- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Mivel nem hagy nyugodni a dolog csináltam egy videót a hibáról, talán így könnyebb lesz a csak nálam jelentkező hiba okának megállapítása.
Mivel nem szeretném nyilvános helyre feltölteni (pl. youtube-ra) tudnál javasolni egy olyan helyet ahová ez a videó egyszerűen feltölthető és csak a topik olvasói tudják megnyitni/megnézni?
Persze ha van, akkor más megoldás is szóba jöhet. -
sz.j
nagyúr
Közben Chrome-al végignéztem az oldalainkat azt tapasztaltam, hogy a Kapcsolat oldalon lévő Google térkép hosszú idő után sem töltődött be (Az Operánál, FF-nél, IE-nél, Edge-nél betölt)
Nálatok betöltődött Chrome alatt?
Ennek lehet valami köze az általam tapasztalt hibához (bár ahogy írjátok nálatok nem volt hiba) -
sz.j
nagyúr
Akkor ezt végképp nem értem, mert nálam is a legfrissebb Chrome van fent (most újraraktam), de továbbra is meg van a hiba ...
Ráadásul 3 gépen is megnéztem (2db asztali win 7, 1 db noti win10) és mindegyiknél ugyanaz van.
Az okostelon viszont nincs hiba.Esetleg ha mások is lennének szívesek Crome-val megnézni az oldalt azt megköszönném.
-
sz.j
nagyúr
Egy számomra furcsa hibát vettem észre az oldalainkon, ami lehet, hogy régebb óta meg van, de csak tegnap konstatáltam ...
Két oldalunkon is a Frontier sablont használjuk, eddig többnyire megelégedéssel, és mind a kettőnél ugyanazt a hibajelenséget tapasztaltuk.
A hiba csak azt általunk keveset használt Chrome böngészőnél jelentkezik, legyen az normál vagy inkognitó mód, illetve ha a Google találati listájából nyítjuk meg az oldalt.
Az Operánál, a FF-nál az IE-nél és a Edge-nél sem jelentkezett a hiba és az oldalak relatíve gyorsan betöltődnek (mobil 75/100, asztali 91/100)A hibajelenség a következő (csak Chrome-nél és több különböző gépen is!):
Az oldal megnyitásakor nagyon lassan töltődik be az oldal (mindkettő), valamint a mellékelt képen pirossal keretezett részeken sokkal nagyobb méretben jelennek meg a szövegek. Baloldal felül a sárgával jelzett részen egyfolytában pörög a betöltésjelző ...
Ezt a hibás megjelenést többnyire csak úgy tudtam "megszüntetni", hogy ha a menük közül valamelyikre rákattintottam, vagy ha a frissítésre kattintottam, de ez utóbbi kevésbé volt hatásos.Amivel eddig próbálkoztam:
- Az összes bővítményt kikapcsoltam, majd egyenként be.
- A child sablon helyett az "anyasablont" kapcsoltam be.
- Az egyik weboldalnál egy régebbi verziójú Frontier sablont raktam fel az új helyett.
- Természetesen a style.css-ben ellenőriztem a beállított értékeket.
Sajnos a hibajelenség nem szűnt meg.Szerintetek mi lehet a hiba okozója és hogy lehetne ezt megszüntetni?
Előre is köszi a segítséget.
-
sz.j
nagyúr
Tudnátok abban segíteni, hogy az oldalon lévő menü alatti witget háttérszínét hol lehet megváltoztatni?
-
sz.j
nagyúr
Köszönöm a linket, azaz az infót.
Más
Frissítettem a második oldalon lévő sablont is és ugyanaz lett az eredmény mint az első oldalnál, azaz itt is egyoszlopos lett az oldal megjelenése, a sidebar nem látható 1024×768 felbontásnál ...
Ezek szerint a frissítésben állították át a "töréspontot".Köszönöm mindenki segítőkész válaszait.
-
sz.j
nagyúr
És még egy dolog amit nem értek (és a "zsongásban" meg is feledkeztem róla) ...
Egy másik oldalunkon (ahol szintén ezt a sablont használjuk), amit az előző oldalon jelentkezett hiba után eddig még nem frissítettünk, miért működik hibátlanul a régebbi verzióval 1024×768-as felbontáson az oldal?
ÍmeBár nem értek hozzá, de van egy olyan érzésem, hogy maga a frissítés okozza a gondot ...
-
sz.j
nagyúr
válasz
LógaGéza #3489 üzenetére
Kisérletképpen az asztalin megváltoztattam a képernyőfelbontást.
Amikor 1024×768-ről 1280×1024 felé elkezdtem a felbontást változtatni egyszer csak megjelent a kétoszlopos oldalunk .....Ezzel kapcsolatban csak azt nem értem, hogy
- miért csak most a theme frissítésekor jelentkezett ez a hiba, előtte miért volt évekig hibátlan?
- most akkor ha az oldalunkra olyan látogató fog jönni akinél 1024×768 a felbontás, akkor őnála sem lesz kétoszlopos a megjelenés?Mindettől függetlenül a kérdésem az lenne hogy lehetne a régi állapotott visszaállítani, azaz azt, hogy minenkinél stabilan jól működjön 1024×768 felbontáson is az oldal?
-
sz.j
nagyúr
válasz
adatfalo #3483 üzenetére
"De most jól működik már nem? Nekem bal oldalt látható a sidebar melette a content ( ez két oszlop így)."
Nem tudom, hogy tenálad hogy jelenhet meg kétoszloposan az oldal, mert bármit is csinálok nálam, bármelyik böngészővel is nézve, továbbra is egyoszlopos megjelenés látható és a sidebarban lévő tartalom a főoldal alatt jelenik meg ....
A W3TC-t akár kikapcsolom, akár ürítem (Purge All Cache) semmi változás nincs, marad az egyoszlopos elrendezés
-
sz.j
nagyúr
válasz
adatfalo #3480 üzenetére
Biztos, hogy a style.css-ben kell keresni a hibát, esetleg nem a 1 Sidebar, Left oldal sablonminta page-sc.php-ben?
Ha az utóbbinál, akkor az így néz ki:
<?php // Template Name: 1 Sidebar, Left ?><?php get_header(); ?>
<div id="content" class="cf">
<?php do_action('frontier_before_content'); ?><?php if ( is_active_sidebar('widgets_before_content') ) : ?>
<div id="widgets-wrap-before-content" class="cf"><?php dynamic_sidebar('widgets_before_content'); ?></div>
<?php endif; ?><?php
the_post();
get_template_part( 'loop', 'single' );
?><?php if ( is_active_sidebar('widgets_after_content') ) : ?>
<div id="widgets-wrap-after-content" class="cf"><?php dynamic_sidebar('widgets_after_content'); ?></div>
<?php endif; ?><?php do_action('frontier_after_content'); ?>
</div><?php get_sidebar('left'); ?>
<?php get_footer(); ?>Ui.
Ezekből a php-ből van 0 sidebar-os php, 1 sidebar-os jobbos, 1 sidebar-os balos és 2 sidebar-os php is.
-
sz.j
nagyúr
Na ezt végkép nem értem ...
Töröltem majd mentésből visszaállítottam az adatbázist (PhpMyadmin), de továbbra is csak egyoszlopos maradt az oldalunk, hiába is próbálkoztam a Frontier Options- ban a megjelenési oldalsávokat akár jobb akár baloldalon megjelentetni nem változott semmi.
Viszont amikor a Frontier Options --> Misc. fülön a Disable Responsive Layout alatt lévő Check if you do not want the layout to resize and adapt to the screen size lehetőség jelölőnégyzetét bejelöltem rögtön helyreált a kétoszlopos megjelenés csak így elvesztettem a mobil nézetet / Responsive megjelenést, mert mobilon is kétoszloposan, de teljes szélességében (asztali) jelent meg az oldalunk .....
Ki is vettem a pipát, mert a Responsive nézetre nagy szükség van.Próbaképp felraktam két eddig nem használt sablont és ezeknél hiba nélkül jelent meg a kétoszlopos elrendezésű oldal.
Őszintén szólva tanácstalan vagyok, hogy lehetne a hibát megszüntetni ...
-
sz.j
nagyúr
válasz
adatfalo #3477 üzenetére
Az All in One SEO Pack plugin lett először frissítve, ezt követően még nem volt gond a megjelenéssel csak akkor amikor a Frontier sablont frissítettem.
Lehet, hogy muszáj leszek az előzőleg lementett adatbázis mentést visszaállítani, pedig szerettem volna ezt elkerülni ...., de még próbálkozom.
-
sz.j
nagyúr
Srácok! Ilyenkor mit lehet tenni?
Az oldalunkon alkalmazott Frontier sablonhoz és egy pluginokhoz frissítések jelentek meg. Miután a sablont is frissítettem az addigi kétoszlopos elrendezésű oldalunk egyoszlopos lett és az addig az oldalsávban lévő widgetek a főoldal (tartalom) alá kerültek.
A Frontier Options-ban hiába próbáltam többször is kétoszlopos vagy akár háromoszlopos elrendezést beállítani a mentést követően maradt az egyoszlopos elrendezés.
Ezután FTP-n keresztül visszaraktam a theme előző verzióját (v1.2.5), de sajnos nem szűnt meg a hiba, továbbra is egyoszlopos maradt az weboldal.Tudtok valami megoldást javasolni a hiba megszüntetésére?
-
sz.j
nagyúr
Na, újabb gondok merültek fel a https-re történő átállás során ....
Az ezzel a témával foglalkozó ismertetőd végén lévő kódot akartam a .htaccess fájlba beírni, de mégsem tettem, mert én vagy a munkatársaim valamelyike valamikor régen beírta a .htaccess fájl végére az alábbi kódot, de nem találjuk azt a papírt/jegyzetet amire felírtuk, hogy mit jelent/csinál, milyen céllal lett a .htaccess fájlba beírva ...
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^oldalad\.hu
RewriteRule (.*) http://www.oldalad.hu/$1 [R=301,L]Tudnál segíteni, hogy ez milyen célt szolgál, mire való?
-
sz.j
nagyúr
@ The DJ
Az egyik https://-re átállított oldalunk forráskódját megnézve meglepődtem, hogy annak ellenére hogy mindegyik böngésző biztonságosnak jelöli (zöld lakat és a Biztonságos felírat) a weboldalunk összes oldalát a kezdőoldal forráskódját megnézve öt helyen is (7, 112, 125, 135, 275 sor) http:// található.
Ez miért van, nem kellene ezeket is átállítani valahogy .., vagy maradhat így? -
sz.j
nagyúr
Az itt leírtak szerint álltam át http-ről https-re, felhasználva a cikkben is említett WP Force SSL és a Better Search Replace pluginokat. Jól is müködött, de eléggé lelassította a weboldal betöltését, ezért most kikapcsoltam és töröltem mindkét bővítményt.
Kérdésem az lenne, hogy
- elégséges mindkét plugin törlése a Bővítmények oldalról ahhoz, hogy az általad megadott kódot (lásd alul) a .htaccess fájlba beírva csak azt használjam vagy mást is ajánlatos még tenni?
- az általad megadott kód alkalmas arra, hogy a netten található, oldalunkra mutató linkekre (http, www, www nélküli) kattintva elérhető legyen a https oldalunk? (Azaz a Google továbbra is figyelembe tudja e majd venni ezeket az oldalunkat erősítő linkeket)Az általad megadott kód:
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
RewriteRule ^(.*)$ https://www.oldalad.hu/$1 [R,L]
</IfModule> -
sz.j
nagyúr
Kipróbáltam a cikkedben lévő kódot.
Töröltem a WP Force SSL plugint (a Better Search Replace plugin maradt) és az általad megadott kódot beírtam .htaccess fájlba.
A https://-s weboldalunkat a böngésző címsávjába beírva minden oldalunk hibátlanul és a biztonságos oldalt jelentő zöld lakattal jelent meg, de amikor a Google találati listájában lévő linkről próbáltuk az oldalunkat megnyitni az oldal szétesett ... -
sz.j
nagyúr
Esetleg a WP Force SSL plugin nem azt a célt szolgálja mint az általad írt kód? (mivel nem tudok angolul a G fordítójából ezt "bogarásztam ki")
-
sz.j
nagyúr
@ The DJ
A "WordPress és az SSL (http-ről https-re)" cikked végén lévő szöveget hogy kell értelmezni:
"A legutolsó lépés a látogatók automatikus átirányítása http-ről https-re, ezt a következő kis .htaccess-be illesztett kódrészlet el is intézi nekünk:
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
RewriteRule ^(.*)$ https://www.oldalad.hu/$1 [R,L]
</IfModule>Ez tulajdonképp valami olyasmi mint a 301-es átirányítás? Azaz a netten lévő oldalakról az oldalunkra mutató http://-s linkeket irányítja át a megváltozott https:// oldalainkra?
-
sz.j
nagyúr
-
sz.j
nagyúr
válasz
Orionhilles #3403 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy letöltöttem a style css-t, majd a Notepad++-al megnyitva kikerestem a "Read More"-t és a helyére beírtam a kívánt magyar szöveget.
Ezt követően az FTP-n keresztül visszaraktam a helyére a style css-tA másik problémádra sajnos nem tudom a megoldást, de gondolom mások segíteni fognak neked ...
-
sz.j
nagyúr
Először is köszi az infókat.
Az infók alapján elakartam kezdeni a 3WTC minify beállítását, de rögtön az elején meg is álltam, mert ahogy Auto-ról átállítottam Manual-ra megszűnt a hiba (semmi mást nem állítottam/nem változtattam!!!), sőt valamicskét gyorsult is az oldal betöltése.
Jelenleg így néz ki. a Minify beállítása
Szerinted ez jó lesz így? -
sz.j
nagyúr
Az miért van, hogy ha a W3TC General fiókban Enable-ra állítom (kipipálom) a Minify-t, akkor mobilon nem lehet megnyitni a menüt?
Ezt hogy lehetne megszüntetni anélkül, hogy a Minify-t ki kellene kapcsolni ?Régebben ezzel nem volt baj, rendesen működött ....
-
sz.j
nagyúr
Megint a segítségeteket szeretném kérni, mert nem boldogulok a weboldalunk betöltési sebességének csökkentésével ...
Míg az asztali gép és a noti betöltési sebessége jónak mondható (95-93/100) addig a mobilnézet sebessége csak 79/100
Véleményetek szerint hogy tudnám a mobil betöltési sebességét biztonságosan javítani/mit és hogyan kellene csinálni? (Ha kérhetném, akkor kicsit "szájbarágosan", mert nem vagyok (túl)járatos a témában ...
)
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Meglévő WP oldalaknál hogy lehet alkalmazni az AMP-t (mobiloldalak gyorsítását)?
Esetleg erre is van már valamilyen kiegészítő? -
sz.j
nagyúr
Ezt is érdemes megnézni:
Black Friday 2016 – WordPress -
sz.j
nagyúr
Hátha valakit érdekel:
Black Friday Deal Get 35% OFF WP Rocket! -
sz.j
nagyúr
Srácok!
Ha a javascriptben akarunk változtatni akkor azt a themeben vagy a theme childben kell megtenni, melyik a jobb/helyesebb?
-
sz.j
nagyúr
A másik kevésbé súlyos hibának ezt írja:
"Használja ki a böngésző gyorsítótárazását
Lejárati idő vagy maximális kor beállítása a statikus erőforrásokhoz a HTTP-fejlécekben arra utasítja a böngészőt, hogy a korábban letöltött forrásokat a helyi lemezről töltse be, ne a hálózaton keresztül.
Hasznosítsa a böngésző gyorsítótárazását a következő gyorsítótárazható források esetében:
http://www.google-analytics.com/analytics.js (2 óra)"Ezt megtudom úgy oldani, ha a theme Misc részében beírt analiytics kódnál (alul) a fent látható módon beírom a (2 óra)-t? Vagy másképp kell?
Íme az Misc részbe írt analytics kód:
"<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');ga('create', 'UA-xxxxxxxx-1', 'akarmi.hu');
ga('send', 'pageview');</script>"
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Az egyik oldalunk betöltésének gyorsításával kínlódunk és ebben kérnék segítséget
A PageSpeed Insights a nagyobb hibának a "A szerver válaszidejének csökkentése"-t írja, míg a kevésbé rossznak az alábbit írja (első körben ennek a hibának megszüntetése érdekelne):
"A megjelenítést gátló JavaScript és CSS kizárása a hajtás feletti tartalomban
Az oldalon 2 gátló CSS-forrás van, amely késlelteti az oldal megjelenítését.
Az oldal hajtás feletti tartalmának semennyi részét sem lehetett megjeleníteni anélkül, hogy várakozni kellene a következő források betöltésére.
Próbálja késleltetni vagy aszinkron módon betölteni a gátló forrásokat, vagy foglalja be közvetlenül a HTML-be e források kritikus részeit.
Optimalizálja a CSS megjelenítését a következők esetében:http://www.akármi.hu/wp-content/cache/minify/0fbd6.css"
Kérdéseim:
- hogyan tudnánk a hajtás feletti részt (vagy azt ami kell) sikeresen optimalizálni?
- a CSS optimalizálása (tömörítése?) megoldható úgy is, hogy a tömörítést csak a theme child-jében végeznénk el az "anya" theme-ben nem? -
sz.j
nagyúr
Srácok!
Szükségem lenne egy olyan bővítményre ami ilyen vagy hasonló árkalkulátori funkciókat tud.
Tudtok ajánlani valamit?
-
sz.j
nagyúr
Tud rá valaki megoldást hogyan lehetne az oldal felosztásán változtatni, mert a widgetek részére használt jobboldali sáv túl széles?
A Travelify sablonról van szó. -
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Megint a segítségeteket szeretném kérni, ugyanis ma volt időm és megvettem az Avada sablont és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem.Az egész egy themeforest-xxxxxxxxx-avada-responsive-multipurpose-theme mappába töltődött le amiben a következő almappák vannak:
Avada_Full_Package, ebben az alábbi mappák (és más is) találhatók
- Avada Theme
- Extras
- Languages
- Licensing
- PSD
- .DS_Strore fájl
- 0 - Read Me First dokumentumKérdésem az lenne, hogy mit kell az FTP-n keresztül feltenni, a komplett Avada_Full_Package mappát vagy csak egy részét, és ha az utóbbi akkor mit?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
sz.j
nagyúr
válasz
Flowtation #3015 üzenetére
Tetszik a sablonod , lehet tudni, hogy ez melyik?
-
sz.j
nagyúr
Rászántam magam, hogy megveszem az Avada sablont, mivel netten keresztül még sohasem vásároltam szeretném megtudni ennek a menetét. Tudnátok ebben segíteni?
Valamint az is érdekelne, hogy ilyenkor (gondolom neten keresztül) a fizetés, hogy van, hogy kell csinálni?Előre is köszi az infót.
-
sz.j
nagyúr
Elérkeztem arra a pontra amikor az általam eddig nagyon kedvelt és sokat tudó ingyenes Frontier sablont ([link]) leszeretném cserélni valami jobbra, modernebbre és utódjának a Divi sablont ([link]) néztem ki.
Esetleg van valamelyikőtöknek ezzel a sablonnal tapasztalata?Igaz, hogy a többi fizetős sablonokhoz képest (pl Avada 49$) egyáltalán nem tűnik olcsónak, mert például a "Lifetime" változat 249 $, az egy évre érvényes 69$. Annak ellenére sem mondható olcsónak, hogy korlátozás nélkül bármennyi oldalhoz használható, a leírtak alapján sokat tud, és sablon teljes egészében magyar nyelvű.
Véleményem szerint a lifetime változatú sablont főleg azoknak érdemes megvenni aki rendszeresen sok oldalt készít, illetve egy közösségnek ahol hárman négyen összeállnak és közösen veszik meg ...Mindezek ellenére várnám a véleményeteket erről a sablonról, illetve ha tustok ajánlani valami jobb/előnyösebb sablont azt is megköszönném.
-
sz.j
nagyúr
Ma meglepődve tapasztaltam, hogy az eddig jól működő FTP-n keresztüli képcsere (content-->uploads) most nem működik, azaz hiába cserélem ki ugyanazzal a névvel és mérettel a képet másikra a médiatárban továbbra is a régi található és az oldalon is az jelenik meg ....
Ti is tapasztaltatok ilyent? -
sz.j
nagyúr
Az mit okozhat ha a CMS oldalakban (legalábbis egy részében) benne van a " canonical tag"?
És ha bármilyen gondot okozna, akkor azt hogy lehet csökkenteni/megszüntetni? -
sz.j
nagyúr
Az miért van, hogy ha a menüsor alatti widgetben lévő szöveget középre rendezem, akkor a widget magassága megnő? Ha nincs középre rendezve akkor meg nem. [link]
-
sz.j
nagyúr
Ugyanakkor egy másik oldalon lévő 3 darabos galéria képei eredeti méretben jelennek meg, holott az össz szélességi méretük nagyobb (180px+180px+165px=525px) az előző oldalon lévőknél (3×151px=453px).
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Az mitől lehet, hogy amikor az oldalra 3 db teljesen egyforma méretű képből álló galériát teszek fel, akkor az egyik kép szélességi és magassági mérete kisebb lesz?
(A képek között relatíve nagy helyek vannak)
Az oldal szövegrészének szélessége kb. 700px, a képek szélessége 3×160px, azaz össz. 480px. -
sz.j
nagyúr
Sajnos vertikális elrendezésű menü-plugint (legalábbis olyant ami tetszene, én sem találtam, ezért is kértem a segítségedet. De hátha lesz valakinek egy jó "ötlete".
Amivel viszont régóta "szenvedek" az a pixeles képek ...
Igaz, már rég elhatároztam, hogy újakat csinálok, de (szerencsére) erre nincs időm vagy energiám, ezért átmeneti megoldáskén jó lenne ha lehetne valami programmal a javítani ezeket a képeket.
Egyáltalán létezik ilyen progi (természetesen nem a photoshop-ra gondolok)? -
sz.j
nagyúr
Szia The DJ!
Az egyik weboldalunk (priviben elküldtem az elérhetőségét) dizájnán/kinézetén szeretnénk lényegesen javítani (korszerűsíteni, fiatalítani), és ebben kérném a segítségedet.
Szeretnénk a jelenleg is használt Fronties theme-t megtartani és ennek figyelembevételével kellene a fenti elvárásokat megvalósítani.
Első körben a baloldali oldalsávban található menü kinézetét szeretnénk lényegesen javítani és ha nem gond erre kérnék tőled ötleteket, esetleg kódot (jöhet priviben is).Előre is köszi a segítséget.
Ui.
Ha esetleg további ötleteid is vannak az oldal kinézetének javítására azt is fontolóra vennénk. -
sz.j
nagyúr
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítséget, mert a javasolt & karakter törlésével megszűnt a hiba.
(eddig is tudtam, hogy "penge" vagy a témában, de hogy ennyire azt nem sejtettem .., tudni azt, hogy a & karakter okozza a hibát és az hol van nem semmi)
Viszont azt megkérdezném, hogy mi okozhatta/mi válthatta ki a hibát, mert ilyen gond eddig nem volt?
(Ráadásul csak véletlenül vettem észre a figyelmeztető szöveget, mivel az oldal alján lévő cookie infocsík eltakarta).
Egyáltalán mindezt miért a mindenki által látható oldalon jelezte nem pedig másutt? -
sz.j
nagyúr
Srácok, a segítségeteket szeretném kérni, mivel sajnos nem tudok angolul, a google fordítójában most nem bízok.
Az oldalunk alján megjelent egy figyelmeztetés, ha jól gondolom a 3WTC bővítménnyel kapcsolatban.
Szerintetek mi a gond az oldalon és azt hogy tudnám megszüntetni? -
sz.j
nagyúr
A sablonunk beállításai között van egy olyan beállítási lehetőség, hogy kisméretű kijelzőkön (pl. mobilon) ne a hagyományos menüsor jelenjen meg hanem egy szimbólum amire rákattintva nyílik le, jelenik meg a menü.
Ezzel kapcsolatban a kérdéseim az alábbiak:
- a szimbólumos menü mennyire ismert/elfogadott a mobilt használók között?
- melyik a felhasználóbarátabb (tekintettel az idősebbekre is)?
- szerintetek melyik menü a jobb, eredményesebb (konverzió)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Robotporszívók
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Videós, mozgóképes topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest