- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Hello,
kérdezném, hogy ti mennyire veszitek komolyan a tavaly okt. 1-i jogszabályban előírt Cookie figyelmeztetést?
A cikk szerint, ha nincs semmi konkrét Cookie-t igénylő eleme az oldalnak, akkor is tárol cookie-kat minden CMS oldal. Mert akkor tényleg minden általunk készített WP oldalra fel kéne elvileg tenni ezt a csíkot.
Azt meg tudnátok mondani, hogy egy WP oldal milyen cookie-kat tárol minden esetben és miért teszi? -
spiritex
veterán
Ha a tárhelypark-on a fő domain-emhez hozzáadok egy másik "ujdomain.hu"-t (nem aldomain-t!), akkor a Softaculous WP telepítésnél nem kell megadni könyvtárat ugye? Automatikusan létre fog hozni a gyökérben egy "ujdomain" könyvtárat és oda fogja telepíteni a WP-t. Félek nehogy ezt is a public_html-en belülre tegye és felülírja a jelenlegi domain-em WP könyvtárait és file-jait. Előre is köszi!
-
spiritex
veterán
Köszi szépen! Sikerült, viszont most más a gondom, amikor aktiválni akarom a wpml plugin-t, akkor ilyeneket ír ki:
Warning: mysql_query(): Acces denied for user "@"'localhost' (using password: NO) in home/domain nevem/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 2358
Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in home/domain nevem/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 2358és akkor ezek ismétlődnek a 2362, 2372 és 2379 sorokra. A tárhely a tárhelypark, akik úgy tudom jók, mégis itt van ez a jogosultság hiba, pedig ez a plugin már felment sok más szerverre. Írtam nekik, de ugye ma hiába várom a választ...
Mi lehet a gond? Előre is köszi! -
spiritex
veterán
Azt szeretném kérdezni, hogy ha egy WP oldal admin felületére be tudok lépni, de az ftp-re nem, akkor egy bővítményt le tudok valahogy menteni az admin felületen keresztül, vagy kizárólag ftp-ről lehet? Köszönöm előre is!
-
spiritex
veterán
válasz
janesart #2329 üzenetére
-
(#2357) Gabis
Én is sokáig azt használtam, de ugyanúgy nem volt mindenre jó, ahogy az ingyenes ininet-es szerver, így aztán én is arra jutottam, hogy megéri előfizetni egy normális tárhelyre, mégha csak az első évben 100MB-ot adnak is occsón, az is elég tesztelgetésre. -
spiritex
veterán
válasz
infectedmann #2344 üzenetére
Világos, akkor nekem ehhez az egyszerűbb híroldalhoz nem fog kelleni.
-
spiritex
veterán
Értem, köszi!
Azt meg tudnátok még mondani, hogy mire jó a nagyon összetett, rengeteg beállítási lehetőséggel rendelkező NextGen Gallery? Hiszen a gyári WP galériakészítővel is bedobom egyszerre az összes képet, ami kell az egyes bejegyzésekhez, mellé felrakok egy egyszerű, igazán lightweight Lightbox plugint, konkrétan ezt, és így meg tudom nézni a képeket szép lightbox-ban, léptetve őket vagy automatikus slideshow-ban, végtelenítve, vagy nem, stb.
Tehát mire való az a sok beállítási lehetőség a NextGen-ben, mik azok a dolgok, amikkel többet tud?
Köszi! -
spiritex
veterán
Hellósztok, azt szeretném kérdezni, hogy ha a WP Beállításai közt be van állítva, hogy a Nagy képek mérete max. 800x450 pixeles legyen ([link]), akkor feltöltés után, ha megnézem a Médiatárban miért nem méretezte át feltöltés közben a képet? Miért 1366x768-as még mindig?
Ha ezt így nem lehet megcsinálni, akkor mi a módja annak, hogyha feltöltök mondjuk 50 képet, akkor a maximális felbontása az összes nagy képnek 800x450 pixel legyen? Köszi előre is! -
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
Olyan kérdésem lenne, hogy a WP admin felületén az admin Adatlapján és a Beállítások/Általános alatt az admin e-mail címe (ami jelen esetben admin@weboldalcím.hu) megváltoztatható-e egy tetszőleges gmail-es címre?
Illetve az említett admin@weboldalcím.hu e-mail cím hol érhető el? Mert a honlap egyik bejegyzéséhez hozzászólt valaki és a Beállítások/Interakció alatt be van állítva, hogy az admin kapjon e-mail értesítést, ha egy bejegyzéshez hozzászóltak, de nem kapott. Gondolom azért, mert nem használja ezt az admin@weboldalcím.hu címet, nem is tudom hol kell elérni. Ezért szeretném átírni a saját gmail-es címére. Nem gond?
Köszönöm előre is! -
spiritex
veterán
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy van olyan naptár plugin, aminek több hozzáférési jogosultságot lehet adni? Pl. egy főnök hozzáad bejegyzéseket, amiket egy bizonyos csoport tagjai (munkatársak) láthatnak, közülük 1-2 (helyettes, titkárnő) szerkeszthet is, de létezik egy harmadik csoport is (megrendelők, nyilvánosság) akik számára teljesen más bejegyzések láthatóak csak.
Köszi előre is! -
spiritex
veterán
Újabb probléma. A megrendelő azt szeretné, ha a védett tartalmainak (mert van több) az összes jelszavát eltárolná a böngésző.
"WordPress will only track one password at a time. Therefore, if two posts use two different passwords, entering the password for post A, then entering the password for post B means that revisiting post A (or any post which shares its password) will require the user to re-enter the password for post A."
De ugye a WP csak az utoljára beírt jelszót menti el cookie-ba, a böngésző pedig nem tud jelszót menteni az aloldalakhoz, csak a fő domain-hez. Erre nincs valami megoldás?
Köszi előre is! -
-
spiritex
veterán
Egyrészt arra keresek megoldást, hogy a jelszóval védett oldalaknál mit lehetne tenni, hogy kiírja, ha rossz a jelszó, mert alapból sajnos nem írja ki, hogy rossz a jelszó, csak simán nem csinál semmit.
Másrészt ha ezt nem lehet könnyen megoldani, akkor legalább az lenne jó, ha ennek a gyári szövegnek: "Ez a tartalom jelszóval védett, megtekintéséhez adjuk meg a jelszót" a végére oda tudnám írni, hogy "A hibás jelszóról nem tájékoztat a rendszer", de nem tudom hova kéne beírnom.
Köszönöm!
-
spiritex
veterán
Az enyém is kicsitt off, de azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet megoldalni egy sima bejegyzésben, hogy pl. 5 képet felrakok jobbra rendezve és mindegyik elé írok egy pár soros leírást, de mindegyik kép magasabb, mint a saját, pár soros leírása, ezért a következő kép leírása becsúszik az előző leírás alá holott a előző leírás képe után kéne, hogy kezdődjön. Természetesen hiába nyomok sok entert, nem segít.
Magyarul hogy kell megoldani az ilyen és hasonló szekcióra bontást, hogy 1 blokk legyen a szöveg és a kép, a következő pedig alatta kezdődjön? Köszi előre is! -
spiritex
veterán
válasz
adatfalo #1997 üzenetére
Én nem tudom keresgéltél-e már itt, de van sok tagsági plugin:
[link]Akár mindjárt az első kettő jó lehet! Membership
Membership2 -
spiritex
veterán
válasz
adatfalo #1995 üzenetére
Akkor esetleg valami hírlevél küldő plugin-nel próbálkozz, pl. MailPoet, ahol csak kicsit át kell írogatni a kifejezéseket, és talán már jó is. Tehát az illető nem Feliratkozik, hanem Beregisztrál, és az Állapot nem Leiratkozva/Feliratkozva, hanem Nincs befizetve/Befizetve, és a kiküldött levél alján ott a link, hogy megnézhesse az állapotát. Nem biztos, hogy megoldható, hogy ha már látja az állapotát, akkor ne tudja szerkeszteni, de talán.
-
-
spiritex
veterán
válasz
trisztan94 #1977 üzenetére
Ebben igazad van. És más dolgokat (főleg a kinézetet illetően, mert elsősorban grafikus vagyok ) adtam is már tanácsokat, de ez a kérés nem tűnt butaságnak. Köszi!
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #1969 üzenetére
Végülis találtam egy nagyon jó kis plugint: download monitor. Több mint jó számomra.
-
spiritex
veterán
válasz
trisztan94 #1970 üzenetére
Köszi a választ!
Egyébként azért kellett letöltetni, mert a megrendelő így akarta. Úgy tudom azért, mert vissza kell neki küldeni e-mail-ben. -
spiritex
veterán
Viszont lenne egy új kérdésem:
Van arra lehetőség, hogy a pdf letöltését (ami igazából egy kupon) számolja valami, és szolgáltassa ezt az adatot az admin számára? Köszönöm szépen előre is! -
spiritex
veterán
Nem kimondottan WP téma (igazából HTML5), de tegnap arra lett volna szükségem, hogy egy WP oldalra felrakott pdf linkjére kattintva ne megnyissa azt a böngészőben, hanem ajánlja fel a lementését. Rákerestem itt a fórumon a pdf szóra, de nem volt erre megoldás.
Nos, ha valakit szintén zavarna ez, és nem akar bonyolultabb megoldásokkal kínlódni, mert a google főleg azokat dobja fel, akkor az a legegyszerűbb megoldás, hogy az < a href="http://xxx" target="_blank" > letöltés < /a > sorba be kell tenni egy download="xxx" attribútumot, az idézőjelek közé a mentendő file kívánt nevét írva.
-
spiritex
veterán
Az általam készített WP oldalt lementettem az általad javasolt BackWPUP plugin-nel. Először egy adatbázis mentést csináltam, ami 110 kbyte lett, majd egy teljes backup-ot, ami meg 44 Mbyte. Mindkettő bz2-es file, és a szerverről (a content mappából) a gépemre is elmentettem.
Két dolgot szeretnék kérdezni:
1. ha ezzel a lementett weboldallal bármi lenne, feltörnék, elszállna, vagy nem tudom valahogy tönkremenne, akkor hogyan kell visszaállítani? Simán TotalComm-ben ftp-vel fellépek a szerverre és felülírok mindent a kicsomagolt bz2 tartalmával?
2. ha foglalnék magamnak egy saját domain-t (akár ugyanazon a tárhelyen, akár máshol), hogy az aktív munkáim nagyobb beavatkozásait mindig ott teszteljem először az éles oldal helyett (tapasztalataim szerint wampp-pal nem mindig működik minden), akkor hogy tudnám oda átvinni a fent említett teljes lementett tartalmat? Itt is elég a felmásolás a szerver gyökérkönyvtárába? Vagy először telepíteni kell egy szűz WP-t és utána felülírni mindent? Adatbázis nevet, vagy bármi mást nem kell átírni?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
Köszi a válaszokat mindenkinek! Akkor olvasgatok és backup-olok!
Már csak az érdekelne ebben a témában, hogy attól, hogy egy sablon vagy plugin korábban íródott, mint a 4.4-es WP és nincs is hozzá frissítés, mint ahogy az általam használt sablonhoz és pl. a MailPoet-hez sincs:
akkor addig nem is érdemes frissíteni a WP-t, csak majd akkor, ha a sablonhoz és a plugin-hez is megérkezik a frissítés? Vagy attól még működhetnek? -
spiritex
veterán
Azt szeretném kérdezni, hogy ti minden gondolkodás nélkül frissítitek a bővítményeket és a WP verziót, azonnal ahogy megjelennek? Nincs ennek semmi veszélye? Nem kell semminek sem utánajárni frissítés előtt? Csak nehogy valami ne működjön... mert a hardver firmware update-eknél is sokszor van gubanc, és valami rosszabb, mint előtte.
Köszi! -
-
spiritex
veterán
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy WP-ben van olyan, hogy egy megadott link egy WP oldalnak a közepére vagy aljára ugorjon, ne a tetejére? Köszi!
-
spiritex
veterán
Lehet, hogy nagyon amatőr a kérdés, de hogy kell egyes oldalakhoz más-más widget-eket rendelni? Mondjuk az ingyenes Twenty Fourteen-ben? Tehát, hogy a jobb oldali Tartalom oldalsávban bizonyos oldalakon ne ugyanazok a widget-ek jelenjenek meg, mint az összes többin.
Köszi előre is! -
spiritex
veterán
Tudnátok ajánlani egy megbízható és magyarul is tudó hírlevélküldő plugin-t? Köszi előre is!
-
spiritex
veterán
Az minek köszönhető, a WP-nek magának vagy a használt sablonnak, hogy elég egy aloldal első kezdőbetűjét beírni és a címet kitalálja, kipótolja, és bejön az oldal?
-
spiritex
veterán
válasz
Neil Watts #1721 üzenetére
Köszi! És akkor a META Tag-ek közé fel kell venni a Noindex-et és annyi?
-
spiritex
veterán
Azt meg lehet oldalni, hogy egy weboldal egy bizonyos oldalát ne lehessen megtalálni a google-ben? Tehát, hogy a robotok ne tudják bejárni, indexelni? Nem szerepel egy menüpontban sem, de ez gondolom nem elég... Köszi!
-
spiritex
veterán
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy mi a módja, hogy az általam elkészített weboldal biztonságban legyen? Van valami biztonsági mentés Plugin, vagy elég ha a tárhelyről lementem a wp-admin, wp-content, stb. könyvtárakat mindenestül a gépemre? Lehet, hogy amatőr a kérdés, de nem tudom mi a teendő. Annak idején Joomla-ban volt egy Backup plugin... Köszi!
-
spiritex
veterán
Segítsetek kérlek, hogy a Beállítások / Olvasás menüpont alatt mire való a:
Keresőmotor láthatóság: Megtiltjuk a keresőmotoroknak, hogy bejárják az oldalunkat opció?Mi értelme letiltani? Nem a keresőmotoros bejárás segít abban, hogy előbb-utóbb kiadja az oldalunkat a google a keresőben?
Köszi!
-
spiritex
veterán
válasz
Dexter68 #1656 üzenetére
Köszi a választ!!!
Igazad volt, és akkor ezen továbbhaladva feltettem a 4 fő típust: Roman, Italic, Bold, Bold Italic, mindegyikre csináltam egy @font-face { font-familyalatino-Italic; ... stb. kódrészletet, csak nem tudom, hogy helyes-e ez a fajta hivatkozás rájuk, mert más nem jutott eszembe? Különösen a bold italic-kal vagyok bajban és az <em> <strong> hivatkozással...
p {
font-family: Palatino-Roman;
}em {
font-family: Palatino-Italic, Times;
}strong {
font-family: Palatino-Bold, Times;
}<em> <strong> {
font-family: Palatino-BoldItalic, Times;
}Mert ez az eredmény:
-
spiritex
veterán
Olyan kérdésem van, hogy ha Custom Font-ot akarok használni egy WP témában, akkor ugye a legtisztább eljárás a manuális felmásolása a web-fontoknak a wp-content/themes/saját-téma/fonts könyvtárba, utána pedig a css módosítása pl. a következőképpen:
@font-face {
font-family: Palatino-Roman;
src: url(http://.../wp-content/themes/saját-téma/fonts/Palatino-Roman.eot);
src: url(http://.../wp-content/themes/saját-téma/fonts/Palatino-Roman.eot?#iefix) format('embedded-opentype'),
url(http://.../wp-content/themes/saját-téma/fonts/Palatino-Roman.woff) format('woff'),
url(http://.../wp-content/themes/saját-téma/fonts/Palatino-Roman.ttf) format('truetype'),
url(http://.../wp-content/themes/saját-téma/fonts/Palatino-Roman.otf) format('opentype'),
url(http://.../wp-content/themes/saját-téma/fonts/Palatino-Roman.svg#Palatino-Roman) format('svg');
font-weight: normal;
font-style: normal;
font-stretch: normal;
}A konkrét Palatino font-nak 10 féle különböző alakja van: roman, italic, light, light italic, medium, medium italic, bold, bold italic, black, black italic.
Én egyelőre CSAK a "Roman"-t másoltam fel a könyvtárba és CSAK a fenti (sima Roman-ra való) kódot illesztettem be a CSS-be, mégis valamiért mutatja a Bold, az Italic és a Bold Italic betűket is:
Az az egyik kérdésem, hogy miért? Honnan veszi a Bold-hoz, az Italic-hoz és a Bold-Italic-hoz a fontokat?
Illetve azt szeretném még kérdezni, hogy ha az ember jól akarja csinálni, akkor elvileg a fenti kódot még 9x meg kéne ismételni, ha mind a 10 altípust használni szeretném? Tehát egyszer Palatino-Italic-ra, utána Palatino-Bold-ra, majd Palatino-Bold-Italic-ra, stb.???
Bár az sem világos, hogy ha fel is teszem mondjuk a Black-et vagy a Medium-ot, akkor hogy fogom tudni őket használni a WP Editor-ból, ahol csak egy "B" gomb van a Bold-ra és egy "I" az italic-ra...
Előre is köszönöm a segítséget!
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Kezdő vagyok ebben a szakmában és a segítségeteket kérném.
Csinálnom kéne egy WP weboldalt, ahol unicode-os betűkészletre lesz szükség az idegen nyelvi karakterek (és a magyar karakterek) megjelenítése miatt úgyszintén. Mert majd word-ből kéne bepaste-elni a spéci karakteres bejegyzéseket. Hol tudnék ilyen ingyenes témákat keresni? Ha itt bármelyiket kiválasztom, az mind meg fog felelni ennek az elvárásnak? Mindegyik unicode-os betűkészletet (pl. arial, tahoma) használ?
Előre is köszönöm! -
spiritex
veterán
válasz
Nagytalp #1280 üzenetére
Mert te megcsinálnád 0-ról HTML5 alapokon a fél perces bonyolult animációkkal teli bannert úgy, hogy megvan szinte az egész, és csak módosítani kell rajta?
Amúgy engem nem a megoldás érdekelt, mert tudom, hogy be kell tenni a "Trusted Location" közé, engem az érdekelt volna, hogy más hogy csinálja azt, hogy ha másik gépen indítják (tehát nem a helyi gépén), akkor miért indul el neki.
-
spiritex
veterán
Ebben tudnátok esetleg segíteni? Mert a konkrét topic sajnos alszik, vagy irányítsatok legyetek szívesek a megefelelő helyre. Köszi!
-
spiritex
veterán
Egy meglévő WP honlapot kell átültetnem angolra. Ma vettem észre, hogy 07.11-én érkezett két komment (mind2 jóváhagyásra vár) a Hello Világ című gyári Bejegyzésre, ami nincs is megjelenítve az oldalon. Két teljesen értelmes, magyar nyelvű komment egy színházi előadásról, a kommentelők facebook címével. Ez mi lehet???
-
spiritex
veterán
Nagyon köszönöm! Megoldotta!!!
Ehhez mi kellett volna, ami nekem nincs? Nagyobb html és css ismeret? Amúgy az 50% és 0 mit csinál ebben a sorban? Hogy középre és fel rakja? Vagyis megfelel a center top kettősnek?
Kísérletezgettem, mi mire jó, és ha kitörlöm a no-repeat-et és a scroll-t akkor is ugyanolyan jó. Hogy-hogy? Boccs a sok kérdésért, de kezdő vagyok. -
spiritex
veterán
Aki ért a dolgokhoz, kérem segítsen, miért nem tudom a gyári Twenty Thirteen témánál kifuttatni a Header képét 1920 pixelre. (A .nav-bar-t sikerült átírnom.)
Így néz ki: [link]
Ha megnézem Firebug-gal, akkor a jobb felső sarokban szerepel egy .site-header rész, azon belül pedig egy 1600px, és ha átírom 1920-ra, akkor átmenetileg jó lesz a képernyőn: [link]
De honnan származik az a sor? Mert a téma style.css-ben nincs: [link]
A max-width-et hiába rakom át 1920px-re, az nem segít. Melyik file-ban keressem ezt az "...1600px no-repeat scroll;" részt?
Előre is nagyon köszi!
-
spiritex
veterán
Köszönöm mindkettőtöknek a választ!
"PHP fájlok módosítgatására viszont nem sokszor van szükség egy normális téma esetében"
Az alap Twenty Thirteen esetében már alapból kellett módosítanom a footer.php-n, mert nem az évet és a cégnevet írta alul, hanem, hogy "Proudly powered by WordPress", tehát ezt meg kellett keresnem és átírnom.
-
spiritex
veterán
Olyan kérdésem lenne, hogy a megvásárolt prémium sablonok tudnak magyarul? Tehát a sidebar-ok, widget-ek, pl. Keresés magyarul jelennek meg? Honnan lehet ezt kideríteni a megvásárlás előtt? Írja a dokumentációban vagy írni kell e-mail-t a készítőnek? Vagy minden esetben kézzel kell utólag kell átírogatni a php file-okban a megfelelő szavakat? Köszönöm előre is!
-
spiritex
veterán
Olyannal találkoztatok már, hogy eltűnnek az admin felületről az oldalak, majd ha újra létrehozza az ember, akkor láthatóan 2x van meg valahol? Egyrészt miért tűntek el, mivel lehetne visszahozni, vagy ha nem lehet és újra legenerálom, akkor legalább mit és honnan kéne törölni, hogy ne szerepeljen 2x, jelen esetben a Bemutatkozunk:
Itt viszont láthatóan csak 1x van:
Köszi!
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Most kezdek bele a WP-s honlapgyártásba. Lenne 3 kérdésem hozzátok:
- Ha az ember megvásárol egy sablont, akkor szabadon eltávolíthatja a footer rész aljáról a templatemonster, cyberchimps, stb. nevet? Tehát jogilag el szabad tüntetni, ha már megvásároltam?
- Korábban joomla-ztam, ott volt egy ?tp=1 kód, amit be lehetett szúrni a link végére, és megmutatta, hogy milyen területei vannak a sablonnak, hova és mlyen modulokat lehet helyezni. Ezt hogy lehet megnézni egy WP sablon esetén? Tehát honnan tudom, hogy mennyire osztható fel az oldal? Hol vannak a teljes szélességű részek, hol vannak sidebar-ok, footer-ek, stb.?
- Melyik a leginkább módosítható, átszabható ingyenes sablon, ha van ilyen? Azt szeretném, ha egy konkrét ingyenes sablont több helyre is fel tudnék használni, és ne lehessen egyből látni, hogy ez ugyanaz a sablon.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest