- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #486 üzenetére
ehhh így este birizgálba az egeret picit zavar az egyik gomb, világít mint állat
De majd megnyugtatom
-
Winner_hun
félisten
Nah volt egy kis időm meg kedvem, szal világít az egér tetején 2 gomb
Majd lesz kép is csak kéne fényképező
-
Winner_hun
félisten
Áhh, mostmár vágom. Szal olyan csatlakozó kell, ami az optikai meghajtók hátuljában van. Kábellel együtt kell? Mert szvsz van itthon szar cd meghajtóm meg szalagkábelem is, csak össze lehet hegeszteni
Vagy nagyon tévedek? Meg kéne néznem. Hogy lehet-e ilyen boltba venni, az nagyon jó kérdés. Ha megmondod a pontos nevét és nem felejtem el akkor utána tok járni és ha nem járnék sikerrel esetleg hegeszthetek egyet
-
Winner_hun
félisten
Csá.
Nah qva jól néz ki ez a ház, azt viszon nem tom, hgoy fox-e rá razolni, ez a felületétől függ. Ha van rá kess, akkor mikor megyünk megvenni?
Na majd ha lesz időm adok fel hirdetést itt aztán szerzek Neked egyet olcsóbbanVagy sem
Viszont télleg jól néz ki mert az elején sincs semmi zavaró szar, full egyenes az egész. Bár azt lehet bármilyen házra szerkeszteni
-
Winner_hun
félisten
Az a baj, hgoy sajna nem tom, hgoy milyen dugóról van szó
Ha tudnál képet adni sokat segítenél. Amúgy sztem minden számtekboltban lehet kapni, vagy inkább szerelőnél ilyen izét, ami kéne Neked
Max megnézek boltot ha adsz pontos képet meg linket, hgoy mi kéne és megveszem -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #462 üzenetére
Ha kell részletesebben is le tom majd írni
-
Winner_hun
félisten
1.
Részlet az #1-ből:
A kupakba vasfűrésszel vágtam 5 csíkot, azt megreszeltem, utána tápbordát belefaragtam. A kifűrészelt részeket kitöltöttem ezüstpasztával, a bordákat belenyomtam, majd pillanatragasztóval rögzítettem.
2.
2 felül, 1 hátul, 1 a procin, 1 a vidkarin, 2 oldalt, 1 a csipszetet hűti, ami L alakú szögvas tartja, 1 a tápban.
De azóta leszedtem a prociról a ventit, mert nem kell rá, szal már csak 8 -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #454 üzenetére
Most fejejtem abba a forrasztást, majd kap még szép sárga-zöld szigetelőszalagot
-
Winner_hun
félisten
Az új tápom szét van vagdosva, már csak a 24 tűs kábelköteget kell összeforrasztani, nemsokára kész az is
Nem bírtam ki úgyhagyni
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #445 üzenetére
raknék, ha menne a gép, de tegnap tönkrevágtam a winfos. Szal majd ha megy az oprendszer, akkor rakok fel képeket
-
Winner_hun
félisten
Holnap rakok fel 1-2 képet a Coolink tápom félplexi borításáról, ami már rég kész van, cak nem volt fényképmasina. Aztóta a táp meg is döglött, szal csak a borítás lesz meg.
És mivel a tápom megdöglött, az új tápot is csonkíthatomMeg a ventit kell bekussítani, mert hiába van benne 12 centis, ha nem van
benne zajcsökkentő ellenállás
-
Winner_hun
félisten
válasz
wannabegod_ #434 üzenetére
Most mi bajod van? Baj, ha az én topikomban aztt szeretném, hogy az én dolgaim legyenek benne és ne más moddolgatásai?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #427 üzenetére
namivan, ennyire nem láccik, hog ymi van?
-
Winner_hun
félisten
pff megkergült a motor, először nincs megfelelő jogosultságod, akkor mondom vissza,majd még1x, erre itt van 2x
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Hidd el, sokkal hangosabb, mint ahogy Te azt gondolnád. Valószínű, hogy a táp, de az nem baj, mert 12 centis venti van benne, azt majd lefordulatszabályozom
Ez a táp most sajna hangos, az előzőnek volt nemhangja
Plusz itt a VGA, arra is rá kéne már barkácsolni a 12-es ventit
mod: itt a vinyóhalkító prog: [link]
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Gondoltam ez most egy up az újonnan jöttek miatt
-
Winner_hun
félisten
Na így már ok modemmel is
A nem gyűjtőtopik alatt azt értettem, hgoy ez a topik legjobb tudomásom szerint az én moddolgatásaimról szólNa ezt azért írtam, mert nem Te vagy az első, aki a gépéről dlgokat belinkel, szal ide szvsz elég, ha az én dolgaim vannak berakva, ha valaki a saját moddolgatásait akarja bemutatni, akkor vagy nyisson neki topikot, vagy a ''Hogyis néznek ki a gépenink'' c. topikba vagy az épp arra szakosodott topikba linkelje, amit csinált
Látom home-made barkács Nálad is megyez helyes
-
Winner_hun
félisten
Najó, hogy azért felébredjen a topik, írok
Szóval a tápot beplexisítettem hudenehéz szómajd lesz kép, karcoltam bele Winner_hun feliratot, qva jó lett, csak nem jó helyre karcoltam
De megoldom
-
Winner_hun
félisten
-
-
Winner_hun
félisten
válasz
Frenky89 #328 üzenetére
Ez is egy megoldás. Mondjuk én az egyediségre megyek, asszem sikerült is
Amúgymeg nem lenne jó, ami linkeltél, mert nem tudnám berakni a házba
Ha megnézed, akkor direkt beparafáztam a gép hátulját és a belsejéből is ki kéne szedni a hangszigetelés egy részét. Nem véletlen csináltam ezt így. Hogy miért? Mert nem akarok semilyen más kártyát a gépbe rakni, nem véletle vettem iylen deszkát, hogy ne kelljen kártyát belerakni hangkártya, ezrét csináltam ilyen batár hűtőt, nem kell semminek a hely.
-
-
Winner_hun
félisten
1. hsz bővült ezért elsőhsz-es up
-
Winner_hun
félisten
1. B.U.É.K.
2. Nem a PH! a szar, hanem az oprendszered, ott is a böngészővel van vmi egy csomó oldalt meg sem nyit, csak fehér képernyőrakd újra a rendszert vagy rakj felmásik böngészőt
Mivan, midenki itt mondja el, hogy miylen a gépe?Szerintem ez az én topikom az én modjaimmal
-
Winner_hun
félisten
ha a vinyó alját fujja a venti az sokkal hatásosabb mintha csak a végét fújná. Így is hatásos, de nem annyira, mert max 10%, ami a winyót hűti a többi lég meg csak megy
Nekem nem teccenek a kábelek, mert sok van belőleDe ez részletkérdés
mod: de nem én, a topik tulaja mondtam, hogy írdde már mind1
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Őszintén szólva hááát nem is tom. Szal ez a vinyóhűtő igen érdekes, hatásosabbra is meg lehetett volna csinálni, mondjuk ha nem a végére rakod a ventit hanem rábarkácsolod a műanyag hengerre. Szerintem úgy jobb lenne, de ha ez így jó, akkor minden ok. Az 5let nem rossz, bár lehet tényleg egyszerűbb lett volna a gépet az asztal másik oldalára rakni
A kábelekkel meg kezdj vmit. Megcsonkítsam őket?
mod: jah látom ablak miatt. Akkor meg a monitort be a sarokba és helycsere
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Autóhifi
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest