Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• IvánGábor

csendes tag

válasz cigam #8373 üzenetére

Most már nem látom a Szerkesztés gombot a hozzászólásomon, nem tudom frissíteni. Baj, ha külön-külön válaszolok?
    A táblázat helyett próbálkoztam a Formidable Forms űrlappal is, egészen jól nézett ki, csak éppen azt nem tudtam beállítani, hogy a beírt szavak megjelenjenek a honlapon.
    Beállítások a következők voltak:
    100%-ra állítottam a mezőt, mellé húztam még egyet,
    a margint 0-ra állítottam,
    megjelöltem mindkettőt és alatta 4-5-ször belillesztettem, ezzel táblázat-szerű lett az egész,
    a bal legfelső label-jének megadtam, hogy "Fordítást kérek", a jobb legfelsőnek meg "Fordítás"
    a többinek nem adtam meg labelt, ettől teljesen úgy néz ki, ahogy akarom, mintha a legfelső label az egész oszlopra vonatkozna.
    Így küllemre tökéletes lett, csak éppen azt nem tudom beállítani, hogy a beírt szó meg is maradjon a szövegmezőben. Eltűnik és átjön nekem üzenetként.
    Erre tudsz valami megoldást?

• IvánGábor

csendes tag

válasz cigam #8370 üzenetére

Persze, válaszolgathatok külön-külön is, de szerintem elegáns lenne, ha létezne ilyen bővítmény. Azért szeretnék táblázatot, mert abból kialakulhat egy szójegyzék az adott cikkhez. Ha valaki egy szóra rákérdez, az nem csak neki, egy személyes válaszban lehet érdekes, hanem másoknak is, aki ugyanazon a szinten van. Ezért szeretnék inkább egy gyűjteményt. Persze erre azt mondhatod, hogy ha néhány kérdés és válasz összegyűlt, akkor abból csinálhatok egy új bejegyzést.De örülnék, ha ez menne automatikusan.
    Nagyon sok bővítmény létezik, ami ennél feleslegesebb és olyan problémákat old meg, ami nincs is. Ennél bonyolultabb megoldások is vannak a wp-ben.
    És úgy képzeltem, hogy az is védhető lehet captschával vagy akárhogy.

(A Teszt című bejegyzésről fogalmam sincs. Az is az enyém volt? Nem emlékszem rá.)

• IvánGábor

csendes tag

Van olyan bővítmény, amelyik lehetővé teszi a látogatóknak, hogy a Hozzászólásokban egy kész táblázatba beleírjanak és a bejegyzés publikus legyen? Nem találok ilyen bővítményt. :))
    A Hozzászólásokban szeretnék egy kétoszlopos táblázatot csinálni, amelyiknek az egyik oszlopába bárki beírhat 1-2 szót, én pedig a másik oszlopban megadom a szó jelentését. Ez egy magyarul tanulóknak készülő honlapba kellene, ahol a látogatók megadják, melyik szót vagy kifejezést nem értik, én meg megadom ezek fordítását, magyarázatát.

Új hozzászólás Aktív témák