Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• peterk

senior tag

válasz NGA #2521 üzenetére

Akkor az én szemem nem jó már ezek szerint. :( Itt van előttem a MiiX és egy 720p-s android tablet, és én nem nagyon látok különbséget arról a 30-40 centiről ahonnan nézem. Irigylem a szemedet. :)

A wedge billentyűzet szerintem is remek darab. Nagyon jó az üzemideje, két AAA elemmel hónapokig elmegy, és sok apró kimondottan hordozásra kitalált funkciója van. Például ha a fedőt ráteszed, automatikusan lemegy sleepbe, nem kell kapcsolgatni. A fedő mint tablet tartó is remek ötlet. Egyedül ami miatt én nem adok neki 10-ből 10-et, hanem csak 9-et. az azért van, mert a billentyűk közötti rés/távolság nagyon kicsi, az én bumfordi ujjaimmal időnként két billentyűt is leütök emiatt. De ez egyéni szoc probléma, és a pontszámomat is ahhoz kell viszonyítani, hogy a Dell Latitude E6540-esen kívül én még laptop billentyűnek sem adtam soha 7-esnél jobbat, nemhogy egy még kisebb mobil billnek 9-est. :) Szóval úgy általában utálok nem desktop billentyűzeten dolgozni, de ez a wedge mégis tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák