- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
TedThomas #1276 üzenetére
Nem rossz, de szerintem (ha valóban UHS-I-s kártya), akkor a tábla a szűk keresztmetszet és más eszközökben gyorsabb lenne. Mondjuk nekem úgyis filmre kéne tárhelynek, ha lenne tábla, úgyhogy a sebesség tökmindegy. Ez nagyjából egy átlagos USB2.0-s pendrive értékei.
Köszi szépen a képet!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
McDoug6lak #1262 üzenetére
-
r3dsnake
nagyúr
Nézegetem ezt az Asus vivotab note 8-at. Vajon megoldható valahogy, hogy a pressure sensitive wacom felületet kvázi rajztáblának használjam az asztali géphez? (Lehetőleg vezeték nélkül.) A cél az lenne, hogy maga a tábla úgy is tudjon működni, mintha egy Wacom Bamboo-t vagy Intuos-t csatlakoztatnék az asztalimhoz, és tudnék rajta PS retusálni.
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #1108 üzenetére
Eléggáz, hogy a leírásban viszont említik. Ráadásul ez a tok nagyon csúnya, azzal az ívvel oldalt. Elcseszett iPad smart cover koppintásnak tűnik.
Asszem még mindig várnom kell jódarabig, hogy értelmes táblát találjak elfogadható áron. Bár ahogy nézem visszafele halad minden gyártó (1gb ram, 1024x600), úgyhogy kár várnom a csodára.
-
r3dsnake
nagyúr
Lassan egy órája vadászok olyan BT billes tokot, aminek UK kiosztása van. Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire különleges elvárás.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #655 üzenetére
Powerbankból kizárólag ezt, ha normálisat akarsz jó áron: [link]
Ez az előadó 100%-ra eredetit árul, többen rendeltünk már tőle. Ez viszont tényleg 10000mAh
-
r3dsnake
nagyúr
Ezt a WiMBoot dolgot vajon fel lehet valahogy varázsolni egy Voyo A1 Mini-re?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #453 üzenetére
Úgyis átesik a vámon, ha meg mégse akkor se rossz az ár.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
AxBattler #450 üzenetére
Eddig nekem még nem fogtak meg semmit a vámon, 30ezres fényképezőobjetívet sem. A garit meg hagyd már, amennyit kéne macerálni visszaküldéssel meg ilyenek, nem ér annyit az egész. Veszel kettőt és lesz tartalék.
Nekem még nem szart be semmi kínai cuccok közül (vagy ha igen, olyankor jelentéktelen értékű dolog).
-
r3dsnake
nagyúr
Miért nem jó az aliexpress 150 dolcsiért? 36ezerből-ból itt van mindenestől (úgyis átmegy a vámon). Konkrétan az acer árán kettőt vehetsz. Valószínűleg rendelek egyet, ha eladom a 2 mostani notim közül az egyiket.
-
r3dsnake
nagyúr
Ezen a Voyo A1 8"-os tableten teljes értékű Windows 8.1 fut, nem az RT? Mennék rajta a megszokott desktop progijaim?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan tableteket mondani, aminek a billentyűzetes dokkolójában is van akksi?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest