Hirdetés
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
Aktív témák
-
Roba
tag
Hy!
Köszi, sikerült lejutnom a kazamatába, találkoztam Vincenttel és Jethro őrrel. Leadtam a kukorix fejét, a ládámból csak a cuccaim egy részét vettem magamhoz a helyhiány miatt. Thaler orgazdának eladtam az ékszereket, Kalksteinnek meg az egyéb testrészeket, a törpkovács segédjének a buzogányt. Azon filóztam, hogy 3 db.kék vagy 2 db. kék és 1 db. piros meteorból készítessek kardot. Végül a tisztakék mellett döntöttem, mert úgy gondoltam ha már van egy pirosom, abból is kigyűjtöm a 3-at a speckó tulajdonságai miatt. Lett helyem is, visszamentem, hogy a ládámból a maradék cuccaim javát magamhoz vegyem. A ládámban volt még egy kard, ami az előző nyitáskor nem volt benne: a 2 kék és az 1pitos meteorból készült kard. Jethro mégaz elején mondta, hogy van a ládában pár értékes dolog. Kipróbáltam mégegyszer, ugyanúgy ott volt, viszont ha a pirosat tartalmazó kardot vettem meg, akkor a kazamatás ládában nem volt benne a kék. Ez valami bug? Most már két meteor kardom van. A witcher acélkardot eldobhatom, mert kevesebbet sebez, mint a két meteorkard? Hogyan tudnám az ezüstkardra a naprúnát rákovácsoltatni? Vagy esetleg egy kardra egy rúnából tööb is kell? ( Talám mintha írta volna, hogy 3 kell belőle.)
Köszi!
Aktív témák
- Prémium UGREEN USB-C To 2.5G Ethernet Adapter - Garanciális
- BONTATLAN! Crucial DDR5 RAM 16GB 5600MHz SODIMM CL46
- BONTATLAN! Lexar UDIMM DDR4 RAM 16GB 3200MHz CL22
- Eladó Xbox one x 1T 4K tartozékaival
- UHH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512GB Iris Xe 4K UHD OLED
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest