- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ocsike82 #1432 üzenetére
1. Indítsd a Word-öt, és nyisd mega normal.dot fájlt. Ezen el fog malmozni egy ideig és kérdezheti, hogy engedélyezed-e a szerkesztést, engedlyezd.
2. Ha betöltődött, akkor ALT+F11 ezzel belépsz a Macro Editorba
3. A képen látható módon jelöld ki az összes makrót, majd jobb egér és Copy
4. Bezárhatod a normal.dot munkafüzetet (nem a word-öt)
5. Most nyisd meg azt a méretes doksit, majd megint ALT+F11
6. Bal oldalon állj a Project-re, majd a Macro Editor menüszalagján Insert/Module
7. A bal oldalon megjelenő Module1-en duplakatt, a megjelenő ablakban jobb egér/Paste. Mindez képen
8. Bezárhatod a Macro Editor-t és mentsd el a doksit (lehetőleg más néven, ha valami mégsem lenne rendben, akkor az eredeti megmaradjon) -
válasz
ocsike82 #1429 üzenetére
Áttettem a makrókat a doksiba és úgy már gyorsan megnyílik a dokumentum.
A doksi Workbook procejt részébe be kell szúrni egy Module-t és abba kell belemásolni a makrók kódját, majd az egész doksit makrobarát dokumentumként elmenteni és akkor rendesen látszanak a makrók is.Lefuttatni Én nem tudom, mert 2010 x64-es az Office, és némely makrokód más/vagy nem létezik.
-
-
-
-
válasz
ocsike82 #1422 üzenetére
Akkor makrók okozzák egyértelműen. látatlanba nehéz tanácsot adni, de 2 javaslatom lenne
1. Mérlegeld, hogy biztosan szükség van-e az adott feladathoz makróra. Értem ez alatt, hogy már találkoztam olyan userrel, aki igen összetett méretes makrót készített, de igazából a Word Körlevél funkciója simán megoldotta volna a feladatot2. Ha ténylegesen szükség van a makróra, akkor próbáld meg optimalizálni, azaz ne legyenek felesleges ciklusok, a ciklusokon belül ne hívj meg külső függvényt és ha lehetséges, akkor a makró ne automatikusan fusson le, pl a doksi megnyitásakor, szóval ilyesmik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Béta iOS-t használók topikja
- PlayStation 5
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Elite: Dangerous
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest