-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
A Divi önmagában tök jó és tetszik nekem is, próbálgattam én is nemrég. De a magazin stílust nem olyan egyszerű összerakni vele, illetve erre adtak ki külön egy témát - ahhoz viszont nincs kódom venni meg már vettem témát amit használok és szeretem azt is. Szóval a Divi jó dolog csak nem mindenhez és meg kell találni webshopként hogy kell összesakkozni (így láttam meg jó pár helyen, hogy a Woocommerce-t ajánlják).
Emlékeim szerint vannak demó cuccok a Prestában, de amúgy nagyon adja magát. Nekem az volt az első webshop motor a kezeim között és simán megoldottam mindent amit szerettem volna, pár nap próbálgatás után. Ezek a cuccok azért eléggé felhasználóbarátra vannak hangolva, csak akkor kell komolyabb html/CSS és egyéb programozói tudás ha mélyebben bele akarsz nyúlni. Amit ugye vagy megtanulsz magad, vagy kiadod fejlesztőnek és pénzért megcsinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Samsung Galaxy S21 fe
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest