Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Profi ligába lépett a Redmi A szréria
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Ha lesz tapasztalatod ezzel az Acer tabbal, írd majd meg légyszives...

Amire kíváncsi lennék:
- üzemidő,
- általános anyagminőség (különös tekintettel a dokkolóra és a zsanérra, pl. mennyire lötyögős erősebb gépelés közben),
- billentyűzet nyelve (remélem honosítják),
- szoftveres tapasztalatok (esetleges szoftverhibák, anomáliák),
- akksi és a háttértár esetleges cserélhetősége.Az ára eléggé jó, ha jobb a T100-nál némileg (minden problémás téren), akkor lehet hogy én is ezt választom (feltéve hogy azért értelmes akkuidőt tud).
-
tjb007
nagyúr
Az a bizonyos vákuum pedig nem mostanában fog eltűnni. A Microsoft célja pontosan az, hogy minél olcsóbb Windows 8.1-es tabletek kerüljenek piacra (ami által több emberhez juthatnak el), és a gyártókat is erre ösztönzik. A Windows Phone-nál is ugyanezt csinálták/csinálják, és eddig úgy néz ki sikerült is ezt elérniük.
-
Egon
nagyúr
A magam részéről úgy vagyok vele, hogy szeptemberig várok (tovább nem, mert nem fogok még egy szemesztert elkezdeni úgy, hogy se értelmes laptop (a céges kb. 10 éves), se tablet...), aztán megnézem, hogy mit és mennyiért lehet kapni, aztán veszek valamit...
Azon is filóztam, hogy veszek egy 7 colos Androidos cuccot, 40-50K környékén, az jó lesz tanulni, pdf-eket olvasgatni stb., aztán majd ha lesz (számomra) értelmes 10-11 colos Win-es alternatíva, akkor odaadom a kis tabletet a lányomnak (vagy az asszonynak), én meg megveszem a nagyobbat...
Meglátjuk. -
parandroid
félisten
Dell Venue Pro gépek szerintem jó kompromisszumok minőségben és árban is - kár, hogy Mo-ra nem vitték be őket. Én legalábbis abszolút elégedett vagyok a minőségérzetével, a legutóbbi akcióban meg a 32GB-os, 8"-es verzió itt 229 EUR-ért megy, ami azért elég baráti ár.
Esetleg érdemes megnézni az osztrákoknál, ha arra jársz, az nincs olyan messze.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- GTA V
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - OFF topic
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Macska topik
- További aktív témák...
- Oculus Meta Quest 2 64 GB 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (19 ciklus)
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest