- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
gErYoN
tag
Egyébként nem vagyok benne biztos hogy ez okozza a problémám, de akkor mi?
Rosszul van beállítva valami?
Egy 10 percig netezek, addig tök jó, utána nem megy semmi, 5 perc múlva megint jó.
Mi lehet a baj? Váltsak tűzfalat? Most raktam újra a rendszert -
gErYoN
tag
Üdv,
A problémám a következő:
Sygate peersonal firewallt használok. Van ez a winusers.exe nevű valami. Minden programnál a tűzfal megkérdezi tőlem hogy megengedem-e hogy csatlakozzon az internetre. Namost ez a winusers.exe is ezt teszi, megtiltom hogy csatlakozzon, de így nem tudok netezni (ha le van tiltva a winusers.exenek a csatlakozás) Ha megengedem neki szintén nem tudok. Az egyetlen megoldás ha le is állítom a winuserst a feladatkezelőben, mert akkor tudok netezni.
(A nem tudok netezni alatt azt értem hogy ízt írja ki hogy a kiszolgáló nem található vagy pedig egy fél óráig tölti a lapot és utána kiírja hogy nem jeleníthető meg a lap)
Kérdésem az lenne hogy mi ez a winusers.exe? Valahogy végleg le lehet állítani? A rendszerleíró adatbázisból kitöröltem minden hozzá tartozó értéket de újraindításnál mindig ''visszajön''.
Help please
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest