Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
Xelo
addikt
én is csak azt találtam még... de 6000 orenem van, ha abból 5000ret elköltök egy vértért amit egy fejezet múlva lökhetek ki
inkább veszek vmi jó fegyvert.. vagy azt se? így is jól gyakok. azt észrevettétek ha csoportos stílust használtok 1v1 nagyon nyomorék a csávó? de ha körbevesznek 10en azt a 10et pár pillanat alatt levered, de 1v1nél az az egy is megizzaszt. oké nem ilyen kis viziszutyi lidércre gondolok... ott mindegy mivel harcolsz. meg találtam vmi jó rúnatőrt 3-15ig sebez meg nagyon jó krit és talán mérgezési bónuszai vannak.(?) és jól néz ki.
mondjuk fisztekk után mindegy.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Androidos fejegységek
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Linux haladóknak
- Saját hszek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
inkább veszek vmi jó fegyvert.. vagy azt se? így is jól gyakok. azt észrevettétek ha csoportos stílust használtok 1v1 nagyon nyomorék a csávó? de ha körbevesznek 10en azt a 10et pár pillanat alatt levered, de 1v1nél az az egy is megizzaszt. oké nem ilyen kis viziszutyi lidércre gondolok... ott mindegy mivel harcolsz. meg találtam vmi jó rúnatőrt 3-15ig sebez meg nagyon jó krit és talán mérgezési bónuszai vannak.(?) és jól néz ki.
mondjuk fisztekk után mindegy.