Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
Nekem is informatikus a szakmám, és bár én nem tudok hozzátenni mindenféle csillivilli egyetemi diplomát csupán egy rendszeradminisztátori és multimédia fejlesztő plecsnit, de azt mégis nagyol jól tudom, hogy 16GB egy win8/8.1-nek édes kevés a GYAKORLATBAN!

Hogy miért? Mert az end-júzer bemegy a boltba, leakasztja a polcról, nekiáll használni, és "jé nincs elég hely kb. semmire" az első dolog amit az arcába tol a rendszer. És nem kell hogy egy ilyen a tulajdonomat képezze, a google ugyebár minden informatikus remek barátja és igen sok információ kinyerhető onnan is.
Én is tisztába vagyok vele, hogy ELMÉLETBEN 16GB röhögve elég kellene hogy legyen a win8.1-nek, és még bőségesen is kellene hogy maradjon a rendszeren hely úgy hogy recovery is van a gépen, lenne is 1-2 tippem miért nincs, de ennek a végeredménye úgy se számítana mert a GYAKORLATBAN ettől még a júzerek számára ugyanúgy a használhatatlanság szélét súrolná a tablet, és alig akadna 1-1 felhasználó aki pontosan tudná hogyan lehetne helyrehozni a dolgokat teljes rendszergyalulás nélkül.
Én, amikor itt a topicban ajánlást teszek bárkinek, vagy valamiről véleményt nyílvánítok, akkor legjobb tudásomhoz képet igyekszem objektíven hozzáálni a dolgokhoz, ami jelen esetben (is) azzal jár hogy a "de elméletben működne!" felugró ablakra reflexből nyomok egy 'ignore'-t.

Új hozzászólás Aktív témák
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest