- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Csimbók
tag
Üdv!
Aliexpressről szereztem be Cube i7 Stylus-t akcióban. Én munkára vettem és eddig teljes mértékben beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. Negatívum talán a melegedés pl.huzamosabb videózásnál, valamint a kamerájáról írták, hogy ne várjunk csodát, de azért nem ipari hulladékra számítottam. Üzemidőben én elégedett vagyok vele, de nincs összehasonlítási alapom, hogy másik tabhoz képest mit tud. Jelenleg win10-el használom, de reményeim szerint hamarosan Ubuntuval fog üzemelni. A win nem az én világom. Ha konkrét kérdésed van igyekszem válaszolni. -
csizi90
aktív tag
Én meg vagyok vele elégedve.
Összeszerelésileg nagyon pofás, hátul teljesen fémborítású, kicsit sem nyekereg, stabil. A hardver is jobb az atom-os gépeknél, nem is feltétlen a Core M miatt, hanem mert ebben már SSD van eMMC helyett, ami mindenképpen gyorsabb.Példaképp kipróbáltam pár játékot is: Civ
E és a Civ5 is akadásmentesen megy FullHD-ben, illetve az SC2 bétája is szépen fut minimumon.
Itt jelentkezik amúgy a legfőbb probléma is, erőforrás igényes progiknál mindenképp kell a hátlapnak levegőt adni, mert ha nem akkor brutál mértékben fel tud melegedni, kb 40-50fokra, nem lehet megfogni percekig. A levegő adást nem ventillátorral értem, elég csak egy tablettartóba betenni és nem ágyon lefektetve használni. Természetesen filmezés, netezés és Windows Store-os játékok közben csak enyhe langyosodás van, ilyenkor kb a proci egyszer sem pörög fel, mert nincs rá szükség.A tollat én alapjában véve fotós munkákhoz vettem, pl Lightroom, kis PS amiket a Core M gond nélkül visz, azonban azóta rájöttem, hogy Windows használat közben jön ki az igazi ereje, ugyanis de facto egérként funkcionál, rámutatásra felugró menük stb.
A kijelző egyébként egy az egyben a Surface Pro 2 panelje, az arra vonatkozók erre is igazak.
Akkuidőről nem tudok pontosat mondani, szerintem 5-6 óra megvan, ha netezésre, videózásra használod. De őszintén szólva pontos mérést még nem csináltam.
Csatlakozók terén plusz pont a külön tápcsati és a microUSB3, van még ezen kívül microHDMI, illetve a billentyűzeten két teljes méretű USB2.0. Viszont nekem ez még nem érkezett meg, mert később rendeltem, így nem tudok róla nyilatkozni.
Összeségében ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged