Új hozzászólás Aktív témák
-
wolffy
aktív tag
-
wolffy
aktív tag
XCopy-val nem sikerült, de közben találtam rá megoldást.
Jó tapasztalat volt, így remélem még másnak is tudok vele segíteni.
Szóval a partíció, ahol tárolva volt az ominózus fájl, NTFS alapú volt (Win XP lévén). Átkonvertáltam a partíciót FAT32-re és utána mindent tudtam csinálni a fájllal (megnyitni, átnevezni, másolni, stb.). S a lényeg, hogy a tartalma megmaradt. Átneveztem rövidebb nevűre, és visszaalakítottam a partíciót NTFS-re. Utána minden használható volt mint azelőtt. Azóta én vagyok a megmentő. -
X-COM
nagyúr
szerintem a 119karakter még nem gáz, esetleg az, hogy nagyon mély könyvtárstruktúrában van, xcopy-val nem tudod átmásolni?
-
wolffy
aktív tag
Sziasztok!
Egy számomra eddig még nem tapasztalt unicum problémával fordulok a Fórumhoz. A dolog ott kezdődött, hogy a főnököm dolgozott 4 napig egy Word fájlon (Word XP). Mentegette is szépen annak rendje módja szerint, csak épp a fájlnévadási dolgokkal nincs egészen tisztában és a fájl neve 119 karatker+.doc kiterjesztés formában adódott. Az ötödik napon aztán mikor nyitná meg a fájlt, nem nyílik. Próbáltam én is, a Word azt mondja, hogy nincs ilyen fájl. Pedig van! 200 KB-os. Total Commander-ben nem lehet se másolni, se áthelyezni, se átnevezni a fájlt rövidebb nevűre. Azt mondja a Commander, hogy olvasási hiba.
Csináltam egy teljes HDD ellenőrzést, szektorhibák után kutatva is, nem segített.
Ontrack Easy Recovery 6-tal próbáltam a file repair funkciót, de azt mondja nincs ilyen fájl. Egyszerűen nem tudom, hogyan lehetne javítani.
Szóval van egy 200 kilós fájl, ami semmire sem jó. Pedig sürgős lenne kinyerni a tartalmát, mert fontos dolgok vannak benne. Mi lehet a megoldás???
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Battlefield 7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Epic Games
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged