- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
spiritex
veterán
Arra van valami megoldás, hogy egy weboldalt, ami www.weboldal.hu/kategoria/2 /3 /4 /5... stb. aloldalakra van bontva egyben megjelenítsen a böngésző? Vagy ha az nem működik akkor egy html-ben, pdf-ben vagy doc-ban le tudjam menteni? Köszi!
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
Olyan kérdésem van, hogy azt szeretné az ügyfél, hogy olyan hírleveleket küldjön ki, amiknek kész a váza, kész a sablonja, de a tartalmi részét random rakná (olvasná) bele a hírlevélküldő egy táblázatból vagy adatbázisból, amit időnként kézzel is tudna bővíteni. Hallottatok már ilyesmiről? Létezik ilyen akár WP alatt, vagy azon kívül?
Előre is köszönöm!
-
spiritex
veterán
Valaki, aki még nem frissítette a MailPoet-et a 3.4.4-re és megvan még neki a 3.4.3-as verziója az kérem tegye fel nekem valahova, mert az új összeakadt egy másik plugin-nel.
Előre is nagyon köszi! -
spiritex
veterán
Minden szépnek és jónak tűnt, működött minden Bővebben gomb (a Kosárba tevés helyett szépen elvitt a termék részleteihez), de amikor a konkrét terméknél Kosárba szerettem volna tenni a terméket nem tette meg, egészen pontosan megmaradt a fejléc és alatta minden fehér lett. Maradt a termék oldalon és nem ugrott át a Kosár oldalra. Mi lehet ennek az oka? Előre is köszi!
remove_action('woocommerce_after_shop_loop_item','woocommerce_template_loop_add_to_cart');
add_action('woocommerce_after_shop_loop_item','woocommerce_template_loop_go_to_cart');
function woocommerce_template_loop_go_to_cart() {
global $product;
?>
<a class="button add_to_cart_button" href="<?php echo get_the_permalink($product->id); ?>"><?php _e('Bővebben'); ?></a>
<?php
}Ide tettem be.
-
spiritex
veterán
Ha az illetőnek máshol van a domain-je és máshol a tárhelye, akkor az ingyenes SSL szolgáltatást (ha egyáltalán általánosan kijelenthető, hogy manapság ez már ingyen jár) ki adja a kettő közül, a domain- vagy a tárhelyszolgáltató?
Előre is köszi! -
spiritex
veterán
Azt szeretném kérdezni, hogy amikor jóvá akarok hagyatni, el akarok fogadtatni egy weboldalt, mint új "Barion-os elfogadóhelyet", akkor előtte fel kell tenni a WooCommerce-et, meg kell csinálni a webshop-ot, temékekkel, mindennel, vagy azt elég utána?
Mit értenek ez alatt, mit vizsgálnak?:
"Ezután megvizsgáljuk az elfogadóhelyedet a törvényi előírások miatt, és ha mindent rendben találunk, e-mailben értesítünk!" -
spiritex
veterán
Csak hogy segítsek, ha valakinek szüksége lenne rá.
A WooCommerce "okos" módon nem állítja vissza a készletet, ha egy rendelés lemondásra, vagy törlésre kerül.
Ez a 4 éves plugin megteszi szerencsére! E nélkül minden lemondott termékbe egyessével be kell lépni, és növelni a készletet 1-el.De arra sajnos még nem sikerült rájönnöm, hogy mit lehet tenni az ellen, hogy a rendelés önmagában még ne csökkentse a készletet, csak a kifizetett státusz.
-
spiritex
veterán
válasz
HollyBoni #4518 üzenetére
Persze, csak szerintem inkább az alap Woo-nak kéne pénzbe kerülnie és benne lennie teljesen alap funkcióknak, hogy ne keljen úgy összevadászni fél nap alatt ilyen alap dolgokat, mint új mező hozzáadása, vagy kötelezővé tétele... Szerintem, de aztán lehet, hogy másnak meg ez így a jó...
-
spiritex
veterán
Újabb furcsaságba ütköztem a WooCommerce-nél. Miért csökkenti a készletet, ha még nincs kifizetve a termék? Nem lehet megoldani azt, hogy csak akkor csökkentse, ha megérkezett az összeg?
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #4502 üzenetére
Mindenki meg van elégedve a WooCommerce fizetési űrlapjával (checkout form)? Senkinek nem volt eddig szüksége új mezőt hozzáadni az űrlaphoz vagy kötelezővé tenni egyiket vagy másikat? Mert körülnéztem a WooCommerce add-onok között és ott sem találtam rá megoldást. Csak php kódolós megoldások vagy third party plugin-ek vannak. Valakinek van valamelyik megoldással valami tapasztalata?
Előre is köszi! -
spiritex
veterán
válasz
Flowtation #4503 üzenetére
Olyan nem létezik, hogy nincs előtte sem http sem https, valamelyiknek lennie kell, csak a Chrome nem rakja elé, de azért ott van az. Nézd meg másik böngészőben!
Az oldalad bejön www-vel és anélkül is, én sem szoktam odatenni a www-t, amikor domain-t foglalok, nincs rá szükség. Látható, hogy a www-s verzió át van irányítva a www nélkülire, azért jön be www-vel beírva is.
Az oldal bejön http-vel és https-sel is, de a https nem teljesen Biztonságos, mert van benne Mixed content, azaz http hivatkozások. Ha nem létszükséglet a teljesen biztonságos kapcsolat (a zöld lakat), mondjuk mert az oldal nem cserél személyes adatokat az olvasókkal, akkor semmi teendőd nincs. -
spiritex
veterán
Előre is elnézést, mert, most hogy belevágtam, jönni fogok a WooCommerce-es kérdéseimmel.
Mindjárt felmerül a kérdés, hogy a temékösszesítőnél a termékek mellől hogy lehet eltüntetni a képet (mert tanfolymokat fognak árulni), vagy legalább a méretén hogyan lehet kicsinyíteni? Ugyanez a kérdés a konkrét termék adatlapja esetén.
A másik problémám, hogy a Pénztárnál hogy lehet a mezőket szerkeszteni, hogy melyik kötelező és melyik nem, ill. hogy adok hozzá új mezőket, pl. Adószámot? A Rendelési jegyzeteknél hogy írom át a dobozban lévő szöveget? A kuponos kék sávot hogy tudom eltüntetni?Előre is köszönök minden segítséget!
-
spiritex
veterán
Köszi, igen jó lenne majd kártyás fizetés is. Most a tárhelypark bekapcsolta nekem az autoSSL-t, az admin beállításokban átírtam a két oldal linket http-ről https kezdetűre, és mivel ezután Mixed content-et írtak a böngészők, ezért a Better Search Replace bővítménnyel lecseréltem az összes táblában az összes http-t https-re, és így most zöld lakatos, secure minden oldal. Ezt így jól csináltam?
Még azt nem tudom baj-e, hogy a http cím is él, és ha igen mit csináljak, hogy ne jöjjön be a sima http oldal, csak a https-es? -
spiritex
veterán
Még egyszer nekifutok.
WooCommerce alá szükséges a biztonságos SSL (https) kapcsolat vagy nem?
-
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #4450 üzenetére
Ez így bonyolult kérdésre sikerült... Átfogalmaznám:
Ti hogy csinálnátok meg, milyen pluginokat használva azt a feldatot, hogy az ügyfél néhány tanfolyamának (3-4 fajta) X számú férőhelyeire szeretne jelentkezőket online regisztráltatni (név, cím, mobil, számlázási név, számlázási cím, adószám), akik jegyeket foglalnának az egyes tanfolyamokra, és a rendszer azonnal kifizettetné velük a jegy árát bankkártyás fizetéssel, visszajelezne nekik, hogy kifizették és biztosították a helyüket, és online számlát is küldene utána nekik, valamint a weboldalon csökkentené az elérhető helyek számát?
Nem ártana, ha utána automatikus emlékeztető e-maileket is küldene a jelentkezőknek X nappal a tanfolyam előtt az időpontról és helyszínről, illetve, ha tanfolyami csoportokba szedné a jelentkezőket a rendszer, és kézzel is lehetne nekik hírleveleket küldeni...Ez elég komplex feladatnak tűnik, egy woocommerce webáruház pedig szerintem nem éppen erre való.
Aki tud, kérem segítsen, hogy akár fizetős megoldással hogy lehetne ezt a feladatot megoldani, mi lenne a legcélravezetőbb.
Előre is nagyon köszönök bármilyen segítséget!
-
spiritex
veterán
Azt szeretné az ügyfél, hogyha az Events Manager-es esemény (jelen esetben tanfolyamra) regisztráló plugin-je kártyás fizetésre és online számlázásra lenne alkalmas. Azt tudom, hogy a Woo-t össze lehet kötni a Transgate kártyás fizetéssel és a számlázz.hu számlázóval, de hogy kötöm össze az Events Manager-t a Woo-val? Van valakinek valami tippje?
Előre is köszönöm! -
spiritex
veterán
Nálam is éppen ez az aktuális téma fut. Tudnátok segíteni, hogy honnan érdemes SSL tanúsítványt vásárolni egy az oldalon történő PayPal vagy kártyás vásárlás beállításának érdekében, mert gondolom ide az ingyenes verziók nem éppen elégségesek. Miután megvan a tanúsítvány kell valamit tennem szerver oldalon, vagy elég a kódrészlet beszúrása a .htaccess-be és a wp adminban a két URL átírása http-ről https-re? Köszi!
-
spiritex
veterán
Az már sajnos eleve https-en volt, és úgy is rossz volt.
De most megoldódott a probléma úgy, hogy nem iframe-el tettem be, hanem kerestem egy google map plugin-t, és így most jó mac gépeken is, csak kicsit félek, hogy nehogy visszaéljenek az API kóddal.
Nem tudod, hogy ez maradhat-e None-on?
Nagyon veszélyes, ha az API nincs korlátozva? -
spiritex
veterán
válasz
Tatejkas #4390 üzenetére
A videó első fele szerint (tehát kézzel beadni az iframe kódot) csinálom én is évek óta, természetesen html nézetben adom mindig hozzá, és működik is! De ez a módszer nem használ API-key kódot, amit korábban írtál (#4387)-ben, hogy mindenképpen kell hozzá, de itt sehol nincs szó API-key-ről.
Nem azzal van gond, hogy nem működik, hanem azzal, hogy ismerőseim mac gépein (néha nálam PC-n Firefox alatt is) az a hibaüzenet jelenik meg, amit linkeltem, tehát, hogy:
The Google Maps API server rejected your request. Requests to this API must be over SSL. Load the API with "https://" instead of "http://". -
spiritex
veterán
válasz
Tatejkas #4387 üzenetére
Abban tudnál segíteni, hogy hogyan kell megvédeniezt az API-kódot?
[kép]Elvileg a HTTP referrers védelmet kell beállítani, de amikor kiválasztom, megjelik egy doboz, ahova URL címe(ke)t kell beírni, *.example.com. Ide milyen URL címe(ke)t adjak meg? Mert megadtam a konkrét oldal címét, a *.domain.hu-t, ahol a térképet szeretném használni, és ez fogadott az én IP címemmel.
-
spiritex
veterán
Ha a fenti kérdésben nem is tud senki segíteni, abban tudna valaki, hogy egy google térkép beágyazásának mi a módja? Ti hogy szoktátok, hogy nem jön elő ez a hiba mac gépeken, meg néha pc-n is firefox-ban?
Én így szoktam beágyazni, hogy kimásolom innen a kódot, és simán beillesztem a WP oldalába, de van valami google API Key is, amit itt kell igényelni, de nem tudom mire jó, és milyen esetben kell használni. Tudnátok ebben segíteni? Előre is köszi! -
spiritex
veterán
Ezzel mit lehetne kezdeni? Miért nem jeleníti meg a google térképet némelyik böngésző?
https-re történő átállás nélkül van valami megoldás?
Előre is köszi! -
spiritex
veterán
Legkorábban vasárnap tudom feltenni, de én is az ő cikke alapján állítottam be, amit lehetett, nyilván azóta frissült a plugin és sok minden nincs benne, de szerintem a képek tömörítése és lazy load-ja jelenti a legtöbbet. Ezenkívül amit lehetett, és úgy láttam hogy számomra nem felesleges, azt bekapcsoltam.
-
spiritex
veterán
Ha most sem jók az eredmények, írj nyugodtan a support-nak magyarul, mert nagyon segítőkészek!
Nekem azóta a mobil verzió 100%-os, az asztali pedig 95%. A megrendelő is csak ámul az eredményeken.
A múltkori problémámra végül az lett a megoldás, hogy kizártam az esemény regisztráló oldalakat a cache-elésből, és így már működnek a form-ok.
Ami egy picit zavar az csak az, hogy annyira gyorsan tölti be az oldalakat, hogy először (gép és net sebességtől függően) kb. fél - egy másodpercig Arial a címek betűtípusa és utána vált át gyorsan a CSS-ben megadott saját betűtípusra. -
spiritex
veterán
"A .... file mérete meghaladja a honlaphoz engedélyezett maximális feltöltési méret."
Galériába tettem volna fel egy PDF-et.
Ezzel tudok valamit kezdeni, tudok a felső korláton állítani? Vagy a szolgáltatótól függ és forduljak hozzájuk?
Köszi! -
spiritex
veterán
Olyan problémába futottam, hogy az ügyfél Esemény plugin-je nem vette fel a regisztráló ügyfelek űrlapon keresztüli jelentkezéseit, mint később rájöttem a Swift Performance miatt. Ugyanis lecache-elte az események űrlapos oldalait, és azt futatta le, így amikor rányomtak a Küldés gombra, nem csinált semmit... Az űrlap e-mail beállításaiban WP Mail volt beállítva. Szerintetek a PHP Mail jobb lehet? Tudom, hogy ki is lehetne zárni ezeket az oldalakat a cache-elésből, de akkor meg minek a Swift... Előre is köszi!
-
-
spiritex
veterán
Van még egy olyan problémám, hogy egy oldal mappáját ki kéne mozgatni a public_html-en belülről, azon kívülre. Tehát a fődomain tartalma mellett (ami a public_html mappa gyökerében van), van egy hozzáadott domain-nek is a mappája (benne a megszokott wp mappa struktúrával), aminek semmi keresnivalója ott.
Mi annak a módja, hogy ezt kívülre tegyem? Simán átmozgatom és cpanel-en módosítom, hogy mostantól kívül van a mappája? Vagy szabályosan migrálni kell pl. Akeeba backup-pal, tehát lementem, létrehozom kint a könyvtárat és ide áttelepítem az Akeeba kickstart-tal? -
spiritex
veterán
Felmerült egy újabb kérdés: A fő domain-nek hol mondom meg, hogy ne a public_html-ben keresse a file-okat? Mert a cpanel-ben csak al-domain-eknek tudom állítani a könyvtárát. Azért lenne erre szükségem, mert jelenleg a public-html-ben van a joomla-s oldal, amit nem szeretnék törölni, a WP oldalt pedig egy külső könyvtárba telepíteni, a fő domain-ek meg megmondani, hogy mostantól a külső könyvtárban keresse az oldalt. Meg lehet ezt így oldani, vagy mindenképpen törölnöm kell a joomla-t és a helyére tennem a WP-t?
-
spiritex
veterán
Arra van lehetőség, hogy az admin felhasználó nevét megváltoztassa az ember? Tehát aki konkrétan bejelentkezik a wp-admin-on. Mert azt tudom, hogy belül meg lehet változtatni a cikkek írójának nevét, de engem az admin neve érdekelne. Előre is köszi!
-
spiritex
veterán
Szerintem az Insert Headers and footers bővítmény kell neked.
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
A cache lejárat (cache expiry time) ideje ha jól tudom azt jelenti, hogy mennyi ideig legyenek a gyorsítótárazott elemek a felhasználó gépén. Ez az optimalizálók esetében általában 1800 másodpercre (azaz fél óra) van állítva.
A kérdésem az, hogy miért kell egyáltalán törölni a cache-t a felhasználók gépéről? Hiszen ha töröljük, akkor már nem lesz olyan gyors a betöltés... Miért nem lehet akár 1 hétig is rajta hagyni, azaz 604800 másodpercig?
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
Kedves The DJ!
Az általad leírt és ajánlott optimalizáló plugin valami csoda! Minden egyes Ft-ját megéri az árának.
Mutatom az optimalizálás előtti és utáni értékeket!Optimalizálás előtt Mobil
Optimalizálás után MobilOptimalizálás előtt Asztali
Optimalizálás után AsztaliNagyon köszi az ajánlást és a cikket is!
-
spiritex
veterán
BF alkalmával megvásároltam az 50% kedvezményes wpszaki kuponnal a Swift Performance plugin-t. Egyelőre a Trialt próbáltam ki, ami a Wizard futtatása után csak 4-5%-os javulást hozott, ami eléggé elkeserített. De utána bementem a Settingsbe és lefuttattam az Optimize Images opciót, ami 648 kép esetén kb. 2 óráig dolgozott, végigmentem az ottani beállításokon (CSS, JavaScript, stb.) is, majd az új mérés 50-60%-os javulást hozott!
Pár kérdésem van a bővítmény működésével kapcsolatban (csak hogy megnyugodjak)
:
- a bővítmény mennyire "cseszi szét" az oldalt és hogy lehet/szabad kikapcsolni (ha esetleg már nem kéne, vagy ne adj'Isten valami bajt csinálna)? Gondolok itt a CSS, JavaScript, HTML file-ok tömörítésére, összevonására.
- mikor és hogyan áll vissza a Swift Performance előtti állapot? Elég kikapcsolni a plugin-t? Mi történtik az eredeti CSS-sel, JavaScript-tel, amiket összevont, megőrzi őket valahol, tudnak újra működni?
- ha a sablonban van CSS beszúrási lehetőség, márpedig van, akkor azt továbbra is lehet/szabad használnom? Mi történik az ide beírt új kódrészletekkel? Azokat mikor veszi észre?
- ha frissítem a sablont, nem fog minden összekutyulódni?Előre is köszi a választ!
Megj: a Trial Settings menüpontjai (és azok opciói) egyébként alig hasonlítottak az általad felsoroltakra. Más volt a nevük, más opciók voltak bennük, vagy másik menü alatt voltak, stb.
-
spiritex
veterán
Hello, a Tárhelypark nektek sem jön be??? Az összes rajta levő oldal elérhetetlen!
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #3951 üzenetére
Találtam egy nagyon jó esemény plugint, az Events Manager-t, csak az a bajom, hogy az ingyenes verzióban nem lehet kötelezővé tenni a mezők kitöltését.
Tudna valaki segíteni abban (nem értek a php-hez!), hogy hova és mit kellene beleírnom ebbe a php-ba, hogy kötelező legyen a mezők kitöltése?
Előre is köszi!<?php
/*
* This file generates the default booking form fields. Events Manager Pro does not use this file.
*/
/* @var $EM_Event EM_Event */
//Here we have extra information required for the booking.
?>
<?php if( !is_user_logged_in() && apply_filters('em_booking_form_show_register_form',true) ): ?>
<?php //User can book an event without registering, a username will be created for them based on their email and a random password will be created. ?>
<input type="hidden" name="register_user" value="1" />
<p>
<label for='user_name'><?php _e('Name','events-manager') ?></label>
<input type="text" name="user_name" id="user_name" class="input" value="<?php if(!empty($_REQUEST['user_name'])) echo esc_attr($_REQUEST['user_name']); ?>" />
</p>
<p>
<label for='dbem_phone'><?php _e('Phone','events-manager') ?></label>
<input type="text" name="dbem_phone" id="dbem_phone" class="input" value="<?php if(!empty($_REQUEST['dbem_phone'])) echo esc_attr($_REQUEST['dbem_phone']); ?>" />
</p>
<p>
<label for='user_email'><?php _e('E-mail','events-manager') ?></label>
<input type="text" name="user_email" id="user_email" class="input" value="<?php if(!empty($_REQUEST['user_email'])) echo esc_attr($_REQUEST['user_email']); ?>" />
</p>
<?php do_action('em_register_form'); //careful if making an add-on, this will only be used if you're not using custom booking forms ?>
<?php endif; ?>
<p>
<label for='booking_comment'><?php _e('Comment', 'events-manager') ?></label>
<textarea name='booking_comment' rows="2" cols="20"><?php echo !empty($_REQUEST['booking_comment']) ? esc_attr($_REQUEST['booking_comment']):'' ?></textarea>
</p> -
spiritex
veterán
Sziasztok!
Az lenne a feladatom, hogy a meglévő Contact Form7-en keresztül limitálva legyen a regisztrálók száma. Tehát hogy egy tanfolyamra/előadásra maximum 20 ember tudjon regisztrálni, utána pedig ne engedjen többet. Meg lehet ezt csinálni valami CF7 kiegészítő segítségével? Vagy ha esetleg így nem, akkor van ötletetek, hogy hogy kéne?
Előre is köszönöm! -
spiritex
veterán
Sziasztok! Egy kész WP weboldalhoz (ami egy sima tanfolyamos weboldal, nem webshop) lehet-e bankkártyás fizetést adni? Illetve az ott történő fizetést össze lehet-e kötni egy automatikus online számlázóprogrammal, ami kiküldi az e-számlát? Vannak-e ezekre a feladatokra jó és megbízható plugin-ek?
Előre is köszi! -
spiritex
veterán
válasz
infectedmann #3746 üzenetére
Ok, igen, általában mindenki a reCapctha-t ajánlja, de csak kíváncsiságképpen: egy spam robot hogy jut túl egy CF7 végén levő kvízkérdésen?
-
spiritex
veterán
Azt szeretném kérdezni, hogy nagy gond-e, hogy a ContactForm7-et jelenleg spam-szűrő nélkül állítottam be a webhelyeken? Eddig azért úszták meg az oldalak a robot spammalést, mert a telefonszámot csak számmal lehet megadni, és ezt nem tudják, vagy csak szerencsém volt?
Illetve ha mindenképpen kell valami védelmet rátennem, akkor a CF7 kvíz kérdése (pl. mennyi három meg három?) ki tudja váltani a re-Capctha-t?
Előre is köszönöm! -
spiritex
veterán
válasz
infectedmann #3735 üzenetére
Ok, igen, de azt mindig kézzel szoktam frissíteni, és a legutóbbi frissítéskor (1-2 hónapja) nem volt semmi gond, azóta jött elő a hiba múlt héten valamiért.
-
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
Segítséget szeretnék kérni.
Az mit jelent, hogy egy WP oldal, ami évek óta jól működött, most kezd szétesni. Amikor nyomogatom az F5-ös frissítést, akkor a body wrapper hol ilyen széles, hol olyan, a fejléc hol fekete, hol a beállított szürke, a linkek hol felveszik a sablonban beállított arany színt, hol nem, hol kisebbek, hol nagyobbak, a szöveg alatti fehér háttér hol átlátszó (és emiatt a szöveg olvashatatlan a háttérkép miatt), hol megfelelően fehér?
Ezek mire utalnak? Előre is köszi! -
spiritex
veterán
Két kérdésem lenne:
AZ egyik az, hogy ha egy Joomla oldal domain-jét (ami helyett én fogok csinálni egy WP oldalt) nem átirányítom az új tárhelyre (konkrétan a Tárhelypark-ra), hanem átregisztráltatom hozzájuk, akkor a domain név egyből az ő tárhelyükre fog mutatni? Magyarul nem kell külön átirányítani a régi tárhelyről a TP tárhelyére.
A másik szintén ehhez a fenti feladathoz kapcsolódik, hogy ha megcsinálom az új WP oldalt, akkor a Google régi indexelését (tehát a Joomla oldalas linkeket) mennyi idő felülírni az újakkal, és hogy az a tipp, amit múltkor adtál, hogy csináljak egy oldaltérképet és a Google Search Consol-on keresztül küldjem be a Google-nek indexelésre felgyorsítja-e ezt a lecserélési, felülírási folyamatát a régi linkeknek?
Előre is nagyon köszönöm! -
spiritex
veterán
Ismét nagyon köszi! Birtokba vettem az oldalt a GSC-on, feltettem az XML Sitemaps plugint a WP oldalra, megcsináltam vele a sitemap-eket, megadtam a GSC-nak, hogy hol találja őket, beküldtem az indexelési kérelmet, és végre megjelenik a site:pelda.hu lekérésnél, de a sima rákeresésnél is ott van. Ha a teljes nevét írom be, akkor az 1. oldalon, ha pedig csak egy szót belőle, akkor a 11-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest