- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
ModeCom FreeTAB 8025 IPS IB 16GB Wifi tablet, fekete (Windows 10)
ezen gondolkodok végül én is, de:
Nincs tapasztalatom windowsos tablet terén.
Webfejlesztő vagyok, linux alatt fejlesztünk bent a cégnél, ezért sokszor jól jön, ha van windows-os gép is bent (1 van, amin win10 van szintén most). Ha design-t rakok össze, akkor jól jön, ha tudom tesztelni is windows alatt (főleg ie-k miatt), és azért meg a saját laptopomat nem akarom mindig bevinni.A kérdés az lenne, hogy egy ekkora felszereltségű tableten mennyire lenne sima a tesztelés? Vagy inkább csak egy-két kevésbé hardverigényes (értem teli csicsával,flashel
) oldalra jó, hogy akadásmentesen menjen? 1 gb ram alapból ugye kevés egy asztali gépnél (persze működik azon is), egy tableten viszont mennyire, vagy inkább a kérdés: mire elég?
Tudom, hogy low-end kategória, de a fentiek miatt nem is akarnék nagyon sokkal többet költeni egy hordozható tabletre, akkor meg már marad a laptop szállítgatás. Viszont szivesen kipróbálnék egy ilyen tabletet is (van android is, lenovo a3500, simán megvagyunk vele elégedve, attól függetlenül, hogy az is alsó kategóriás). Tehát igények annyira nincsenek, inkább a napi átlag használat mellett ne menjen az idegeimre, ha mondjuk 2 percre becache-elődik valami, és meg se moccan.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nyaralás topik
- sziku69: Szólánc.
- Egér probléma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest