Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
inf3rno
üzenetére
Sikerült beletanulni közben a plugin fejlesztésbe 02-10 - 03-23 alatt írtam rá saját keretrendszert, ami egységesen kezeli a frontend és backend oldalakat és a különböző forrásokból jövő adatokat. Pl. létrehozok egy SettingsEntityStorage objektumot, beállítom a mezőket, aztán tudok menteni update_options-el egy tömbbe entitásokat és kiolvasni get_options-el gyakorlatilag automatikusan. Ugyanígy CPT-knél is megoldható ez a fajta Storage interface a postokra. Most még azon dolgozom, hogy a szűrők támogatva legyenek benne, és ne kelljen lekérni az összes postot egy-egy típushoz, illetve, hogy a meta is támogatva legyen benne. A lényeget azt hiszem megragadtam ezzel, legalábbis valaki azt írta, hogy 90%-ban ezeket használja, ritkábban foglalkozik taxonomy készítéssel, ilyesmikkel. Még dolgozok rajta, hogy ez mind támogatva legyen, aztán szerintem el lehet kezdeni élesben munkát vállalni plugin készítére. Ötletem már van is a következő projektre. A todo list volt a teszt projekt, azt sikerült megvalósítani, bár egy kicsit gány kinézetre:

-
adatfalo
senior tag
válasz
inf3rno
üzenetére
Ha megírod, hogy pontosan mit szeretnél akkor arra tudunk megoldási javaslatot adni, mint minden fejlesztési feladatnál egy pontos brief (leírás) elengedhetetlen. Annak tudatában lehet 1db plugin megoldja az igényeidet de az is lehet, hogy ténylegesen egyedileg kell lefejleszteni amit szeretnél.
De, hogy ne csak általánosságban beszéljek: Wordpress Plugin Developement
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Assassin's Creed: Valhalla
- BestBuy ruhás topik
- Hálózati / IP kamera
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- Futás, futópályák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?