Új hozzászólás Aktív témák
-
Rambovits
senior tag
Szerintem mindenhol adják hozzá, elvileg a csomag része. Nem tudok róla mondani semmit, el kell menni, meg kell tapogatni. Teszteket olvastam, videókat néztem, nekem tetszett. Csak sajnos én is a magyar beteségben szenvedek, és nincs miből megvenni
Érdemes megnézni milyen alternatívák vannak ilyen árban, Necc kollega hozzászólásában már említette. -
Rambovits
senior tag
Jól láttad. Euronics-be is lesz ugyanez az akció, és ott is 114 lesz, viszont ezekben nincs 500 gigás vinyó, az edigitalosban van.
Valamint igen, amit linkeltél 109-ért, az ugyanez, csak telefon nélkül és 500 giga hdd nélkül. -
Rambovits
senior tag
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok,
nagyon megtetszett az Asus transformer t100-a, erről szeretném a véleményeteket kérni. Olvastam pár cikket, a kérdésem, hogy a tapipad tényleg annyira szörnyű? Az alvásba küldés meg van már oldva valahogy? A töltési idővel még megbírkózom, mert felrakom éjszakára, had töltse magát
Filmezésre, netezésre, szövegszerkesztésre használnám, játszani nem szándékozom rajta, bár láttam már karón varjút.Best-bytenál találtam rá, ahol mellé dobnak egy 630as lumiát is
A másik verzió, hogy 500 gigás háttértárral adják (ez azt hiszem a TA verzió), ami nem tudom mennyire praktikus, ha napi 2*70 percet zötykölődök vele a buszon.Válaszaitokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest