Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Macrodroid
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Ha lesz tapasztalatod ezzel az Acer tabbal, írd majd meg légyszives...

Amire kíváncsi lennék:
- üzemidő,
- általános anyagminőség (különös tekintettel a dokkolóra és a zsanérra, pl. mennyire lötyögős erősebb gépelés közben),
- billentyűzet nyelve (remélem honosítják),
- szoftveres tapasztalatok (esetleges szoftverhibák, anomáliák),
- akksi és a háttértár esetleges cserélhetősége.Az ára eléggé jó, ha jobb a T100-nál némileg (minden problémás téren), akkor lehet hogy én is ezt választom (feltéve hogy azért értelmes akkuidőt tud).
-
tjb007
nagyúr
Az a bizonyos vákuum pedig nem mostanában fog eltűnni. A Microsoft célja pontosan az, hogy minél olcsóbb Windows 8.1-es tabletek kerüljenek piacra (ami által több emberhez juthatnak el), és a gyártókat is erre ösztönzik. A Windows Phone-nál is ugyanezt csinálták/csinálják, és eddig úgy néz ki sikerült is ezt elérniük.
-
Egon
nagyúr
A magam részéről úgy vagyok vele, hogy szeptemberig várok (tovább nem, mert nem fogok még egy szemesztert elkezdeni úgy, hogy se értelmes laptop (a céges kb. 10 éves), se tablet...), aztán megnézem, hogy mit és mennyiért lehet kapni, aztán veszek valamit...
Azon is filóztam, hogy veszek egy 7 colos Androidos cuccot, 40-50K környékén, az jó lesz tanulni, pdf-eket olvasgatni stb., aztán majd ha lesz (számomra) értelmes 10-11 colos Win-es alternatíva, akkor odaadom a kis tabletet a lányomnak (vagy az asszonynak), én meg megveszem a nagyobbat...
Meglátjuk. -
parandroid
félisten
Dell Venue Pro gépek szerintem jó kompromisszumok minőségben és árban is - kár, hogy Mo-ra nem vitték be őket. Én legalábbis abszolút elégedett vagyok a minőségérzetével, a legutóbbi akcióban meg a 32GB-os, 8"-es verzió itt 229 EUR-ért megy, ami azért elég baráti ár.
Esetleg érdemes megnézni az osztrákoknál, ha arra jársz, az nincs olyan messze.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest