Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Sziasztok!
A tapasztalataitokra lenne szükségem.
Adott egy Kingsing W8, amin újratelepítettem a win-t, ugrott az érintőképernyő stb. lényeg, hogy hülye voltam, szal ne hülyézzetek, pontosan tudom, hogy az voltam.
Geekbuyingtól vásároltam, akikkel futottam is pár kört levélben, kaptam tőlük "firmware-t", ami gyak. egy rar file, a tartalmát screenshot-ban lejjebb megtudjátok tekinteni. No most telepítési eljárást azt nem tudtak adni, a "firmware-t" valahogy kikönyörögték a gyártól. A lényeg, hogyha valakinek a képek alapján ismerős az legyen oly szíves, s adjon tippet, miként tudnám ezt felvarázsolni. Voyo A1-hez hasonlót közölt a geekbuying nemrég, ahhoz van telepítési útmutató is, de az az eljárás nem működőképes ennél a tabletnél. Voyo-nál elvileg a képeken látható mappákat s nyilván annak tartalmát egy pendrive-ra kell másolni, kivéve az image mappát, annak tartalmát egy másik pendrive-ra, majd mindkét pendrive-ot csatlakoztatni kell, s a boot-ot pedig arról a pendriveról kell indítani, amin a "sub file-ok vannak". A1-en végbe is megy a telepítés, a geek blogján mellékelt képek alapján, viszont kingsingnél kiírja, hogy nem formázható a háttértár, (s egyébként ekkor az egyik pendrive-ot próbálná formázni, holott nyilván nem azt kellene, hanem a belső háttértárat.)
Szóval valakinek valami ötlete? Az image mappában amúgy az install.wim file van többek között, aminek mérete nagyobb, mint egy normál win telepítőnek, szóval feltételezem integrálva vannak ebbe a driverek, vagy ez egy ordas nagy baromságnak hangzik?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest