- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
SPOILER!
Túl vagyok az első tutorial-on, bár még fogja a játék a kezem (nem nagyon haladtam, dolgom volt), de már kirabolták a kecót, van egy haloot is, most kezdem olvasni a naplókat, aztán szundi. Eddig az egyetlen, ami számottevően megfelezte a HP-mat az a varázsló volt, akit megpróbáltam lecsapni, bár tudtam, hogy a csatlósaival kell kezdeni, akiket szipolyoz. A sima goon-ok addig sebeztek míg rá jöttem, hogy nem szabad állandóan kattintani, mert a második -ha nem a megfelelő pillanatban van a támadás után van, akkor leállítja a már megkezdett támadást. Gondoltam megyek, mint chivalry-ban és minden kattintás egy kard-csapás...
De jó lesz ez, úgy érzem, bár engem elsősorban tényleg csak a történet érdekel.
(#1942) GypsFulvus2: 12k oldal... Az kemény... Nem leszel depis, ha vége lesz? Nekem egy hónapba telt megemészteni, mikor végeztem a 3600 oldalas Enciklopédia Galaktikával by Asimov. Nem a leírtakat, hanem a további olvasnivalók hiányát...
Aktív témák
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest