- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Apple Watch
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
SpaceJam #7530 üzenetére
Igen, ezt mindenki le tudja írni. Anno néztem és olvastam is oktató anyagokat (illetve most is kénytelen vagyok sok mindenre rákeresni), WP előtt még vizsgáztam is honlap építésből, és nno flash-ben csináltam a weboldalakat.
A lényeg, hogy sok mindenre nem emlékszem az 1 évvel ezelőtti WP anyagokból, ezért kérdezek itt. Azt hittem, hogy erre való a fórum. Természetesen sürget az idő, mint mindenkit manapság, meló mellett építem a weblapomat, ezért van szükségem gyors segítségre.
Oktató anyagok nézegetésével az a bajom, hogy nem tudom előre, hogy az első 10 percben megkapom az épp aktuális kérdésemre a választ, vagy mondjuk órákig kell keresnem eredménytelenül és a végén muszáj itt kérdeznem. Inkább itt kezdtem (miután Google-t a barátomnak tekintve próbáltam megtalálni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Trollok komolyan
- Spórolós topik
- Linux Mint
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest