- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
válasz
#57018880 #5555 üzenetére
Nemrég váltottam szolgáltatót, hazairól hazaira és ég-és föld a különbség a régi és az új között sebesség tekintetében (is). Wp-t használok (van az oldalammal még mit dolgozni, de majd csak februártól lesz rá időm finomítani), és ezt a szolgáltatást (ha jól értem ezt hiányoljátok magyar szolgáltatóknál, vagy valami hasonlót):
A lassú PHP kódok ellen a gyorsító szolgáltatás a bekapcsolást követően két fronton indít támadást:
1. Fast CGI: A PHP értelmező a szükséges forráskódok fordítása után nem áll le, folymatosan futó programként várja a további kéréseket. Ezzel kérésenként megspórolhatjuk azt az időt amíg a webszerver elindítja a PHP értelmezőt. Tárhelytől és a PHP gyorsítóval gyorsított weboldalak számától függően egyszere több értelmező is rendelkezésre áll, így a párhuzamosan érkező kérések kezelése egyidőben történhet.
2. Opcode cache (64MB oldalanként): A lefordított PHP forráskódot eltároljuk a memóriában és ha egy következő kéréshez szükséges forráskód már rendelkezésre áll, felhasználjuk, ezzel megspórolva a fordítási időt. Ezzel jelentős sebességnövekedést érhetünk el, főleg összetettebb PHP keretrendszerek esetén (wordpress, joomla, drupal, stb...)Engem annyira meggyőzött (cégnevet nem írok, ha lehet akkor szívesen megosztom), hogy idehozom a maradék (statikus) oldalamat is. Az ügyfélszolgálat nagyon jó, eddig bármit kértem, megoldották. Ha jól sejtem, saját rendszert használnak, amit folyamatosan fejlesztenek, illetve egyedi megoldásokat is megvalósítanak. Példa: az egyik oldalam egy kvázi kínai ár-gép, 8-10 weboldal árait frissítem és jelenítem meg naponta 2x, plusz egy csomó akciós ajánlat árai is frissülnek. Ez a régi szolgáltatóm nem tudta lekezelni, állandóan 501-es (azt hiszem ez volt a hibakód, rég láttam) kóddal szembesültem ha épp árfrissítés volt. Eleinte itt is, bár ritkán, de miután megírtam a gondom, kaptam extra memóriát erre a célra, azóta kiválóan működik.
Persze egyszer ha majd kinövi magát az oldal, akkor VPS, de addig ez így tud működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tesla topik
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest