Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rambovits
senior tag
Szerintem mindenhol adják hozzá, elvileg a csomag része. Nem tudok róla mondani semmit, el kell menni, meg kell tapogatni. Teszteket olvastam, videókat néztem, nekem tetszett. Csak sajnos én is a magyar beteségben szenvedek, és nincs miből megvenni

Érdemes megnézni milyen alternatívák vannak ilyen árban, Necc kollega hozzászólásában már említette. -
Rambovits
senior tag
Jól láttad. Euronics-be is lesz ugyanez az akció, és ott is 114 lesz, viszont ezekben nincs 500 gigás vinyó, az edigitalosban van.
Valamint igen, amit linkeltél 109-ért, az ugyanez, csak telefon nélkül és 500 giga hdd nélkül. -
Rambovits
senior tag
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok,
nagyon megtetszett az Asus transformer t100-a, erről szeretném a véleményeteket kérni. Olvastam pár cikket, a kérdésem, hogy a tapipad tényleg annyira szörnyű? Az alvásba küldés meg van már oldva valahogy? A töltési idővel még megbírkózom, mert felrakom éjszakára, had töltse magát
Filmezésre, netezésre, szövegszerkesztésre használnám, játszani nem szándékozom rajta, bár láttam már karón varjút.Best-bytenál találtam rá, ahol mellé dobnak egy 630as lumiát is

A másik verzió, hogy 500 gigás háttértárral adják (ez azt hiszem a TA verzió), ami nem tudom mennyire praktikus, ha napi 2*70 percet zötykölődök vele a buszon.Válaszaitokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest