- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
Eastman
üzenetére
Nekem HelloPack-om van, amiben ez benne található, havonta fizetem. De mivel ez a munkám és van jópár egyéb ügyfelem is, akiknél ezt alkalmaztam, és mivel nem hanyagolom el az általam készített oldalakat a nemfrissítéssel, ezért ez hosszútávon adott nekem.
De a GP Premium külön se drága, főleg, ha csak 1 oldalas licenszt vásárolnál. A hátránya annak, hogy csak egy éves licenszt veszel és az lejár az oldalon, hogy a premium funkciókat nem fogod tudni tovább frissíteni, ami a WordPress frissülésével egy idő után okozhat inkompatibilitást.
Én továbbra is ajánlom, hogy dolgozzunk együtt, megcsinálok neked egy verziót, lesz egy egyszerű, később bővíthető, biztonságos weboldalad, így ki tudod pipálni az összes szerver oldali beállítgatósdit is, lesz domain-es email címed, amit a saját Gmail fiókodban tudsz kezelni, cserébe megkapod ezt a licenszt, ami nem fog lejárni az oldaladról. Elmondtam mindent, azt hiszem, amit tudok.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi