- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
Nagytalp #3101 üzenetére
Ez addig jó, amíg a PageSpeed modul össze nem akad valamivel a WP alatt. Nekem sajnos eddig nem túl jó tapasztalataim vannak vele. Rengeteg rejtélyes hiba okozója volt, sokszor kerestek már meg, hogy a sokadik embert bérelik fel a feladatra és senki nem tudott rájönni miért nem működik ez vagy az a funkció és miért történnek érdekes anomáliák. A modul kikapcsolása mindig megoldotta ezeket.
VPS-en kötelező a szerver oldali cache beállítása (lemez/ram), viszont magában nem elég. Az expires modul megléte is kötelező, a W3TC is csak ehhez kreál okos szabályokat ha bekapcsolod a browser cache-et.
Lényegében minden megoldható lenne kézzel is, de minek, mikor egy plugin és pár kattintás automatizálni tudja? Én nagyon megszerettem
Mellé még ajánlott az "above the fold optimization" is, ha a PageSpeed Insights pontszám kimaxolása a cél. Meg esetleg a "remove query strings from static resources" is. Ja és persze a feltöltött és a sablon képek manuális/optimalizált tömörítése, erre én a Wp-Smush-ot használom kiegészítve a PageSpeed Insights által előtömörített képekkel, így biztos megfelel majd neki a végeredmény és nem fog nyafogni, hogy még lehetne rajta tömöríteni
Aztán lehetne ezt még folytatni napestig, de tény, hogy WP mellett is el lehet érni a 90 fölötti pontszámokat és jelentősen fel lehet gyorsítani egy egyébként igen csak lassúcska weboldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gyúrósok ide!
- Le Mans Ultimate
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- RÉSZLETFIZETÉS.SZLA.GAR. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest