést sikerült felfogni? Nagyobb tierrel az a gond, hogy több sebzést is kell felfogni, egy Maussal már 6.000-et ami összejöhet de azért az 1.500 körüli hp-ra csak több az esély.
-
Chris0321
addikt
válasz Bobyjack #86630 üzenetére
Jól olvastam, hogy sebzésben a hp-d kétszeresét kell felfognia a páncélzatnak és legalább 1.500 hp-nak kell lennie? Kisebb tierben is meg lehet oldani és így nem kellene annyi sebzést felvenned. Én a TD-knél a sebezz dupla annyit mint a hp-d a Stuggal csináltam meg mert így csak 700 felett kellett sebeznem míg ha JT-vel csináltam volna akkor legalább 3600-at kellett volna sebeznem.
-
Chris0321
addikt
Most frissítettem az Aslaint és találtam egy modot ami számolja a páncél által felfogott sebzést. Gondolom átlagsebzés alapján számol. Ez régen is benne volt csak én nem vettem észre?
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
¤ A tény miszerint nem lesznek tier IX-es és X-es könnyű tankok nem jelenti azt, hogy a jelenlegi VIII-asok egyenlő értékűek lennének a X-es közepes és nehéz tankokkal a csatákban, csupán csak ezek a legjobb felderítők és a legmegfelelőbbek a nekik szánt szerepre.
¤ Nagyobb távolságból (~ 500+ méter - a ford.) az adatforgalom optimalizációja miatt csak időnként frissülő ellenséges tankok helyzete nem kellően pontos. Ez azért van, mert a szerver csak ritkábban frissíti a tankok helyzetét és a frissítések közt eltelt időben a kliens ,,becsli meg", hogy hol lehet a tank, míg újra nem kap adatokat a szerverről. Nagy távolságból ez könnyen eredményezhet egyfajta ,,szellemlövedék" effektust, ha azt látjuk, hogy a lövedék egyszerűen átment az ellenfél testén, de nem történt semmi, mert valójában a célpont már máshol van, ám a szervertől még nem érkezett meg a friss adat a kliensre a tank helyzetéről.
¤ Javaslat: ,,Azt javaslom, hogy vegyétek ki az artykat a játékból legalább egy hónapra és nézzétek meg mi lesz az eredménye!" Válasz: ,,Továbbítani fogom a javaslatot SerB-nek..." (Diplomatikus ,,felejtsd el" válasz. - a ford.)
¤ Az, hogy a nyitott küzdőterű és nyitott tornyú tankoktól elvették az extra látótáv bónuszt nem jeleneti, hogy akkor ventilátort (fokozott szellőzés) lehetne ezek után rájuk tenni.
¤ A játékban használt német ágyúk átütőereje 100 méteren belül, orosz átütőerő táblázatokon (és folyamatokon) alapul.
¤ Jelenleg szinte biztos, hogy nem lesznek tier X-es könnyű tankok.
¤ Az amerikai tier VIII-as prémium nehéz tank, a T34 nem lesz újra balanszolva.
¤ Az új fizika tesztje február végén, vagy márciusban kezdődik.
¤ A 9.7-ben érkező HD modellek száma kevesebb lesz, mint 20.
¤ A fejlesztőknek van egy prioritási lista mely szerint kellene a HD modelleket bevezetni, ám inkább az alapján kerülnek be a modellek, hogy melyikek készültek el előbb.
¤ Az egyéni küldetésekre vonatkozó jövőbeni változtatások bugokat fognak javítani és azon küldetések cseréjét hozzák majd melyek hátrányos hatással vannak a játékmenetre. (pl.: sebezz 500-at artyval és maradj szpotolatlan a menet végéig, ezért az 500 dmg után a játékos elmegy és megfullad, mert akkor a rendszer úgy kezeli, hogy nem volt szpotolva és megkapja a küldetést tokkal - vonóval... - a ford.)
¤ A 9.7-es patch megjelenése nem lesz elhalasztva az e-sports miatt.
¤ A Leopard 1-es kevesebb, mint 0.5%-ot vesztett a pontosságából a 9.6-ot követően.
¤ Kérdés: ,,Mik azok a Storm által említett látótávolság és egyéb más dolgok amik átdolgozásra kerülnek a 9.7-ben?" Válasz: ,,Egyelőre nem kommentálnám."
¤ Storm amikor azt mondta, hogy néhány ágyú közel 2%-kal kevesebb átlagsebzést teljesít a 9.6-os pontosság nerf óta, azt az artykra értette, ám nem véli úgy, hogy ez egy komoly teljesítménybéli visszaesés lenne.
¤ A 2 arty / csapat limit nem lesz bevezetve, ezt már 8.6-ban eldöntötték.
¤ Még mindig tárgyalás alatt áll, hogy a 2%-os átlagsebzés vesztés okozhat-e újabb pontosság átállítást.
¤ A HE lövedékek működése nem kap realisztikus lökéshullám effektet.
¤ Storm kommentje azon tényre, hogy az Armored Warfare-ben a járművek kritikus pontjait ért találat extra sebzéssel, a nem kritikus pontok pedig 50%-al kevesebb sebzéssel járnak: ,,Ez túl nagy random szórást eredményezne nagyobb távolságból, a ,,sziluettre" történő tüzelés esetén."
¤ Siránkozás: ,,A nyitott TD-k @&đ€%, túl hamar felszpotolódnak tüzelés után, nincsen páncélzatuk és most már a látótávolságuk is kevesebb, mint a nehéz tankoknak!" Válasz: ,,Sz@r ügy."
¤ Az új fizika munkálatainak több, mint fele arra vonatkozik, hogy a jelenlegi WoT szervereken képes legyen gond nélkül futni a rendszer.
¤ Ezen új fizikának köszönhetően teljességgel megszűnik az az eshetőség, hogy egy tereptárgy, vagy fal akár apró részének érintése is lelassíthatja, vagy megakaszthatja a tankot.
¤ Az egyéni küldetéseket nem fogják leállítani, nincs időkorlát a teljesítésükre.
¤ Az egyéni küldetésekben megszerezhető tankok cseréje újakra valószínűleg csak a jövő évben érkeznek majd.
¤ Az RNG 25%-a nem lesz lecsökkentve 10%-ra, még az e-sports-ra sem.
¤ Az új kör alakú megjelenítési távolság körülbelül 564 méter lesz.
¤ A 9.7-re betervezett egyéni küldetések változtatása még nincs kész, de valószínű, hogy azon küldetés (arty), hogy pusztíts el 3 tankot egy lövéssel el lesz távolítva.
¤ A szerverek folyamatos fejlesztés alatt állnak.
¤ A Dicker Max 400 méteres látótávolsága nem lesz nerfelve.
¤ Az új fizikai mozgási rendszerben lehetséges lesz a kézifékes 180°-os fordulás.
¤ A 9.7-ben még nem jön a többtornyos / többlöveges rendszer.
¤ A rammolási rendszer nemsokára át lesz dolgozva.
¤ Az Object 263 egyelőre nem lesz buffolva.
¤ A PvE a távoli jövőben jön majd.
¤ Az új ágyú és motorhangok, ahogy a fű és a fák megjelenítése is a nem túl távoli jövőben jönnek majd.
¤ Lehetséges, de nem biztos, hogy a távoli jövőben megcsinálják, hogy a felhők mozogjanak, mint a WoWs-ben.
¤ Még korántsem biztos, hogy a TD látótáv változtatások véglegesek, a fejlesztők figyelik a statisztikákat. (Valószínűleg nagyobb eséllyel várható egy újabb adag nerf, mint egy kis buff. - a ford.)
¤ Lehet, hogy a japán nehéz tankok még idén megjönnek.
¤ A fejlesztők szerint az a megállapítás miszerint a pontosság nerf a prémium tankok kredithozamára hátrányosan hatott nem igaz. (Pedig igaz. Nagyon is igaz. Kapásból három olyan prémium tankom is van (Löwe, Type 59, T34) amiket rosszul érintett ez a dolog és ez meglátszik a kereseten is. - a ford.)
¤ Az új fizikai rendszer nem lesz hatással a játék teljesítményére (kliens oldalon - a ford.), mert a szerver számolja majd.
¤ Storm nem emlékszik pontosan a számokra, de azon járművek esetében, melyek normál ágyúkkal (nem derp) rendelkeznek az átlagsebzés teljesítmény csökkenés a 9.6-os nerfet követően kevesebb, mint 1%.
¤ Válasz arra a kérdésre, hogy a WG miért nem akarja limitálni az egyes típusok számát a csatákban, beleértve az artykat is: ,,Ha egy típusból több van a csapatban, mint amennyire szükség van, azt jelenti, hogy az a típus nincs jól balanszolva és újra kell azt balanszolni ahelyett, hogy mesterségesen visszafognánk a számukat."
¤ A TD, mint típus nem lesz átdolgozva. Storm álláspontja az, hogy minden csapat átlag 4 - 5 TD-vel rendelkezik nem igaz. (Az ilyen válaszok láttán megfordul a fejemben, hogy vajon tényleg egyazon játékról van szó? Személyes tapasztalat ugyan, de a 4 - 5 TD átlag a kelleténél sűrűbben tiertől függetlenül még több is. - a ford.)
¤ Visszatérve a nem kritikus pontot ért találat esetén 50%-kal kevesebb okozott sebzés esetére, Storm szerint ez egy h*lye ötlet. Egy játékos vitába szállt ezzel kapcsolatban és felhozta azt az ötletet, hogy az ilyen találat esetén egy megfelelő hangüzenetet kellene, hogy kapjon a játékos (,,Kevésbé kritikus területet találtál el, kevesebbet sebeztél.") ezzel orvosolható volna a dolog. Storm erre annyit reagált, hogy a hisztéria áradatot ez sem csökkentené.
¤ A Prokhorovka pálya sorsa még nincs eldöntve.
¤ Storm megerősítette, hogy az IS-3 a HD modellel gyengébb front páncélzatot fog kapni, köszönhetően a kevésbé kedvező szögelésnek. Korábban a horizontális 0°-hoz képest 57 - 60° volt a szögelés, az új szög pedig 61°. (A játszhatóság és a páncélvédelem szempontjából ez nem fogja komolyan érinteni a tankot, a teljesítménye várhatóan változatlan lesz. - a ford.)
¤ Kérés: ,,Kérlek magyarázd meg nekem, hogy mi a #&%+{@#&˛`ߤ€-ért kell piszkálni az artykat?!" Válasz (Storm): ,,Azért, hogy meg{Đ]%/<ß#$%uk őket. Nagyon szívesen."
¤ Nem lehet limitet tenni az MM-be annak érdekében, hogy nem kerülj ugyanarra a pályára, mint amin előzőleg voltál, mert összekutyulná az MM rendszerét.
¤ Az új fizika tesztelésére lesz majd egy külön alkalom, a játékosoknak nem kell megvárni a 9.7-et, hogy tesztelni tudják.
¤ Lehetséges, hogy egy ,,tank inspector" be fog kerülni a garázsba, amivel meg lehet majd vizsgálni az összes tankot.
¤ A szpotolási rendszer átdolgozás nem 9.7-ben fog jönni.
¤ A tankok belső modul elrendezése nem lesz publikálva.
¤ A tank neve melyből az AMX-30 lesz elérhető később lesz bejelentve, hogy elkerüljék a ,,de én már összeszedtem az exp-t rá" hisztériát. (Abban az esetben, ha mégsem abból a tankból lenne elérhető, mint amit előre megadnak. - a ford.)
¤ Az új fizikai mozgás rendszer nem lesz hatással a lövedékek röppályájára és működésére.
¤ A WT E 100 nem lesz lecserélve a 9.7-ben.
¤ Az új fizikában, ha a tank felborul ugyanaz fog történni, mint a vízbekerülés esetén, egy időkeret lesz ami, ha lejár a tank felrobban.
¤ Új álcafestések, feliratok és emblémák is jönnek majd, de még nincs pontos dátum.
¤ Lehetséges, hogy a Super Pershing 9.7-re megkapja a HD modellt.
¤ A HD IS-3 9.8-ban jön majd.
¤ Egyelőre a Batchat lőszerkapacitásának növelése nincs tervbe véve.
¤ A új fizika tesztelése két szervert fog tartalmazni, egyik a realisztikus fizika és a másik az egyszerűsített fizika.
¤ Lassan, lépésről - lépésre a limitált MM-el rendelkező prémium tankok ki lesznek véve a prémium boltból és a játékban sem lehet megvenni őket aranyért többé.
¤ Egyelőre a Type 62 nem lesz buffolva.
¤ Az A-32 nem lesz átdolgozva és nem kap HD modellt sem egy jó darabig.
¤ A KV-5 nem lesz buffolva.
¤ Úgy tűnik a 9.6-ban van egy hiba amikor a szerver szinkronizálja az accountot a kliens kilép a játékból. Storm szerint ez a hiba elég ritka és csak itt - ott jelentkezik.
¤ A WG álláspontja, miszerint az E 25-öt érintetlenül hagyták annak ellenére, hogy nyíltan elismerték, hogy nincs jól balanszolva SerB döntése volt.
¤ Az ST-I torony oldalának szögelése úgy tűnik nem jó, könnyen lehet, hogy javítva (buffolva) lesz amikor megkapja a HD modellt.
¤ Az arty, mint típus nem lesz újra balanszolva egyelőre.
¤ Az átütő és lepattanó találatok ,,matricái" jobb minőségűekre lesznek lecserélve.
¤ A jövőben komolyabb újra balanszolások fognak érkezni. (Még több nerf. - a ford.)
¤ A HD Type 59 nem 9.7-ben jön.
¤ A T-34-85 fejlesztett tornyán a lövegpajzs bal oldalra van csúsztatva ami nem korrekt. Ki lesz javítva.
¤ Az új fizikában a tank szintén meg fog állni magától, ha nem nyomjuk a W-t, csak lassabban. Gyorsabban meg lehet majd állni a kézifék használatával. (Ez viszont hosszabb és nagyobb mértékű függőleges kilengést okozhat majd a tank testében, nehezebb lesz hirtelen, vagy célzott lövéseket leadni a megállás pillanatában. - a ford.)
A tegnap érkezett micropatch tartalma:
¤ A Tiger P bugos modellje ki lett javítva.
¤ Javítva lett a játékosok állapota (online / csatában / elérhető) az új barátlistában.
¤ Javítva lettek a teljesítményt jelző képernyők. (pl.: ,,Gratulálunk a sikeres küldetésért" stb...)
Ha valakit zavarna a WGL hangár és szeretné eltüntetni:
- Első variáció:
¤ Lépj be a ,,Games\World_of_Tanks\res\packages" mappába.
¤ Készíts másolatot a ,,hangar_premium_v2.pkg” fájlról bárhova a gépen.
¤ Nevezd át a másolatot ,,hangar_wgl_5s.pkg” -ra.
¤ Másold vissza az átnevezett fájlt a ,,Games\World_of_Tanks\res\packages" mappába és írd felül az ott lévőt.
- Második variáció:
¤ Lépj be a ,,Games\World_of_Tanks" mappába.
¤ Készíts egy biztonsági másolatot a ,,paths.xml" fájlról bárhova a gépen.
¤ Nyitsd meg ezt a fájlt az eredeti helyén (,,Games\World_of_Tanks").
¤ Keresd meg ezt a sort: ,,/res/packages/hangar_WGL_5S.pkg” és töröld ki.
¤ Nyomj a ,,Fájl/Mentés" opcióra.
¤ ScorpionLord ¤ -
Chris0321
addikt
T28 Concept - Elemzés a wotinfo-n.
Warton: Én is szeretem a 88 mm-es löveget, elég sok csatát mentem a Tigrissel is. Én jobban szeretem ha egy ágyú nagyot sebez, a JP-n és a Ferdin is a 105-öst használtam a Ferdin természetesen addig amíg meg nem lett a 128 mm-es. Az Aladár még nem elit sajnos, de mindent kifejlesztettem rajta és a 105 mm-essel használtam és fogom is használni. A 105 mm-es nem olyan pontatlan, hogy az ember rá legyen kényszerítve a 88 mm-esre és persze drágább a 105 mm-esbe a lövedék de minél nagyobb űrmértékű ágyúval játszik az ember annál drágább a lőszer és ha valakinek már tier 8-ban egy 105 mm-essel gondjai vannak akkor pl. az E-100 150 mm-es ágyújával mi lesz ha goldot kell töltenie? Csak egy megjegyzés, én alapból goldot töltök a kicsi átütés és a hosszú töltésidő miatt. Úgy vettem észre, hogy a nagyobb sebzésű ágyúktól jobban tartanak főleg ha már kevés valakinek a hp-ja. Általában a töltés idejére mindenki fedezékbe vonul ezért nem mindig lehet kihasználni a kisebbet sebző de gyorsabban újratöltő ágyút.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Fujitsu Esprimo P500 E85+ SFF PC, Quad Core i5-2500 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Fujitsu Esprimo E710 E90+ SFF PC, Quad Core i5-3470 CPU, 8 GB DDR3 RAM