- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
A Windows XP-nek már van saját topicja, költözzetek át abba: Bővebben: link
(Ezt zártam.) -
The DJ
addikt
Szerintem ez a probléma szoftveres irányú, azon belül is inkább user specifikus...
Magyarul egy frissen telepített XP-nek nem szabadna ilyet csinálni.
Valami program vagy beállítás, amit a telepítés után egyből végrehajtassz az okozhat ilyesmit.
Gondolkozz mit csinálsz/telepítessz fel először, ami ilyet okozhat. -
Gabesss
tag
Az a winyóm hűtve van 26 fokon megy, ugyhogy ez szerintem nem lehet!
-
Gabesss
tag
És milyen vírusirtót tegyek fel?
-
Csokika
tag
Ez biza vírus lesz!
-
Gabesss
tag
Nem hiszem mert ezek a progik már előtte is fent voltak és azért nem annyira periodikus mert most éppen kb 1órája nem csinálta!
-
BullSoft
tag
Ha 30 percenkent csinalja, nem lehet hogy vmi olyan progi csinalja, amit te raktal fel?
-
Gabesss
tag
Sziasztok!
Az a problémám hogy egy ideje azt csinálja a Windows, hogy megfagy a képernyő alján lévő tálca és nem lehet kattintani rá! (Semmilyen gombra igazából, viszont minden progi fut és működik a redszer) Tehát az egérrel nem lehet csinálni semmit!
Ez kb 30perc-enként következik be........
Miután lenyomom a ctrl-alt-del billentyűket helyreáll és újra lehet rá kattintani!
Hiába formázom le a winyó-t és telepítem ujra a windows-t a probléma megmarad!!! (az igaz hogy 3 részre van osztva a winyó és csak a C:-t formáztam le)
Nagyon kérem segítsen aki tud mert az a baj hogy van olyan program amin a ctrl-alt-del sem segít és csak az ujraindítás!!
Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- Formula-1
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest