- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madize
csendes tag
Élő ingyenes előadás lesz a WiZiQ online virtuális tanteremben 20-án kettő órakor(reggel), ahol Alexandro Colorado fog beszélni az OpenOffice.org migrációról és használatról. Én láttam az előző részt, nagyon érdekesnek találtam, gondolom érdekel sokmindenkit. Kérdésekkel is fordulhattok hozzá az előadás folyamán, de akkor mindenképpen készitsétek elő a fülhallgatós mikrofont. Az előadás nyelve angol lesz. Ha elmulasztottad volna az előadást, felvételről később is megtekintheted az eredeti linken.
Az előadóról: Alexandro Colorado
Alexandro Colorado is the 5 year old Co-Lead of the OpenOffice.org project for Spanish. He has 8 years experience working with Linux and has trained and assisted companies into deploying their open source strategy. He is currently the co-founder of CLIC, a Web 2.0 and new media company to assist small businesses to get exposure on the Web through the use of social networking.Bármilyen kérdésetekre szivesen válaszolok, és remélem tetszeni fog az előadás!
Ha érdekel a többi ingyenes online oktatás a WiZiQ-n itt megtalálod őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest