-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a választ. Jelenleg is használok cron-t, a cPanelen tudtam beparaméterezni. Most úgy működik, hogyha van kiküldendő levél, akkor azonnal elkezdi és megadott időközönként küldi a következő adagokat.
Abban bíztam, hogy valahogy a Wordpressben be tudom állítani, hogy mikor kezdje el a kiküldés folyamatát... -
Sziasztok, meg tudom oldani valahogy, hogy az ALO EasyMail egy megadott időpontban kezdje el kiküldeni a leveleket? Köszi...
-
Köszi a választ. Ezeket én is megtaláltam, engem leginkább a többnyelvűség aggaszt. Wordpress-en polylang-ot használok, de drupalnál nem tudom hogy van ez megoldva. Jövő héten kezdek bele, első körben megpróbálom én hogy melyikkel mire jutok, de ha nem tudom jól átemelni a tartalmat, lehet hogy kipróbálom a fizetős megoldást. $39 nem vészes, ha jól megcsinálja.
-
Sziasztok, van valakinek tapasztalata drupal -> wordpress migrálásban? Találtam rá többféle megoldást, (még nem próbáltam ki egyiket se), de leginkább az aggaszt, hogy mindkét honlap kétnyelvű. Erről nem találtam egyiknél se semmi infót...
-
Sziasztok, melyik SEO plugint ajánljátok és miket érdemes beállítani, módosítani benne? Köszi...
-
Sziasztok,
a kiküldött értesítőlevelekkel van problémám. Az elején még normálisan mentek ki a levelek, de az utóbbi időben 40-50 karakter körül töri a sorokat.
Ami eddig így nézett ki:
NOTE: You are using the free version of Wordfence. Upgrading to the paid version of Wordfence gives you two factor authentication (sign-in via cellphone) and country blocking which are both effective methods to block attacks. A Premium Wordfence license also includes remote scanning with each scan of your site which can detect several additional website infections. Premium members can also schedule when website scans occur and can scan more than once per day.
az most így néz ki:
NOTE: You are using the free version of Wordfence.
Upgrading to the paid version of Wordfence gives
you
two factor authentication (sign-in via cellphone)
and country blocking which are both effective
methods to block attacks.
A Premium Wordfence license also includes remote
scanning with each scan of your site which can
detect
several additional website infections. Premium
members can also schedule when website scans occur
and
can scan more than once per day.Az Alo EasyMail Newsletter plugint raktam fel, nem tudom, hogy nem az kever-e be valamit. Köszi előre is...
-
válasz
Dexter68 #1612 üzenetére
Szia,
köszi a gyors választ. A poedit-es résszel tisztában voltam, készítettem már egy-két fordítást vele. Viszont arra nem gondoltam, hogy a mo fájlt is vissza lehet fordítani, bár logikus, mert a wordpress is ezt csinálja. Kibővítettem a fordítást, működik is, de sajnos csak akkor, ha a plugin saját languages könyvtárába kerül, ha a /wp-content/languages/plugins-ba rakom, akkor sajnos nem...
-
Sziasztok,
egy kis segítségre lenne szükségem. A problémám röviden:
Alo EasyMail-t használnék hírlevél kiküldésre, amiben be lehet állítani, hogy kérjen be egyedi mezőket feliratkozáskor. Az ehhez tartozó függvényt a child témám functions.php-jébe raktam. Eddig semmi probléma. Viszont ebben van egy cimke, amit magyarítani kellene, mert eredetileg a plugin nyelvi fájljára mutat, amit nem tudok (csak mo fájlok vannak) és nem is szeretnék módosítani.
Hogyan tudom megoldani a magyarítást? Hová tegyem a nyelvi fájlt, milyen néven és mit állítsak be, hogy működjön is?Köszi előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Óra topik
- Formula-1
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest