Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
erick_b
tag
Üdv.
Szeretnék egy olyan monitort a pc-mhez kötni drót nélkül amit egyben beviteli eszközként is használhatnák. Vágyaim netovábbja legalább 1024x768-as felbontás(9-12 colon) , minimum 2-3 méteres hatótávolság és ehhez minél alacsonyabb késleltetés. Barkácsolás se riaszt vissza.
Eddig ahogy nézegettem szoftveresen megoldható lenne ez egy táblagéppel csak aminek már normális a felbontása az bőven rendelkezik olyan hardverrel, hogy fölösleges pc-hez kötni illetve az áraik se túl barátiak.
Hardveresen eddig láttam pár wireless-es usb hub-ot amik talán jó alapot szolgáltathatnának egy ilyen projekthez de nem találtam túl sok konkrétumot.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- TCL LCD és LED TV-k
- Witcher topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Gumi és felni topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest