Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Honor Magic V2 - origami
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Újrakezdtem hardon, vállas nézet: ég és föld. Mivel nem kell használnia az agyát, nincsen irányításbéli gond, sőt, nincs röhejes kamerakezelés, kamerabeállítás. Óver. Többet kell mozogni, ennyi. A játszhatóság mellett az élvezhetőségi faktor is úgy háromszorosára nőtt, hogy nem a színváltós kurzort figyelem a távolból. Jó izzadtságszagú lett így, most a sárgasuhogásra kell koncentrálni, akkor jó a kombó, de úgy van, ahogy mondod, inkább ritmusérzék kell. A harc jóval egyszerűbb így, hogy nem kell "eltalálni", hol az ellenfél... mert ott van előttem. Bár semmit nem látni a csata hevében hátrafelé, viszont a kattolásnál nem kell mozdítani az egeret... bombagól. Ennyi kivégzést még életemben nem láttam... ez valami hard setting spec?
Nem is ittam pósönöket Gongragerjedő Sáskakománál, mer minek.A felszolgálólány kísérgetése semmilyen problémát nem jelentett. Elsőre, töltögetés nélkül szétkaptam a pincsiket, úgy, hogy ez volt az első küldetés, aminek nekiestem. Nem értem. Találtam egy szalmakazalba lökhető parasztlányt is. Még jó, hogy steril a srác..
szerk: hja, erősen koncentráltam a hangokra is, szerintem tökéletesek, Gergő hangja kicsit haloványabb, a társak kivétel nélkül jók. A Pírszinges Mágus meg 100%.
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Oké!
Itt ezek vannak:
# Bonus Content (D'jinii Adventure Editor and Two New Adventures)
# The D’jinni Adventure Editor allows players to create or modify their own adventures in the world of The Witcher.
# "The Price of Neutrality": the adventure tells the story of Geralt coming back to Kaer Morhen and finding a mysterious camp near the stronghold (featuring 3 new quests)
# “Side Effects”: the first ever release of this new adventure which focuses on Geralt's close friend, Dandelion, and his troubles in Vizima City (featuring 5 new quests)(Ez a verzió az, öt vagy hat nyelv van benne, a magyar is.)
Jó a szinkron, nekem nincs bajom vele... olyan nagyon nem is tűnt fel, tényleg. Az azt jelenti hogy biztosan jó
! Csak a káromkodások, az meghökkentő... meg mondjuk vannak ilyen apróságok, hogy egy öreg nyanya kétféle hangon szólal meg (két mondat, egymás után), de hát istenem, hetvenévesen mutál megint, ám legyen...a fantázia megoldja a többit.
Aktív témák
- Hardcore café
- iPhone topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Újszerű Asus 15,6"FullHD,10.gen.Core i7(8x3,7Ghz)MX330 2/4GB DDR5 VGA,Vil.bill,12-40GB/256-512SSD+HD
- BONTATLAN DOBOZOS LENOVO LOQ 17 // i7-13650HX // 24GB RAM // 1TB SSD // RTX 5060
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad T14 gen6 magyar! - full új! - 32Gb ram - 512GB SSD - Core Ultra 7 255U - 2027 gari!
- Garanciális Acer Predator Helios Neo 16 // i9-13900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4060
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Csak a káromkodások, az meghökkentő... meg mondjuk vannak ilyen apróságok, hogy egy öreg nyanya kétféle hangon szólal meg (két mondat, egymás után), de hát istenem, hetvenévesen mutál megint, ám legyen...a fantázia megoldja a többit.