Aktív témák
-
KKaresz45
senior tag
Nem tudom, hogy ugyanarról a problémáról van-e szó, de sajnos én is tapasztaltam hasonlót. 1.4-ig gyönyörűen felment minden, és az 1.5 valami hibaüzenettel elszállt, nem tudtam vele semmit csinálni. Napokig küzdöttem vele, még az oprendszert is újratelepítettem (64 bites win XP-m volt akkor), de mindig jött a hibaüzenet, nem tudtam megcsinálni. A megoldás sajnos az lett, hogy akkoriban jött ki a Gyémánt kiadásos Witcher EE, és mivel nagyon szerettem, megvettem azt is a sima mellé. Ebben a kiadásban ugyebár az 1.5 van a lemezen eleve. És láss csodát, ez a verzió gyönyörűen felment minden gond nélkül, azóta van 1.5-öm. Nem szívesen adtam ki még egyszer pénzt érte, de nagyon rá voltam kattanva akkoriban, végigvittem azt a kiadást is azóta vagy kétszer.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest