- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
válasz
szilagj
üzenetére
Csináltam egy alaphelyzetbe állítást az eszközön lévő rendszer segítségével. (Volt olyan opció is, hogy külső adathordozóról vagy friss letöltéssel)
Aztán feltöltöttem a tabot teljesen, kikapcsolt állapotban.
Ezután OTG-n keresztül egy USB-Hub-ba bedugtam egy egeret, billentyűzetet...
Így kezelhető lett a tab.
Driver vadászat, majd telepítés után már volt BT és ami a lényeg: Érintőkijelző.
Aztán egy újraindítás után már a töltés tesztelés következett, immár érintés vezérléssel vagy épp BT billentyűzet és egér használata mellett.
Kezdetben ugyanazt produkálta, azaz nem volt töltés Windows alatt.
Aztán egy kis idő (fél óra?) után az egeret az akku ikonja fölé vittem és már azt az információt írta, hogy a teljes töltöttséghez x perc, y másodperc szükséges...
De töltésanimáció nincs továbbra sem...Többszöri töltővel, töltő nélküli újraindítás után kijelenthetem, hogy pár perc után kijelzi, hogy mennyi idő kell a teljes feltöltéshez és ugyan animáció nélkül, de valós töltést produkál a tablet. Ha nyúzva van, akkor szinten tart vagy lassan tölt bele 1 - 1 %-ot, amikor kicsit tehermentesül, akkor szépen kúszik fel a töltés...
Nem tablet elrendezés, hanem Asztali verzióban lett/lesz az eszköz használva.
Szóval számomra továbbra is F S T probléma volt, hogy miért nem töltött korábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest