- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
rauschie #715 üzenetére
Első ránézésre az az idióta mintázat, ami nem tetszik a ház oldalán. Ha ez nem zavar, után természetesen oda és annyit lyukat teszel/tetetsz, amennyit csak akarsz, az én házamban sem volt, csak elöl és hátul egy egy ventinek hely, a többit én csináltam bele. Azthiszem nagyon nem bántam meg
Miaz, hogy fémben nem alakítható ki esztétikusan szellőzőnyílás?
Amúgy szvsz nem lenne elég az a 2db 8-as és a táp. Vagyis nem teljesen, különben nem csinálnának ilyen házakat. Elég az, de sokkal melegebb lesz benne, ezért nem árt egy két plusz ventit bele. Az oldallapon a CPU magasságában, amikor a másik gépem volt, ott volt nekem is a lyuk: [link], de a BAT miatt nem fért el, ezért alulra raktam kettőt nagyon nem bántam meg, sőőőt és a proci mostmár hátulról kapja a friss levegőt.
Ha elfér, lehet előre 12 centis ventit, szoktak is, de SZVSZ az nem éppen elég, mert a meleg felfelé száll, az alsó 12 centis a VGA hűsítésére jó lehet.
Ha képet szeretnél rá matricázni, akkor: [link], ha festeni, akkor pedig: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- Assetto Corsa Competizione
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- IPhone 15 Pro Max 256GB Állapot 10/10 Akku: 89% Jótállás: 2026.12.21.-ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest